panos2171 Ιανουάριος 1, 2017 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2017 Ξεθάβω το θέμα μιας και πλέον έχω ξεμείνει με ένα laptop και χαζεύοντας την DFGT (γι αυτό έχω χαθεί και από το assetto) οπότε μου ρθε η σκέψη να κατεβάσω το rbr θεωρώντας πως είναι από τα ελάχιστα καθαρά sims που μπορεί να σηκώσει το laptop. Mιλάμε για i3 3110M, 2.4GB, 8GB RAM, intel HD4000. Από κει και πέρα υπάρχει κάποιο ελαφρύ ασφάλτινο sim για την περίπτωσή μου; Μη μου αναφέρετε κανένα LFS , το raceroom για παράδειγμα θα μπορούσα να το τρέξω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 1, 2017 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2017 (edited) πριν 32 λεπτά, το μέλος panos2171 έγραψε: το raceroom για παράδειγμα θα μπορούσα να το τρέξω; Μάλλον όχι. Αλλά τσάμπα είναι, δοκίμασέ το. Βασικά γιατί όχι το LFS? Επίσης θα σου πρότεινα το netkar pro. Λογικά θα παίζει. Δες το demo http://www.gamershell.com/download_79324.shtml Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 1, 2017 από liakjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2171 Ιανουάριος 1, 2017 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2017 Γιατί το lfs δεν έχει official τουτούνια και πίστες. To netkar το είχα αγορασμένο, ίσως το δοκιμάσω κι αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts