Jump to content

αξιοπιστια plus4u ?

Hydra

Recommended Posts

Παιδια χαιρετω,μαζεψα καποια λευτα και θελω να αγορασω αυτην την οθονη και την βρηξα φτηνα στο plus4u.To ερωτημα μου ειναι αν θα την παραλαβω οντως μεσα σε 24 ωρες και αν ειναι αξιοπιστο σε θεματα παραλαβης οπως προειπα και κυριως για εγγυησεις.Εχει αγορασει κανεις σας απο το μαγαζι αυτο?Εγω παντα αγοραζα απο e-shop,plaisio και δεν ξερω για τα αλλα .

Ευχαριστω :)

Πρόσφατα αγόρασα από το συγκεκριμένο κατάστημα μια μητρική MAXIMUS FORMULA, επειδή εκεί την είχα βρει φθηνότερα και όντως η παράδοση έγινε με courier (speedex) τις επόμενες 24 ώρες, χωρίς χρέωση, ήταν η πρώτη φορά που αγόρασα από το συγκεκριμένο κατάστημα, όλα καλά. Για εγγύηση, δεν έχει χρειασθεί και ελπίζω να μην χρειασθεί.

Γεν εχω αγορασει ο ιδιος αλλα απο διαφορα αλλα ατομα εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα καλο και αξιοπιστο μαγαζι. Χρονος παραδοσης συνηθως με courrier μεσα σε 24 ωρες. Τωρα για service δεν ξερω

Τωρα θυμηθηκα οτι ειχα παραγκειλει και την μητρικη μου απο εκει,no problem,την παρηγκειλα απο plus4u!!

Σας ευχαριστω ολους παντως.Αν το θυμομουν νωριτερα...

Άλλος ένας ευχαριστημένος πελάτης και εδώ απο το plus4u...

1η φορά αγόρασα τον Φεβρουάριου και η 2η φορά έγινε αυτην την βδομάδα οπου και πάλι παραδόθηκε εντός 24ώρες αφου μου κάνανε το απαραίτητο τηλεφώνημα για τις ώρες παράδοσης.

Παρειγκηλα Σαββατο,σημερα Κυριακη οποτε,αυριο πιστευω θα τα εχω,ναι και εμενα τοτε μου τα ειχα φερει την επομενη μερα και θυμαμαι που ειχαν το ιδιο φορτηγακι με e-shop και τους ρωτησα αν εχουν καμια σχεση.:)

Παιδια χαιρετω,μαζεψα καποια λευτα και θελω να αγορασω αυτην την οθονη και την βρηξα φτηνα στο plus4u.To ερωτημα μου ειναι αν θα την παραλαβω οντως μεσα σε 24 ωρες και αν ειναι αξιοπιστο σε θεματα παραλαβης οπως προειπα και κυριως για εγγυησεις.Εχει αγορασει κανεις σας απο το μαγαζι αυτο?Εγω παντα αγοραζα απο e-shop,plaisio και δεν ξερω για τα αλλα .

Ευχαριστω :)

Παρειγκηλα Σαββατο,σημερα Κυριακη οποτε,αυριο πιστευω θα τα εχω,ναι και εμενα τοτε μου τα ειχα φερει την επομενη μερα και θυμαμαι που ειχαν το ιδιο φορτηγακι με e-shop και τους ρωτησα αν εχουν καμια σχεση.:)

Μας δουλεύεις ρε Hydra?

Παιδια μαλλον εχει σχεση με το e-shop...με εναν φιλο μου ειχαμε μαι κουβεντα για αυτο το καταστημα και του ειπε υπαλληλος του e-shop οτι ειναι το ιδιο κατα καποιο τροπο !!

xaxaxax οχι βρε Αστρολαβε το ειχα ξεχασει γιατι πηρα τα κομματια απο διαφορα μαγαζια οταν εφτιαξα το pc,και χτες που κοιταζα αποδειξεις το παρατηρησα και το θυμηθηκα :innocent:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.