Jump to content

Preview handler for office 2003

entropy1963

Recommended Posts

Προσπαθώ μήνες τώρα να βρω τρόπο ώστε να βλέπω στο preview pane του Windows Explorer τα word & xls αρχεία του office 2003... έχει κανένας βρει κάποιο τρόπο; Το σύστημα που έχω είναι Windows 7 x64 English. Θα τον ευγνωμονώ αιώνια όποιον με βοηθήσει...

Μην μου πείτε να βάλω το office 2007 που έχει preview handler… δεν πρόκειται να το βάλω ακόμα και αν μου το χαρίζανε...

Ευχαριστώ.

Μην μου πείτε να βάλω το office 2007 που έχει preview handler… δεν πρόκειται να το βάλω ακόμα και αν μου το χαρίζανε...

Έτσι έλεγα κι εγώ. Είναι καλό το 2007. Κι αν είσαι τόσο κολλημένος με το GUI του 2003, υπάρχει ένα add-on που σου βάζει τα μενού του 2003 σε ένα ribbon στο 2007. Είναι καλή μεταβατική σαν λύση ανάγκης, ειδικά αν βιάζεσαι και πρέπει να βρεις ASAP που είναι τα πράγματα που ήξερες.

Έτσι έλεγα κι εγώ. Είναι καλό το 2007. Κι αν είσαι τόσο κολλημένος με το GUI του 2003, υπάρχει ένα add-on που σου βάζει τα μενού του 2003 σε ένα ribbon στο 2007. Είναι καλή μεταβατική σαν λύση ανάγκης, ειδικά αν βιάζεσαι και πρέπει να βρεις ASAP που είναι τα πράγματα που ήξερες.

Καλημέρα,

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η Microsoft άλλαξε όλα τις εντολές στο ribbon και πρέπει τώρα να αφιερώσω χρόνο ψάχνοντας να βρω που αποφάσισε ο Αϊνστάιν της Microsoft να τις κρύψει. Είναι πολλά αλλά πράγματα που προφανώς εσύ δεν χρησιμοποιείς αλλιώς θα είχες την ίδια γνώμη με μένα. Πχ. δεν μπορείς να κάνεις customize το ribbon που σημαίνει ότι για ένα keyboard shortcut πρέπει να παίζεις πιάνο κάθε φορά για να πας κάπου που η Microsoft έβαλε το shortcut του στυλ ALT x,yzx,uy και τετραγωνική ρίζα του 2 και όλο στην νιοστή. Ενώ θα μπορούσες να το είχες βάλει μόνος σου στο ALT W και να είχες φτάσει εκεί με μια κίνηση.

Επίσης δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το word σαν e-mail editor πράμα που σημαίνει ότι χάνεις όλες τις macro που έχεις στο word, χώρια που πρέπει να είσαι VB προγραμματιστής για να κάνεις μια καινούργια, αφού δεν υπάρχει record a macro στο outlook editor. Και κάθε μέρα πρέπει να μεταφέρεις manual τα autotext και formatted autocorrect entries από το ένα dotm στο άλλο, αφού ο Αϊνστάιν έκανε άλλη dotm για το word και άλλη για το outlook editor. Και υπάρχουν και πολλά άλλα που με κάνουν να μην θέλω το office 2007 ούτε ζωγραφιστό.

Μου είχες στείλει σε προηγούμενο post μου το αρχείο με το ελληνικό thesaurus για το 2003 office άλλα δεν το βλέπω στο forum παρότι είχα πάρει e-mail ότι το είχες κάνει post. Μπορείς να μου το ξαναστείλεις?

Ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.