Passenger57 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2009 Πως μπορώ να σβύσω ασφαλώς το SWAP FILE στα WINXP PRO? Εχω πρόβλημα με κάποιο trojan/ιό και ενώ έχω δοκιμάσει τα πάντα, από safe mode με αντιβιοτικά και trojan remover κτλ μου έμεινε αυτό τελευταίο μπας και το βρώ εκεί μεσα και το πατήσω στο λαιμό....Ποιός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος? Εαν δηλώσω στα windows να μην υπάρχει swap και κάνω επανεκκίνηση....σβύνει το swapfile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάϊος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 κατηργησε τa restore points (επαναφορα συστηματος) και κανε παλι ελεγχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Μάϊος 23, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 Εκανα πάλι έλεγχο αλλά μου πετάει σε system idle 70% usage of cpu και το ποντίκι να πηγαίνει βηματικά. Έκανα σκαν σε safemode me spybot search and destroy / panda cloud /kaspersky tool κτλ ...βρήκε 1-2 τροζαν απο mail toy 2006 ( υπολογιστής δουλειάς ) τα εσβυσα μπούταρα κανονικά αλλά πάλι τα ίδια....το συστημα "φαινεται" καθαρο.καμμιά ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Μάϊος 23, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 spyware doctor δοκιμασες? γιατι με αυτο τελευταια καθαριζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Μάϊος 23, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 τα δοκιμασα ολα μονο το pagefile emeine Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 23, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 Όπως έγραψες στο αρχικό σου post μπορείς να σβήσεις το page file αλλά δεν νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Μάϊος 24, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2009 εβαλα και το spyware doctor...βρήκε 5-6 tracking cookies και τα έσβυσε αλλά δεν έχει κάνει καμμία διαφορά.Απενεργοποίησα και το pagefile (δεν το εσβυσα- πως το σβύνω και πάλι δεν εχω δέι καμμία μεταβολή....καμμιά άλλη ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Μάϊος 24, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2009 clear pagefile at shutdown Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Μάϊος 25, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2009 τελικά βρήκα τι εφταιγε...δεν θα το πιστεψετε....ΕΝΑ USB HUB EQUIP!!!! σταδιαλα απο εκει περα!!! μολις το εβγαλα ήρθε το pc sta ίσια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.