Jump to content



5000 ευρώ για "entertainment" πακέτο..


kbilly13

Recommended Posts

1. Επειδή η sony είναι λίγο πανηγύρι στους ενισχυτές, ψάξε για κάποιον onkyo πχ tx-sr606...

2. Είναι λάθος σου που πας να φτιάξεις όλο το setup από ένα μαγαζί (και ειδικά το συγκεκριμένο), γιατί έχεις αφήσει τα 4/5 της αγοράς εκτός... και θα έχεις και καλύτερες τιμές...

3. Επειδή 5000 είναι λίγα για σωστό entertainment, κόβε ότι γίνεται από τα pc-ιά και τα περιφερειακά... η ποιότητα του ήχου και της εικόνας μετράει και όχι το superpi... δηλαδή έλεος ο i7 για home entertainment...

Έχεις ξαναστήσει κάποιο τέτοιο ολοκληρωμένο σύστημα ή είναι η πρώτη απόπειρα...?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Καταρχην 229 για πληκτρολογιο + mouse δεν θα τα εδινα, αλλα μονο και μονο επειδη λες οτι δινεται εμφαση στην εμφανιση και υποθετω οτι τα επιλεγει για να μην εχει καλωδια στο σαλονι, ενα Dinovo Edge + Logitech MX1100 βγαινουν στα 165 (και imo ειναι πιο εμφανισιμα).

Τα 65 που σου μενουν μπορεις να τα δωσεις για μια Xonar DX2 και καλυτερες μνημες. (Σου μενουν και κατι ψιλα)

Για δισκους κι εγω ειμαι υπερ του να βαλει ssd για OS + hdd για storage, και θα προτινα τα ακολουθα: samsung ssd + WD. Σου βγαινει και 100e φθηνοτερα...

Η 22αρα οθονη ειναι απαραιτητη?????

Αυτα + οτι ειπε ο johnsob πιο πανω για audio και νομιζω οτι εισαι jet

Link to comment
Share on other sites

πλάσμα ειναι ανώτερη τεχνολογία από τις lcd k ας είναι με led enchantments.

η lcd από αδυναμία τεχνολογίας δεν βγάζει σωστά χρώματα (p.x. full red) σε σχέση με μια πλάσμα ούτε 0 black

περα απο θεμα ποιοτητας οι πλασμα ειναι πιο οικονομικες στο ρευμα..

Link to comment
Share on other sites

συγνωμη αλλα εχω μια απορια!! μιλαμε για gaming, τανιες, μουσικη, αστε το ιντερνετ απεξω γιατι ολα τα πισια κανουν γιάυτο, και φτιαχνεις πισι με ι7?????? γιατι δεν φτιαχνεις μια dragon platform να σου βγει το πισι με λιγοτερα χρηματα και να ριξεις τη διαφορα αλλου? σε ηχο και σε εικονα?

θα προσπαθησω το απογευμα να σου φτιαξω μια εναλλακτικη προταση, συνολικα.

Link to comment
Share on other sites

γιατι οταν αγοραζεις κατι καινουριο τυφλωνεσαι απτην "αναγκη" να παρεις το πιο γρηγορο, καλο, όμορφο και ακομα και μικροδιαφορες στο μυαλο σου φαινοντε τεραστιες. εθελοτυφλεις δλδ σκοπιμως πιθοντας τον εαυτο σου οτι έκανες τη διαφορα και μετα απο λιγο καιρο που σου φευγει η κα*λα το συνηδιτοποιησει οτι η διαφορα με κατι αρκετα φτηνοτερο ειναι μιδαμινη στα ματια/απαιτησεις σου και κλαιγεσαι....:look:

Link to comment
Share on other sites

λοιπον, αφηνοντας την τηλεοραση, τροφοδοτικο, κουτι, περιφερειακα, στα στανταρντ, θα προτεινα τα εξης:

M/B http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1223933&HYMOTHERBOARDSOCKET=AM3&category=69977721&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE74277CB8CCB73BC4219BCC87DE0A688EF29FC305F2923955D330356A2FA3B1927905E363685199E9D08EC67F3850D2CE70A154082320B6B3F417D0D1AA380EF67B8FE0BFBFD1AE25FDB4376F0ACC6FE1B9D41427B20D95F6F2D8DACA41F2EDA3A82D7983A0671640EFF53E08766B7270BB6E403333485610

ή εναλλακτικα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526805

CPU http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559961

RAM http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554043

σιγουρα ενα blu-ray drive, δεν μπορει να φτιαχνεις "entertainment" συστημα και να μην βαζεις ενα! οσο για VGA θα προτεινα μια 4890. ετσι θα εχεις απιπλεον 120 περιπου ευρω επιπλεον να τα ριξεις σε ενισχυτη και ηχεια. εκει θα σου χρειαστουν περισσοτερο!!

