billis_kou Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2009 Καλημέρα παίδες. Εχω στο πισι μου winxp και θέλω να βάλω και τα 7. Θέλω να το κάνω dual boot για να μπορώ να χρησιμοποιώ οποιο θέλω. Πρέπει να κάνω partition τον δίσκο μου? Θέλει κατι ιδιαίτερο για να γίνει το dual boot? Πώς μπορώ να το κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 21, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2009 Μπορεις να κανεις partition στο δισκο και να βαλεις τα XP που ειναι το καλυτερο βεβαια. Μπορεις ομως και να μην κανεις. Δεν θα εχεις προβλημα στο dual boot καθως το πιο καινουργιο λειτουργικο πρεπει να μπαινει παντα δευτερο που στην περιπτωση σου ειναι να 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billis_kou Μάϊος 21, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2009 ok. Απλά ρωτάω πώς θα κάνω την εγκατάσταση των 7 για να μπορώ να έχω dual boot. Δλδ αν πάω απο την αρχή να ξεκινήσει το πισι με το dvd των 7 λογικά θα χάσω τα xp. Οπότε τείθετε το ερώτημα πώς θα τα κάνω install χωρίς να κάνω partition? Αν κάνω partition θα κάνω το install κανονικά με το dvd ξεκινώντας το πισι απλά θα δώσω το άλλο partition? Και μετά πρέπει να κάνω κάτι ακόμα για μου δίνει επιλογή για dual boot ή απλά θα το κάνει απο μόνο του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 21, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2009 Στα Vista οταν εκανες την εγκατασταση απο το dvd σου ελεγε οτι βρηκε αλλο λειτουργικο αν υπηρχε. Και αν εκανες την εγκατασταση στο ιδιο partition απλα αλλαζε τον φακελο windows σε windows.0 ή κατι τετοιο. Αν κανεις σε αλλο partition τοτε θα τα βαλει στον φακελο windows.Γενικα δεν κινδυνευεις αν ακολουθησεις τα βηματα που θα σου λενε τα 7 ολα γινονται αυτόματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billis_kou Μάϊος 21, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2009 ok θα το δοκιμάσω με το dvd των 7 και αν χρειαστώ κατι εδώ είμαστε thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάϊος 22, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2009 να κανω μια ερωτηση ,πως μπορω να σβησω την επιλογη για το dual boot? μιας κ το ενα λογισμικο το εχω formaρει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 22, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2009 Με αυτο:EasyBCD 1.7.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάϊος 22, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2009 thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάϊος 22, 2009 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2009 φιλε, αν θες να δουλευεις και τα 2 λειτουργικα, τοτε-αν εχεις ενα σκληρο στο πισι σου- θα πρεπει να κανεις αλλο παρτισιον και να βαλεις εκει τα 7αρια. αν το κανεις πανω στο αλλο, τοτε το προηγουμενο δεν θα λειτουργει πλεον, απλα θα εχεις τα παλια δεδομενα σε ενα φακελο με το ονομα "windows.old". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.