long_bow Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2009 Γεια σας παιδια...εχω ενα σοβαρο πρόβλημα.Εχω ενα pc Pentium 4 στα 2,4Ghz με 1024ram 320GB σκληρό δίσκο και 256ΜΒ κάρτα γραφικών το ξέρω ειναι πολυ παλιός αλλα απο τον σκληρό που έχω μονο τα 13GB ειναι δεσμευμένα και απο τα προγραμματα που του έχω το ποιο "βαρύ" ειναι το Spyware Doctor και τα Microsoft Office 2007 και παρολά αυτά κολάει πάρα μα πάρα πολυ δηλαδή , παω σε ενα αρχείο και κανω δεξί κλίκ για να ανοιξει την καρτέλα με τις επιλογές και κολάει και αργεί να μου τις εμφανίσει , ανοιγω τον mozilla και παω να γραψω μια URL και γραφω και μετα απο 4-5 δευτερόλεπτα μου εμφανίζει οτι εγραψα ή εχω ανοιξει 2 tab στον Mozilla και παω να πατησω στο ενα και κολαει και μετα απο λιγο μου το ανοιγει. Μήπως ξέρει καποιος γιατι το κανει αυτο ενω δεν τον εχω "φορτωμένο" τον υπολογιστη; Ευχαρίστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasdriver Μάϊος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 κοιτα λιγο της διεργασιες να δεις τι τρεχει....μηπως τρεχει τιποτε κ ειναι ο επεξεργαστης σου 100%. κ πες μας να σου πουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάϊος 23, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 Αποκερμάτιση δίσκου (defrag) έχεις κάνει ποτέ ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
long_bow Μάϊος 23, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 Το δίσκο τον πήρα πριν 2 μέρες και του έκανα εγκατάσταση τα windows. Συνήθως η διεργασία ειναι μόνο ο firefox γιατι το spyware doctor και το avast τα εχω απενεργοποιημένα γι'αυτο ακριβως το λόγο οτι αμα τα έχω ενεργοποιημένα και αυτά δεν πρόκειτε να κάνω τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάϊος 23, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 drivers εχεις βάλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
long_bow Μάϊος 23, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 για ποιο πραγμα να βαλω drivers; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάϊος 23, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 Ωραίος... VGA, chipset, sound, διάφορα αλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
long_bow Μάϊος 23, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 ααα ναι ρε ολα κανονικά τα έχω περάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.