Jump to content

SUPERTALENT SOLID STATE FTM32GX25H 32GB ULTRA DRIVE ME 2,5 SATAII MLC

gprhellas

Recommended Posts

Βλέπω πως γενικά έχουν αρχίσει οι μειώσεις στους ssd. Προσωπικά έχω βάλει στόχο να αγοράσω τα Χριστούγεννα. Ας ελέγξω λοιπόν τις αντοχές μου.

Επειδη ειμαι τελειως ασχετος με ssd αυτο ειναι καλο η κακο?

αν αγοράζεις κάτι που κάνει 150 ευρώ , 106 ευρώ με άλλη επωνυμία - αυτό είναι καλό ή κακό ?

ειναι αρκετα καλος ο δισκος!

το οτι ειναι ιδιος με τον vertex καλο ειναι φιλε μου αν φανταστεις οτι ειναι απο τα πολυ καλα κοματια ο vertex!

για μενα θελει ακομα υπομονη...στα τελη ιουλιου πιστευω θα εχει γινει καλη δουλεια στις τιμες...οσο για τα χριστουγεννα φιλε μου μαλλον θα τους αγοραζεις στη μιση τιμη...

Αυτή την στιγμή τους "έχουν βγάλει" και απο τα δύο site.

link e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.320636

btw, o tsan τον δοκίμασε και παίζει PCIe για πλάκα 140 MHz......

η γνώμη μου, βιάστηκαν να τιμολογήσουν την νέα παραλαβή και τώρα τους έχουν βγάλει για να πουλήσουν τα παλαιά version (με την μιση ταχύτητα που τωρα έχουν τα ίδια λεφτά - με την μείωση)

αλλά ο gpr πρόλαβε και κράτησε skreenshot.......:hehe:

Βλέπω πως γενικά έχουν αρχίσει οι μειώσεις στους ssd. Προσωπικά έχω βάλει στόχο να αγοράσω τα Χριστούγεννα. Ας ελέγξω λοιπόν τις αντοχές μου.

ΣΩΣΤΟΣ - γερα ...νευρα να εχεις ν αντεξεις στον πειρασμο!!! (τι ιδιο προσπαθω κι εγω...)

περιπου στις γιορτες θα υπαρχουν πολυ προσιτα μοντελα ,αλλα και θα εχουν πεσει οι τιμες ειδικα στα 128+ gb

(για ενα raid που εχω σκοπο εγω τουλαχιστον)

Αυτή την στιγμή τους "έχουν βγάλει" και απο τα δύο site.

link e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.320636

btw, o tsan τον δοκίμασε και παίζει PCIe για πλάκα 140 MHz......

η γνώμη μου, βιάστηκαν να τιμολογήσουν την νέα παραλαβή και τώρα τους έχουν βγάλει για να πουλήσουν τα παλαιά version (με την μιση ταχύτητα που τωρα έχουν τα ίδια λεφτά - με την μείωση)

αλλά ο gpr πρόλαβε και κράτησε skreenshot.......:hehe:

Μπράβο ρε gpr γάτα. . . είσαι πολύ μπροστά μιλάμε :pleasantry::pleasantry::pleasantry::hehe:

Η αλήθεια είναι πώς τελιεώσαν και πεσανε απο το site :triniti:

¨εχει σχέση με το sata controller και κατά πόσο αντέχει σε υψηλές συχνότητες και δεν την ακούνε οι δίσκοι
Κάτι τέτοιο είχα υποψιαστεί αλλά "μεταφέρει" ο controller αυτό το Ο/C του (140 από 100) στον δίσκο ? Εκει είναι αυτό που δεν καταλαβαίνω, αλλάζει και η "συχνότητα" του sata "σήματος" ?

o sata controller είναι πάνω στο Pci express διαύλο. Αυξάνοντας τα Mhz του διαύλου οι δίσκοι έχουν πρόβλημα. Για αυτό σε πολλά benches παίζεις με ide που δεν έχει θέμα

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.