και κατι ακομα, οσον αφορα την καρτα ηχου. πριν αγορασεις καρτα ηχου, θα σου ελεγα να δοκιμασεις πρωτα το συστημα με την onboard. τωρα τελευταια εχουν βγει μερικα πολυ καλα chip ηχου στις μητρικες, που μονο πολυ ακριβοτερες λυσεις μπορουν να σου δωσουν κατι παραπανω!!

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά διάβασα προσεκτικά όλα όσα γράψατε και ευχαριστώ..

Αν ήταν δικό μου το πακέτο σαφώς θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, όπως και η απόφαση από το που θα αγοραστούν..

Για παράδειγμα tv και ήχο θα το έψαχνα σε πιο εξειδικευμένα καταστήματα - έχω και κάποιες γνώσεις και θα πήγαινα σε πιο "hi fidelity" επιλογές

Είναι πολλά τα λεφτά το ξέρω, και αν βλέπατε τι του πρότειναν κάποιοι "ειδήμονες" θα γελούσατε

Τελικά ξαναμίλησα με τον φίλο και μου ξεκαθάρισε ότι όλα θέλει να τα πάρει όλα από eshop , δικιά του είναι η τσέπη, θα έχει και τους λόγους του φαντάζομαι και δεν μου πέφτει λόγος στο κάτω κάτω! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν θα το έκανα..

Πάει αυτό, και έτσι σας "βοηθάω" και περισσότερο..

@kostas007, διαφωνούμε σε όλα.. :)

@jax , με βρίσκεις σύμφωνο για τους δίσκους!

@jaco έχω κάποια εμπειρία και εγώ.. και έγραψα ότι θα θέλει να κάνει τα πάντα με το pcάκι αν είδες, και δεν είναι από αυτούς που θα το αλλάξουν σύντομα... οπότε γιατί όχι i7? τόσα λεφτά δίνει..

@chris το μονιτορ θα το βάλει κάπου εκεί κοντά για να σερφάρει και να κάνει καμμιά τυπική δουλίτσα - και χρειάζεται, και δεν έχουμε ιδιαίτερες απαιτήσεις - δεκτόν για τα logitech που είπες και συμφωνώ, θα τα προτείνω ως εναλλακτική

@cadbik περιμένω την εναλλακτική... (αλλά θα είναι από eshop?)

edit: έβαλα βρε blue-ray, και αν πάρει 4890 πως θα παίξει cryostasis και mirrors edge που του αρέσουν πολύ? Αξίζει λες να πάει σε phenom II? βγαίνει πιο φθηνά το ξέρω, και ίσως από εκεί "γλιτώσουμε" και να βάλει μια gtx295... ενδιαφέρον!

@tolis, απάντησα πιστεύω στο πρώτο κομμάτι του post.. ;)

Παιδιά μην μου λέτε να βάλει την ενσωματωμένη κάρτα ήχου! Τι σχέση έχει με την x-fi fatal1ty pro? Για καλύτερη το συζητάω...

Link to comment
Share on other sites

Φίλος φίλου, μου αναθέτει (επί πληρωμή) να του "φτιάξω" κατάσταση..

Δλδ, τι εννοώ.. πλήρες πακέτο ψυχαγωγίας που θα περιλαμβάνει pc κομπλε, TV, ήχο..

Το όριο είναι 5000 για την αγορά

Τι θέλει να κάνει.. gaming, ταινίες, μουσική, internet, σε πακέτο που να είναι και εμφανίσιμο και "εντυπωσιακό".. φυσικά με αξιόπιστο pc (ούτε λόγος για overclocking!) που θα κάνει τα "πάντα", γρήγορα και σταθερά..

Το θέμα είναι να τα βάλουμε να παίξουν και να μην ασχοληθώ καθόλου με αστάθειες, προβλήματα, κολλήματα κτλ..

Έμφαση δίνεται πολύ, ΚΑΙ στην τηλεόραση..

Εβγαλα λοιπόν ένα πακέτο που πιστεύω θα τον καλύψει σε όλα..

