takis-pa Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2009 Θα θελα την γνωμη σας παρακαλω για αγορα καλης καρτας ηχου.Εχω τα ηχεια της υπογραφης μου και τωρα δουλευουν με την καρτα της μητρικης μου.θαθελα να μου προτεινεται κατι καλυτερο αν μπορειται,επισης εχω συνδεση με οπτικη ινα.Με ενδιαφερει να ναι PCI - E.Εχω δει αυτην Creative X-FI Titanium Fatality (PCI - E) αλλα ειμαι ανοικτος σε καλες προτασεις.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=64386 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Μάϊος 23, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 Το διαβασα αυτο αλλα δεν με καλυψε γι αυτο και ανοιξα καινουργιο θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charly13 Μάϊος 23, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 Αν θελεις να τα συνδεσεις με οπτικη μεινε σε αυτην που εχεις αλλιως xonar d2x... Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Μάϊος 23, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 Φίλε takis-pa κι εγώ έχω τα ίδια ηχεία και σκέφτομαι να πάρω κι έγω την Creative X-FI Titanium Fatality Pro (PCI - E) και όχι την Asus xonar d2x, γιατί πιστεύω είναι κρίμα να έχεις πληρώσει οπτική ίνα και να μην την χρησιμοποιείς. Και πίστεψε με έχω άκουσει τα ηχεία με την κάρτα ήχου της υπογραφής και την onboard της μητρηκής μου και η οπτική ίνα έχει διαφορά.Υ.Γ. Αν τελικά επιλέξεις Creative X-FI Titanium Fatality Pro (PCI - E) θα εκτιμούσα πολύ να μου περιγράψεις την απόδοση με ένα προσωπικό μήνυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.