Jump to content

Πως μπορώ να σβύσω ασφαλώς το SWAP FILE στα WINXP PRO?

Passenger57

Recommended Posts

Πως μπορώ να σβύσω ασφαλώς το SWAP FILE στα WINXP PRO? Εχω πρόβλημα με κάποιο trojan/ιό και ενώ έχω δοκιμάσει τα πάντα, από safe mode με αντιβιοτικά και trojan remover κτλ μου έμεινε αυτό τελευταίο μπας και το βρώ εκεί μεσα και το πατήσω στο λαιμό....Ποιός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος? Εαν δηλώσω στα windows να μην υπάρχει swap και κάνω επανεκκίνηση....σβύνει το swapfile?

Εκανα πάλι έλεγχο αλλά μου πετάει σε system idle 70% usage of cpu και το ποντίκι να πηγαίνει βηματικά. Έκανα σκαν σε safemode me spybot search and destroy / panda cloud /kaspersky tool κτλ ...βρήκε 1-2 τροζαν απο mail toy 2006 ( υπολογιστής δουλειάς ) τα εσβυσα μπούταρα κανονικά αλλά πάλι τα ίδια....το συστημα "φαινεται" καθαρο.καμμιά ιδεα?

εβαλα και το spyware doctor...βρήκε 5-6 tracking cookies και τα έσβυσε αλλά δεν έχει κάνει καμμία διαφορά.Απενεργοποίησα και το pagefile (δεν το εσβυσα- πως το σβύνω;) και πάλι δεν εχω δέι καμμία μεταβολή....καμμιά άλλη ιδεα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.