dimitris2979 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2009 παιδια ψαχνω ενα προγραμα για να κανω κλισεις στο εξωτερικο αλλα να ειναι δωρεαν....ξερει κανεις κανενα καλο???
pigassos19 Μάϊος 21, 2009 #2 Μάϊος 21, 2009 Δωρεαν δωρεαν δεν προκειται να βρεις....Πολυ οικονομικα ομως εχεις παρα πολλα οπως το skype, voipbuster κ.α.
geogeoland Μάϊος 21, 2009 #3 Μάϊος 21, 2009 Χμμμ... για διεθνείς κλίσεις, δοκίμασε περνώντας τα σύνορα με 170+klm/ώρα. Εγγυημένα αποτελέσματα, και πάντα δωρεάν. Για διεθνείς κλήσεις τώρα, τσέκαρε το skype. Δεν είναι δωρεάν (εκτός κι αν ο άλλος έχει skype τηλέφωνο) αλλά είναι πολύ φτηνό.
tassoss Μάϊος 21, 2009 #4 Μάϊος 21, 2009 Χμμμ... για διεθνείς κλίσεις, δοκίμασε περνώντας τα σύνορα με 170+klm/ώρα. Εγγυημένα αποτελέσματα, και πάντα δωρεάν. όχι ακριβώς,για διεθνείς κλίσεις, θα πρέπει να περάσει τα σύνορα υπο γωνία
geogeoland Μάϊος 21, 2009 #5 Μάϊος 21, 2009 όχι ακριβώς,για διεθνείς κλίσεις, θα πρέπει να περάσει τα σύνορα υπο γωνία Μμμ... πράγματι. Ή έστω έχοντας κατα νου κάτι απο ουσιαστικά αρχαίων/νέων/λατινικών κατα νου... Αλλά ας μείνουμε στο κομμάτι το σχετικό με το voip.
dimitris2979 Μάϊος 21, 2009 Author #6 Μάϊος 21, 2009 με το skype χρειαζεται καποια συνδρομη??? θελει να δοσω λεφτα με πιστωτικη και τετοια ε??? κατι εντελως δωρεαν δεν υπαρχει απο οτι καταλαβα...
psycoclan1 Μάϊος 21, 2009 #7 Μάϊος 21, 2009 αν θελεις να μιλας δωρεαν δωρεαν ο αλλος θα πρεπει να χει κ αυτος skype αν τωρα θες να παρεις σε σταθερο/κινητο οπουδηποτε εχει χρεωση και αναφερετε στον τιμοκαταλογο καθε εταιριας!
physio Μάϊος 21, 2009 #8 Μάϊος 21, 2009 Δεν είναι όσο φτηνά θα ήθελα αλλά χωρίς πιστωτικές κτλ...εγώ παίρνω συνέχεια Αυστραλία...τσέκαρε το www.viva.gr
dunkel_Stern Μάϊος 23, 2009 #9 Μάϊος 23, 2009 θα σου έλεγα γενικά πως να παίρνεις παντού τηλ τσάμπα αλλα τα hack s' αυτό το site απαγορεύονται
noone85 Μάϊος 25, 2009 #10 Μάϊος 25, 2009 θα σου έλεγα γενικά πως να παίρνεις παντού τηλ τσάμπα αλλα τα hack s' αυτό το site απαγορεύονταιΠοιά hacks; Επειδή είμαι περίεργος και μόνο για αυτό το λόγο μπορείς να γράψεις τι εννοείς;Εκτός αν εννοείς να πας στον κατανεμητή της πολυκατοικίας σου και να βάλεις ένα τηλέφωνο σε άλλου τη γραμμή και να αρχίσεις να παίρνεις αβέρτα.
dunkel_Stern Μάϊος 25, 2009 #11 Μάϊος 25, 2009 Ποιά hacks; Επειδή είμαι περίεργος και μόνο για αυτό το λόγο μπορείς να γράψεις τι εννοείς;Εκτός αν εννοείς να πας στον κατανεμητή της πολυκατοικίας σου και να βάλεις ένα τηλέφωνο σε άλλου τη γραμμή και να αρχίσεις να παίρνεις αβέρτα.μονο k μονο για να σου φύγει η απορία...δεν επιβαρύνεις κανέναν απόλυτος εκτος από τον οτε
jogi Μάϊος 25, 2009 #12 Μάϊος 25, 2009 Για να επιστρεψουμε στα νόμιμα - δοκίμασε το Skype. Αν ο φίλος - φίλη εχει και αυτή τότε δεν πληρώνεις τίποτα και σαν μπόνους εχεις και video-calls δωρεάν παντα..Αν τώρα θές να πέρνεις σταθερά, το skype μπορεί αλλα εχει μια μικρή χρεωση - περί το 1 ευρώ την ώρα για τους περισσοτερους προορισμούς. Μπορείς να πληρώσεις μέσω πιστωτικής ή και paypal που βολευει, αν πχ εχεις καμια Visa Electron.
