Jump to content

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

def

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ 2000 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ.ΕΣΤΕΙΛΑ EMAIL ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΑ,ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ?

κανεισ δεν γνωριζει?

Λευτέρη καταρχάς πέρασαν 9 λεπτά με το ρολόι. Επίσης νομίζω πιο αρμόδιοι να σου απαντήσουν είναι στο support του FB και άλλα μέλη που το χουν φάει με το κουτάλι παρά τα μέλη του thelab.

Hi,

The Facebook Team has received your inquiry. We should get back to you soon. In the meantime, we encourage you to review our Terms of Use

Κάνε ένα google search ρε συ, τα λαμόγια το έχουν κρυφό το Link απο το SIte, μόνο απενεργοποίηση μπορείς να κάνεις αμα δεν ψαχτείς. Πάντως είναι εξοργιστικό οτι ακόμα και έτσι δεν στον σβήνουν τελείως αλλα μετα απο 2 εβδομάδες μπας και το μετανιώσεις.

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.