5000eurofullentertainme.jpg

Θα ήθελα σχόλια και προτάσεις πριν προχωρήσω..

Θα μπορουσα να μειώσω το κόστος από κάπου και να τα δώσω αλλού?

Eυχαριστώ!

Ρε Βασίλη 5 χιλιάρικα για να βλέπει τσόντες πολλά δεν είναι? Κρίμας...

Πες του πάντως οτι και με την ονμπόρντ κάρτα ήχου ο διαχωρισμός σε πολυκάναλο ήχο θα είναι ο ίδιος.Θα ακούει δηλαδής καθαρα και τους υπόλοιπους στις ομαδικές σκηνές το ίδιο καλα :yes4:

Link to comment
Share on other sites

edit: έβαλα βρε blue-ray, και αν πάρει 4890 πως θα παίξει cryostasis και mirrors edge που του αρέσουν πολύ? Αξίζει λες να πάει σε phenom II? βγαίνει πιο φθηνά το ξέρω, και ίσως από εκεί "γλιτώσουμε" και να βάλει μια gtx295... ενδιαφέρον!

AN τυχον και παει σε AMD, δεν θα προτεινα ποτε nvidia καρτα σε dragon platform.γιατι ετσι θα εχανες καποια κολπακια της AMD οταν ολο το συστημα αποτελειται απο AMD-ATI (βλ. FUSION). και ειδικα στα παχνιδια θα κερδιζε αρκετα!

οσον αφορα την 4890, ποιος σου λεει οτι δεν παιζει αυτα τα παιχνιδια? εδω εγω παιζω με την 4850, crysis-fear2- farcry2-cryostasis και ολα τα τελευταια παιχνιδια, δεν θα παιζει αυτος με 955 χ4 και 4890? σε καποια reviews που ειδα, επιαζε crysis στα 1920χ1200 με 2ΑΑ με 35-36 fps. αλλωστε μην ξεχνας οτι αν θες κατι πραγματικα δυνατο, υπαρχει και η 4870χ2!!!

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν για να μην σας κουράζω πολύ..

Ας κάνω τις εξής αλλαγές:

Phenom II (X3 ή Χ4?)

ASUS M4A78T-E

2*2gb ddr3

GTX295

SSD SUPERTALENT FTM64GX25H 64GB ULTRA

2*1TB raid1

Tα υπόλοιπα ως έχουν

Καλά είμαστε?

@Κostas007 (& cabdik), θέλει nvidia (έγραψα γιατί), κουτί desktop (θα μπει σε έπιπλο, και θα έχει και οθονούλα..), οθόνη δεν του χρειάζεται 1920*, και κάρτα ήχου τα είπαμε...

Παίδες θέλουμε και ΠΟΙΟΤΗΤΑ ήχου μην το ξεχνάμε αυτό!

Το σκέφτηκα για τα "seven" αλλά beta είναι ακόμα, μη μπλέξω, ασυμβατότητες, drivers, προγράμματα και τέτοια.. Άσε εκεί τα vista να κάνουν και automatic updates, να του βάλω κανα προγραμματάκι, μερικά games, και να μην με ζαλίζει..

Βρε TIKIS, τι γίνεται? Πως από δώ? άσε, τι ήθελα και έμπλεκα? ασχολούμαι με τα pcιά των άλλων και όχι με το δικό μου, ακόμα δεν έχω φτιάξει το δικό μου "σαλονάτο"...

Link to comment
Share on other sites

x4 και onboard sound card,ο ήχος βγαίνει απείραχτος απ'την οπτική η ομοαξονική (if any) της κάρτας ήχου στην μητρική,και τρώει αλύπητη και συνεχές επεξεργασία στον ενισχυτή και υπάρχει καλός ήχος.

GPU Nvidia με χίλια,έχει cuda για video decode (καλά αυτό γίνεται και στον ενισχυτή τεσπα) και πολλά κόλπα,είναι πολύ σαλονιάρες και ήσυχες.

Τα Windows Seven δεν είναι BETA είναι RC,δηλαδή ένα βήμα πριν την κυκλοφορία,οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Και πες του ότι αν πάρει τον sony απ'το e-shop,θα γελάμε όλοι που λέει ο λόγος που θα χει χάσει τα λεφτά ενώ παίρνει καλύτερο από αλλού.:p

Link to comment
Share on other sites

Αν θέλει να παίζει τα games του με multi-channel ήχο, χρειάζεται κάρτα ήχου και να έχει παράλληλα συνδεδεμένη την κάρτα ήχου με τον ενισχυτή μέσω analog σύνδεσης ( mini-jack -> RCA )

No analog, no EAX HD.