dimitris2979 Μάϊος 30, 2009 Author #13 Μάϊος 30, 2009 παιδια ευχαριστω....αλλα το hack θα ηθελα πολυ να το μαθω
kreach Μάϊος 30, 2009 #14 Μάϊος 30, 2009 Θα σε παρακαλέσω να μην προκαλείς με τις ερωτήσεις που κάνεις.Το TheLab.gr είναι ένα φόρουμ στο οποίο υπάρχουν κανόνες - τους οποίους θα βρεις εδώ: http://www.thelab.gr/misc.php?do=showrules
astrolabos Μάϊος 30, 2009 #15 Μάϊος 30, 2009 Και εγώ θα ήθελα να ήμουν ο βασιλιάς της Αγγλίας. Αλλά γίνεται; Δε γίνεται.
LevelOne Μάϊος 31, 2009 #16 Μάϊος 31, 2009 Και εγώ θα ήθελα να ήμουν ο βασιλιάς της Αγγλίας. Αλλά γίνεται; Δε γίνεται. Πώς δε γίνεται; Μια χαρα παιδί εισαι, μορφωμένο. Μολις σε δεί η Ελίζαμπεθ θα χορέψει τσάμικο
psalias Ιούνιος 1, 2009 #17 Ιούνιος 1, 2009 http://www.voipdiscount.com/en/Εγώ χρησιμοποιώ αυτό για ιταλία, σου δίνει νομίζω κάνα 20ari λεπτά για μια δοκιμαστική κλήση και κάποια μηνύματα και σε ελληνικά κινητά που φαίνεται ότι τα έχεις στείλει από το δικό σου κινητό. Αν αλλάζεις την ip σου κάθε φορα που τελειώνει ο χρόνος σου και κανεις νέο acount (μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα) λύθηκε το πρόβλημα σου. Το καλο με αυτό είναι ότι μπορείς να ορίσεις το τηλέφωνο σου και το τηλέφωνο αυτού που θέλεις να πάρεις ,χτυπάνε και τα 2 ταυτόχρονα τα σηκώνεται και μιλάτε ...τόσο απλό :-)Επίσης μπορείς να γίνεις και συνδρομητής, όσο για τα "hacks" που αναφέρθηκαν πιο πάνω....απλά δεν γίνετε
dunkel_Stern Ιούνιος 2, 2009 #18 Ιούνιος 2, 2009 http://www.voipdiscount.com/en/Εγώ χρησιμοποιώ αυτό για ιταλία, σου δίνει νομίζω κάνα 20ari λεπτά για μια δοκιμαστική κλήση και κάποια μηνύματα και σε ελληνικά κινητά που φαίνεται ότι τα έχεις στείλει από το δικό σου κινητό. Αν αλλάζεις την ip σου κάθε φορα που τελειώνει ο χρόνος σου και κανεις νέο acount (μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα) λύθηκε το πρόβλημα σου. Το καλο με αυτό είναι ότι μπορείς να ορίσεις το τηλέφωνο σου και το τηλέφωνο αυτού που θέλεις να πάρεις ,χτυπάνε και τα 2 ταυτόχρονα τα σηκώνεται και μιλάτε ...τόσο απλό :-) Επίσης μπορείς να γίνεις και συνδρομητής, όσο για τα "hacks" που αναφέρθηκαν πιο πάνω....απλά δεν γίνετε φιλε μέχρι σήμερα γινόταν... σήμερα το πήρε χαμπάρι η forthnet k δεν γίνετε από την forthnet τουλάχιστον πια ... ...το θέμα είναι πως το hack εδώ k κανένα τρίμηνο το είχα λιώσει, μέχρι k με εξωτερικό μιλούσα κάτι τρίωρα 4ώρα συνεχόμενα P.S. Το πως δεν το ξέρεις το hack δεν σημαίνει πως δεν γίνετε...
psalias Ιούνιος 11, 2009 #20 Ιούνιος 11, 2009 P.S. Το πως δεν το ξέρεις το hack δεν σημαίνει πως δεν γίνετε...:flag:Τουλάχιστον μην είσαι εριστικός, σε παρακαλώ μην το αποκαλείs "το hack"
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.