fotme Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2009 Παιδια, θυμαμαι ενα προγραμμα απο παλια το οποιο εδειχνε ποιες διεργασιες ανοιγουν και ποσο χρονο απαιτουν για το startup. Θυμαται κανεις πως το λενε?thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Μάϊος 20, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2009 Το Bootvis λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 20, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2009 Fotme, το θρεντάκι του LevelOne πιστεύω θα σε καλύψει πλήρως: http://www.thelab.gr/showthread.php?t=62029 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 20, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2009 Kreach, Mastecom χιλια ευχαριστω, εχω ενα pc της μανας μου και με το που εβαλα audio και vga drivers αργει... + οτι μου ζηταει sm bus driver ενω του εχω περασει ta inf... Θα βαλω το bootvis να δω τι με αργει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 20, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2009 Με το που έβαλες audio+vga drivers κολλάει ??? :...:Περίεργο ...Για πες, είναι οι καινούριοι drivers? Σίγουρα είναι οι σωστοί drivers? Μήπως είναι beta?Βασικά ας πάρουμε τα πράγματα κατ'αρχήν:1. Πες μας μας από τι κομμάτια αποτελείται το pc της μάνας σου2. Ομοίως για το λειτουργικό, λογισμικά (προγράμματα, παιχνίδια κτλ) που φοράει3. Έκανες μήπως φορμάτ?Ενδεχομένως να χρειαστεί να ανοίξεις new topic ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.