giorgos86 Απρίλιος 4, 2012 Author #1 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Θέλω ένα Router με πολύ κάλο wifi σήμα και να είναι και καλό όταν λειτουργεί και με καλώδιο. Ποιο προτείνετε (αν γίνετε να είναι από το e-shop) ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos86 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2012 #2 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2012 Θέλω ένα Router με πολύ κάλο wifi σήμα και να είναι και καλό όταν λειτουργεί και με καλώδιο. Ποιο προτείνετε (αν γίνετε να είναι από το e-shop) ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 4, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Καλησπερα και καλως ηρθες,Εχεις ηδη "καλo" Router σπιτι σου? (που να σε ικανοποιει?).Αν ναι μπορεις να παρεις ενα Access Point σε σχετικα πολυ χαμηλοτερη τιμη απο το να αγορασεις καινουργιο Router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 4, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Καλησπερα και καλως ηρθες,Εχεις ηδη "καλo" Router σπιτι σου? (που να σε ικανοποιει?).Αν ναι μπορεις να παρεις ενα Access Point σε σχετικα πολυ χαμηλοτερη τιμη απο το να αγορασεις καινουργιο Router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos86 Απρίλιος 4, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Αν είχα καλό ρουτερ δεν θα ρωτούσα εσάς. Έχω το Thomson TG585v7 και έχει απίστευτα κακό wifi με πολύ μικρή εμβέλεια. Όταν το δουλεύω με καλώδιο είναι ικανοποιητικό αλλά πάλι αποσυνδέετε 2-3 φορές την ημέρα (μάλλον επειδή κάνει ανανέωση το IP). Τι είναι το Access Point; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos86 Απρίλιος 4, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Αν είχα καλό ρουτερ δεν θα ρωτούσα εσάς. Έχω το Thomson TG585v7 και έχει απίστευτα κακό wifi με πολύ μικρή εμβέλεια. Όταν το δουλεύω με καλώδιο είναι ικανοποιητικό αλλά πάλι αποσυνδέετε 2-3 φορές την ημέρα (μάλλον επειδή κάνει ανανέωση το IP). Τι είναι το Access Point; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 4, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Το οτι αποσυνδεετε δεν σημαινει οτι φταει απαραιτητα το Router.Μπορει να ειναι ασταθης η γραμμη σου.Απο εκει και περα το Router σου το διαλεγεις αναλογα με το Budget σου.Αccess Point ειναι μια συσκευη που συνδεετε απανω στο ρουτερ σου με καλωδιο και λειτουργει σαν κομβος WIFI.(χοντρικα)Ξεκινοντας απο την ποιο φτηνη λυση:Mπορεις να παρεις ενα τετοιο και να κλεισεις τελειως το WIFI του Thomson.http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Access-Points/TP-Link-Wireless-Lite-N-Extender-150Mbps-TL-WA730RE.htmΑπο εκει και περα πρεπει να μας πεις ποσα χρηματα διαθετεις,και τι ταχυτητα θελεις να εχει το wireless δικτυο πoυ θελεις να σε εξηπηρετει.54Mbit?150?300? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 4, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Το οτι αποσυνδεετε δεν σημαινει οτι φταει απαραιτητα το Router.Μπορει να ειναι ασταθης η γραμμη σου.Απο εκει και περα το Router σου το διαλεγεις αναλογα με το Budget σου.Αccess Point ειναι μια συσκευη που συνδεετε απανω στο ρουτερ σου με καλωδιο και λειτουργει σαν κομβος WIFI.(χοντρικα)Ξεκινοντας απο την ποιο φτηνη λυση:Mπορεις να παρεις ενα τετοιο και να κλεισεις τελειως το WIFI του Thomson.http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Access-Points/TP-Link-Wireless-Lite-N-Extender-150Mbps-TL-WA730RE.htmΑπο εκει και περα πρεπει να μας πεις ποσα χρηματα διαθετεις,και τι ταχυτητα θελεις να εχει το wireless δικτυο πoυ θελεις να σε εξηπηρετει.54Mbit?150?300? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos86 Απρίλιος 4, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Θέλω να κατεβάζω με 2 mb/s όπως με το καλώδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos86 Απρίλιος 4, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Θέλω να κατεβάζω με 2 mb/s όπως με το καλώδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondler Απρίλιος 5, 2012 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Σε ποια εταιρια ιντερνετ εισαι;Εχεις κανεις fw update το thomson στην 8 εκδοση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondler Απρίλιος 5, 2012 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Σε ποια εταιρια ιντερνετ εισαι;Εχεις κανεις fw update το thomson στην 8 εκδοση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos86 Απρίλιος 5, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Είμαι στην Forthnet κομοτηνης. Δεν εχω κανει αλλα εχω το router model v7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos86 Απρίλιος 5, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Είμαι στην Forthnet κομοτηνης. Δεν εχω κανει αλλα εχω το router model v7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondler Απρίλιος 5, 2012 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 http://www.forthnetgroup.gr/iServicesArticle.aspx?a_id=1768στην δευτερη σειρα ειναι το ρουτερ σου..οταν λεω 8 εννοω την εκδοση του firmware.καντο αν ειναι σε πιο παλια και δες αμα βελτιωθει προτου αγορασεις καποιο αλλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondler Απρίλιος 5, 2012 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 http://www.forthnetgroup.gr/iServicesArticle.aspx?a_id=1768στην δευτερη σειρα ειναι το ρουτερ σου..οταν λεω 8 εννοω την εκδοση του firmware.καντο αν ειναι σε πιο παλια και δες αμα βελτιωθει προτου αγορασεις καποιο αλλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos86 Απρίλιος 6, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2012 Έκανα αναβάθμισή στο Firmware και δεν μπορούσα να μπω στο ίντερνετ. Πήρα τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι όποτε έκανα επαναφορά συστήματος και δουλεύει τώρα μια χαρά. Η αναβάθμιση στο ρουτερ ισχύει τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos86 Απρίλιος 6, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2012 Έκανα αναβάθμισή στο Firmware και δεν μπορούσα να μπω στο ίντερνετ. Πήρα τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι όποτε έκανα επαναφορά συστήματος και δουλεύει τώρα μια χαρά. Η αναβάθμιση στο ρουτερ ισχύει τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondler Απρίλιος 7, 2012 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2012 οταν μπαινεις στη σελιδα τοθ thomson στο Ιnfo γραφει ποιο firmware εχεις.αμα λεει 8.*.*.* σημαινει οτι το εβαλες.και δεν μπορουσες να μπεις στο ιντερνετ γιατι επρεπε να ξαναβαλεις το username και to password. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondler Απρίλιος 7, 2012 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2012 οταν μπαινεις στη σελιδα τοθ thomson στο Ιnfo γραφει ποιο firmware εχεις.αμα λεει 8.*.*.* σημαινει οτι το εβαλες.και δεν μπορουσες να μπεις στο ιντερνετ γιατι επρεπε να ξαναβαλεις το username και to password. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.