Jump to content

ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ AGP

andreas79

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μια απλη ερωτηση αν περασω απω agp se pci θα εχω δηπλασια ταχητητα?

η καρτα ειναι η 1950pro agp πανω στη asrock η οπια εχει και ιποδοχη pci.

Δεν γίνεται να βάλεις AGP κάρτα σε θύρα PCI, ούτε το αντίστροφο.

Επίσης η AGP είναι πιο γρήγορη από την απλή PCI και ήταν μόνο για κάρτες γραφικών.

αν θες να δεις διαφορα αλλαξε πλατφορμα τελειως

κανε μια μινι αναβαθμιση.

το υπολοιπο μηχανημα τι ειναι?

Δεν γίνεται να βάλεις AGP κάρτα σε θύρα PCI, ούτε το αντίστροφο.

Επίσης η AGP είναι πιο γρήγορη από την απλή PCI και ήταν μόνο για κάρτες γραφικών.

προφανως φιλε μου δεν καταλαβες.. με το pci λογικα εννοει τιν pci express x16.. η οποια ειναι πιο γρηγορη απο την agp..

Το παλικάρι δεν διευκρίνισε για τι PCI μιλάει. Πάντως δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στα Ποστ που δημιουργείτε έτσι ώστε να έχουν λεπτομέρειες και συγκεκριμένες ερωτήσεις για να μπορούν να βοηθήσουν εσάς και άλλους που τα διαβάζουν.

νε λαθωσμου ενωουσα pci exspress x16 . η μητρηκη ειναι η alivedual-esata2 τις asrock (am2) και εχω πανω τις

athlon 64x2 5600+ . δεν εχω κανενα προβλημα απλα τωρα δουλευη με καρτα agp και ελεγα να πιγενα σε καρτα

pci x16.

Αφού έχεις ήδη τέτοιο slot, δεν τίθεται θέμα. Αν δεν σε καλύπτει πια η AGP κάρτα σου, αγοράζεις μια καινούρια pci-x.

και ειναι και πιο φτηνες οι pci-x vga απο τις αντιστοιχες agp. κοιτα για παραδειγμα, ποσο εχει η 3850agp σε σχεση με την 3850pci!! 100€ η πρωτη, 67€ η δευτερη!

δεν θελω να αλλαξω πλατφορμα, μονο την καρτα θελω να αλλαξω

τωρα εχω με την agp 16.000 στο 3dmark03 αν αλλαξω σε pci x δεν θα εχω καλητερο σκορ?

Δεν γινεται να βαλεις την ιδια καρτα στο pci express :)

Αν αλλαξεις καρτα τοτε ναι

Αν μιλας για καινούργια καρτα, ναι δεν θα εχεις προβλημα με το ρευμα τα 600 watt φτανουν και περισσεύουν,kαι πολυ καλυτερες επιδοσεις θα εχεις στα παιχνιδια :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.