Link to comment
Share on other sites

Ηχεία ΟΥΤΕ ΚΑΝ να σκεφτεί τα z-5500,δεν είναι καθόλου καλύτερα,δεν κάνουν είναι χάλια για home cinema και γενικώς,ο ήχος είναι για τα πανηγύρια,υπερβολικό πλαδαρό μπάσο που στις ταινίες βουίζει ο τόπος επειδή δεν έχει καλή απόκριση συχνότητας το σαπιsub,και είναι πολύ αδύναμα ηχεία,αν δεις στο tb-speaker.com τα w3-871sc που έχουν τα z-5500 είναι 12w rms ηχειάκια.
x4 και onboard sound card,ο ήχος βγαίνει απείραχτος απ'την οπτική η ομοαξονική (if any) της κάρτας ήχου στην μητρική,και τρώει αλύπητη και συνεχές επεξεργασία στον ενισχυτή και υπάρχει καλός ήχος.

Ουτε εγω θα εβαζα τα Z-5500 για τη συγκεκριμενη εφαρμογη. Τα επιχειρηματα σου ειναι πληρως αβασιμα, ασυνδετα, στερουνται λογικης και τεχνικων γνωσεων. Δεν το χεις, αστο.

Βασιλη, αν ημουν στη θεση σου, θα εκοβα απο cpu, και θα προτεινα και τον yamaha 663.

Ο φιλος ειναι παντρεμενος? Αν ναι, η γυναικα ποσο θα γκρινιαξει για το project? Θα συζητουσα ενα μικρο budget stretch για χαρη ενος entry level 1080p DLP (κατα προτιμηση) προβολεα, με συνολικη διαφορα γυρω στα 400€ μαζι με οθονη. Αν αποφασισεις να το κανεις, μην πατε ουτε κατα διανοια σε κανενα γνωστο μαγαζι/αλυσιδα.

Link to comment
Share on other sites

Κοίταξε να δεις,αν λες για τα ηχεία τα αβάσιμα και ιστορίες,δεν ξέρω μπορεί να τα υποστηρίζεις γιατί τα έχεις και όλας,αλλά η αλήθεια είναι ότι ο ήχος είναι για τα πανηγύρια είτε μας αρέσει είτε όχι.

Και αν λες για την συχνότητα,κάνε ένα τεστ απόκρισης συχνότητας του sub των z-5500 και του πιο φτηνού yamaha που θα βρεις και έλα πες μου μετά.Το yamaha έχει φίλτρο αποκοπής,αντίθετα με των z-5500 και των κάθε ηχείων για pc που αν στο equalizer της κάρτας ήχου ρίξεις τις χαμηλές,θα ακούς κανονικά μουσική απ'το sub με βραχνό ήχο.Δοκίμασε το ΚΑΙ αυτό,και τράβα ένα βίντεο απ'τον δρόμο και βάλτο να το παίξεις στα z-5500 για να δεις που θα παίζει τα πάντα και θα ακούς ένα ΒΟΥΥΒΒΒΒΒΒΒΒ και την φωνή των περαστικών απ'το sub.

Στο sub κοιτάμε 1) σφικτό μπάσο, 2) βαθύ μπάσο, 3) καθαρό μπάσο.

Αν λες για την onboard που είναι το λάθος; Εξήγα μου ακριβώς λέξη προς λέξη ποιό είναι λάθος και πάμε στο avclub να ρωτήσουμε κάποιον που ξέρει πάρα πολύ καλύτερα και από σένα και από μένα,και αν έχω λάθος την συγνώμη μου και πάω πάσο.

Ο ήχος από την οπτική ή ομοαξονική δεν είναι σαν από την αναλογική σύνδεση,βγαίνει όπως αναπαράγεται με την καλύτερη δυνατή ποιότητα της κάρτας και καλύτερη απ'την αναλογική σύνδεση στην ίδια κάρτα,και μπαίνει στον DAC του ενισχυτή που μετατρέπει τον ήχο σε αναλογικό και μετά ο ενισχυτής με λίγα λόγια πριν στείλει τον ήχο στα ηχεία κάνει διάφορα και δουλεύει τον ήχο και γι'αυτό βγαίνει με Dolby Digital κτλ.

