Jump to content

προγραμμα για δωρεαν διεθνεις κλήσεις

dimitris2979

Recommended Posts

Δωρεαν δωρεαν δεν προκειται να βρεις....

Πολυ οικονομικα ομως εχεις παρα πολλα οπως το skype, voipbuster κ.α.

Χμμμ... για διεθνείς κλίσεις, δοκίμασε περνώντας τα σύνορα με 170+klm/ώρα. Εγγυημένα αποτελέσματα, και πάντα δωρεάν.

Για διεθνείς κλήσεις τώρα, τσέκαρε το skype. :p

Δεν είναι δωρεάν (εκτός κι αν ο άλλος έχει skype τηλέφωνο) αλλά είναι πολύ φτηνό. ;)

Χμμμ... για διεθνείς κλίσεις, δοκίμασε περνώντας τα σύνορα με 170+klm/ώρα. Εγγυημένα αποτελέσματα, και πάντα δωρεάν.

όχι ακριβώς,

για διεθνείς κλίσεις, θα πρέπει να περάσει τα σύνορα υπο γωνία

όχι ακριβώς,

για διεθνείς κλίσεις, θα πρέπει να περάσει τα σύνορα υπο γωνία

Μμμ... πράγματι. Ή έστω έχοντας κατα νου κάτι απο ουσιαστικά αρχαίων/νέων/λατινικών κατα νου...

Αλλά ας μείνουμε στο κομμάτι το σχετικό με το voip. :p

με το skype χρειαζεται καποια συνδρομη??? θελει να δοσω λεφτα με πιστωτικη και τετοια ε??? κατι εντελως δωρεαν δεν υπαρχει απο οτι καταλαβα...:suicide:

αν θελεις να μιλας δωρεαν δωρεαν ο αλλος θα πρεπει να χει κ αυτος skype αν τωρα θες να παρεις σε σταθερο/κινητο οπουδηποτε εχει χρεωση και αναφερετε στον τιμοκαταλογο καθε εταιριας!

Δεν είναι όσο φτηνά θα ήθελα αλλά χωρίς πιστωτικές κτλ...εγώ παίρνω συνέχεια Αυστραλία...

τσέκαρε το www.viva.gr

θα σου έλεγα γενικά πως να παίρνεις παντού τηλ τσάμπα αλλα τα hack s' αυτό το site απαγορεύονται

Ποιά hacks; Επειδή είμαι περίεργος και μόνο για αυτό το λόγο μπορείς να γράψεις τι εννοείς;

Εκτός αν εννοείς να πας στον κατανεμητή της πολυκατοικίας σου και να βάλεις ένα τηλέφωνο σε άλλου τη γραμμή και να αρχίσεις να παίρνεις αβέρτα.

Ποιά hacks; Επειδή είμαι περίεργος και μόνο για αυτό το λόγο μπορείς να γράψεις τι εννοείς;

Εκτός αν εννοείς να πας στον κατανεμητή της πολυκατοικίας σου και να βάλεις ένα τηλέφωνο σε άλλου τη γραμμή και να αρχίσεις να παίρνεις αβέρτα.

μονο k μονο για να σου φύγει η απορία...

δεν επιβαρύνεις κανέναν απόλυτος εκτος από τον οτε

Για να επιστρεψουμε στα νόμιμα - δοκίμασε το Skype. Αν ο φίλος - φίλη εχει και αυτή τότε δεν πληρώνεις τίποτα και σαν μπόνους εχεις και video-calls δωρεάν παντα..

Αν τώρα θές να πέρνεις σταθερά, το skype μπορεί αλλα εχει μια μικρή χρεωση - περί το 1 ευρώ την ώρα για τους περισσοτερους προορισμούς. Μπορείς να πληρώσεις μέσω πιστωτικής ή και paypal που βολευει, αν πχ εχεις καμια Visa Electron.

Και εγώ θα ήθελα να ήμουν ο βασιλιάς της Αγγλίας. Αλλά γίνεται; Δε γίνεται.

Πώς δε γίνεται; Μια χαρα παιδί εισαι, μορφωμένο. Μολις σε δεί η Ελίζαμπεθ θα χορέψει τσάμικο ;):hehe:

http://www.voipdiscount.com/en/

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό για ιταλία, σου δίνει νομίζω κάνα 20ari λεπτά για μια δοκιμαστική κλήση και κάποια μηνύματα και σε ελληνικά κινητά που φαίνεται ότι τα έχεις στείλει από το δικό σου κινητό. Αν αλλάζεις την ip σου κάθε φορα που τελειώνει ο χρόνος σου και κανεις νέο acount (μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα) λύθηκε το πρόβλημα σου. Το καλο με αυτό είναι ότι μπορείς να ορίσεις το τηλέφωνο σου και το τηλέφωνο αυτού που θέλεις να πάρεις ,χτυπάνε και τα 2 ταυτόχρονα τα σηκώνεται και μιλάτε ...τόσο απλό :-)

Επίσης μπορείς να γίνεις και συνδρομητής, όσο για τα "hacks" που αναφέρθηκαν πιο πάνω....απλά δεν γίνετε

http://www.voipdiscount.com/en/

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό για ιταλία, σου δίνει νομίζω κάνα 20ari λεπτά για μια δοκιμαστική κλήση και κάποια μηνύματα και σε ελληνικά κινητά που φαίνεται ότι τα έχεις στείλει από το δικό σου κινητό. Αν αλλάζεις την ip σου κάθε φορα που τελειώνει ο χρόνος σου και κανεις νέο acount (μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα) λύθηκε το πρόβλημα σου. Το καλο με αυτό είναι ότι μπορείς να ορίσεις το τηλέφωνο σου και το τηλέφωνο αυτού που θέλεις να πάρεις ,χτυπάνε και τα 2 ταυτόχρονα τα σηκώνεται και μιλάτε ...τόσο απλό :-)

Επίσης μπορείς να γίνεις και συνδρομητής, όσο για τα "hacks" που αναφέρθηκαν πιο πάνω....απλά δεν γίνετε

φιλε μέχρι σήμερα γινόταν... σήμερα το πήρε χαμπάρι η forthnet k δεν γίνετε από την forthnet τουλάχιστον πια :(...

...το θέμα είναι πως το hack εδώ k κανένα τρίμηνο το είχα λιώσει, μέχρι k με εξωτερικό μιλούσα κάτι τρίωρα 4ώρα συνεχόμενα

P.S. Το πως δεν το ξέρεις το hack δεν σημαίνει πως δεν γίνετε...

• 2 weeks later...

P.S. Το πως δεν το ξέρεις το hack δεν σημαίνει πως δεν γίνετε...

:flag:

Τουλάχιστον μην είσαι εριστικός, σε παρακαλώ μην το αποκαλείs "το hack"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.