ΝΑΙ μεν θα έχει καλύτερη ποιότητα με ψηφιακή σύνδεση σε καλή κάρτα ήχου επειδή οι "καλές" κάνουν κάποια επεξεργασία πριν στείλουν τον ήχο στο DAC του ενισχυτή/ηχείων κτλ μέσω ψηφιακής,αλλά αν κατάλαβες δεν λέω onboard μπροστά σε xonar ας πούμε,απλώς παραπάνω κάποιος είπε για "κόψιμο" απ'την κάρτα ήχου και πρόσθεσα με την σειρά μου τι θα γίνεται με την onboard.

Εκτός αυτά αν έχει κάποιος πρόβλημα με ότι γράφω,ας στείλει ένα πμ να το λύσουμε,δεν έχω πρόβλημα με κανέναν,ότι και αν αυτός πιστεύει.

Link to comment
Share on other sites

Αν λες για την onboard που είναι το λάθος; Εξήγα μου ακριβώς λέξη προς λέξη ποιό είναι λάθος και πάμε στο avclub να ρωτήσουμε κάποιον που ξέρει πάρα πολύ καλύτερα και από σένα και από μένα,και αν έχω λάθος την συγνώμη μου και πάω πάσο.

Πριν αρχισω, να σημειωσω οτι μετα απο αυτο, χρειαστηκε να αλλαξω εσωρουχο. Μην το ξανακανεις σε παρακαλω, δεν εχω και τοσα πολλα.

Ας αρχισω λοιπον.

Και αν λες για την συχνότητα,κάνε ένα τεστ απόκρισης συχνότητας του sub των z-5500 και του πιο φτηνού yamaha που θα βρεις και έλα πες μου μετά.Το yamaha έχει φίλτρο αποκοπής,αντίθετα με των z-5500 και των κάθε ηχείων για pc που αν στο equalizer της κάρτας ήχου ρίξεις τις χαμηλές,θα ακούς κανονικά μουσική απ'το sub με βραχνό ήχο.Δοκίμασε το ΚΑΙ αυτό,και τράβα ένα βίντεο απ'τον δρόμο και βάλτο να το παίξεις στα z-5500 για να δεις που θα παίζει τα πάντα και θα ακούς ένα ΒΟΥΥΒΒΒΒΒΒΒΒ και την φωνή των περαστικών απ'το sub.Στο sub κοιτάμε 1) σφικτό μπάσο, 2) βαθύ μπάσο, 3) καθαρό μπάσο.

Τιποτε απο αυτα που λες δεν εχει το παραμικρο νοημα, ουτε καν βγαζει νοημα. Αγνοεις, ηθελημενα ή οχι, οτι σε ενα home theater συστημα τα συνοδα ηχεια δεν ειναι μικρα μονοδρομα full range, και ως εκ τουτου μπορουν να συνεχισουν απο εκει που κοβεις το sub. Το οτι δεν υπαρχει συχνοτητα αποκοπης οπου θα την ειχε ενα yamaha δεν ειναι απο μονο του μειονεκτημα. Πλακα θα χε βεβαια να μου εξηγησεις πους κρινουμε το σφιχτο, βαθυ και καθαρο μπασο.

x4 και onboard sound card,ο ήχος βγαίνει απείραχτος απ'την οπτική η ομοαξονική (if any) της κάρτας ήχου στην μητρική,και τρώει αλύπητη και συνεχές επεξεργασία στον ενισχυτή και υπάρχει καλός ήχος.
Ο ήχος από την οπτική ή ομοαξονική δεν είναι σαν από την αναλογική σύνδεση,βγαίνει όπως αναπαράγεται με την καλύτερη δυνατή ποιότητα της κάρτας και καλύτερη απ'την αναλογική σύνδεση στην ίδια κάρτα,και μπαίνει στον DAC του ενισχυτή που μετατρέπει τον ήχο σε αναλογικό και μετά ο ενισχυτής με λίγα λόγια πριν στείλει τον ήχο στα ηχεία κάνει διάφορα και δουλεύει τον ήχο και γι'αυτό βγαίνει με Dolby Digital κτλ.

ΝΑΙ μεν θα έχει καλύτερη ποιότητα με ψηφιακή σύνδεση σε καλή κάρτα ήχου επειδή οι "καλές" κάνουν κάποια επεξεργασία πριν στείλουν τον ήχο στο DAC του ενισχυτή/ηχείων κτλ μέσω ψηφιακής,αλλά αν κατάλαβες δεν λέω onboard μπροστά σε xonar ας πούμε,απλώς παραπάνω κάποιος είπε για "κόψιμο" απ'την κάρτα ήχου και πρόσθεσα με την σειρά μου τι θα γίνεται με την onboard.

Ενα-ενα. Κατ αρχην ο ηχος δεν "υπαρχει". Μετα, πως ακριβως συγκρινεις 2 σηματα με διαφορετικη φυση? Αφου το ιδιο ψηφιακο σημα τροφοδοτειται και στις ψηφιακες και στις αναλογικες (πριν γινουν αναλογικες). Μαλλον θες να πεις οτι η διαφορα εγκειται στην ποιοτικη διαφορα του DAC της καρτας ηχου και του ενισχυτη. Δεν το ειπες ομως. Παρακατω, ο ενισχυτης δεν δουλευει τον ηχο, ουτε τον διαφοροποιει σε καμια περιπτωση. Ουτε ο ηχος βγαινει με Dolby Digital. Το dolby digital ειναι πρωτοκολλο απωλεστικης συμπιεσης. Το ψηφιακο σημα ερχεται κωδικοποιημενο, και αφου αποκωδικοποιηθει στον ενισχυτη απο τον εσωτερικο dobly decoder/dac, προχωρα, σε αναλογικη μορφη πλεον, στα τελικα ενισχυτικα σταδια.

Η διαφορα στις καλες καρτες και στις onboard στην ψηφιακη συνδεση, σε ενα μεγαλο ποσοστο οφειλεται στην διαφορα SNR.

Και ενα μικρο τιπ σφηνα για πριν. Δεν ξερω αν ο decoder των 5500 επεμβαινει με καποιον τροπο συχνοτικα στην αποκωδικοποιηση, ή αν ειναι στην ευχαιρια του audio engineer, αλλα το 6ο καναλι του dolby (subwoofer) κοβεται συχνοτικα στους 120 κυκλους.

Παμε στα καλα τωρα.

Ηχεία ΟΥΤΕ ΚΑΝ να σκεφτεί τα z-5500,δεν είναι καθόλου καλύτερα,δεν κάνουν είναι χάλια για home cinema και γενικώς,ο ήχος είναι για τα πανηγύρια,υπερβολικό πλαδαρό μπάσο που στις ταινίες βουίζει ο τόπος επειδή δεν έχει καλή απόκριση συχνότητας το σαπιsub,και είναι πολύ αδύναμα ηχεία,αν δεις στο tb-speaker.com τα w3-871sc που έχουν τα z-5500 είναι 12w rms ηχειάκια.

Εξηγησε μου σε παρακαλω πως σχετιχεται το "βουισμα" με την συχνοτικη αποκριση του sub. Η συχνοτικη αποκριση ειναι το ευρος συχνοτητων που μπορει να αναπαραγει ενα μεγαφωνο. Το "βουισμα" προερχεται είτε απο κακη σχεδιαση του ηχειου, ειτε απο λαθος τοποθετηση του στον χωρο. Επισης, το οτι οι εταιριες για λογους marketing αναφερουν την μεγιστη ισχυ που μπορει να διαχειριστει ενα ηχείο, ή μετρουν την εξοδο του ενισχυτη του kit δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι 12W δεν ειναι υπεραρκετα για ενα δωματιο ή ενα μικρο σαλονι.

Βεβαια, σε κανενα απο τα ποστ σου δεν μπαινεις στον κοπο να μας εξηγησεις γιατι τα 5500 ακουγονται τοσο χαλια ή γιατι ενα φτιαχτο συστημα ακουγεται καλυτερα (χωρις να λεω οτι το τελευταιο δεν ισχυει).

Δεν το κατεχεις το αθλημα σε λεω. Και δεν εχει νοημα να "μου φερεις" κανεναν. Γιατι, για να καλυψει την δικη σου πληρη αγνοια? Η για να μου "την πει"? Αν σε ενδιαφερει το αθλημα, μελετησε το, υπαρχουν ΑΠΕΙΡΑ αρθρα στο ιντερνετ. Προβλημα με εσενα δεν εχω κανενα. Εχω με αυτα που γραφεις. Διαβασε πρωτα, προτεινεις μετα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.