Jerry007 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2009 Πήγα σήμερα να ανοίξω τον βασικό υπολογιστή μετα απο αρκετό καιρό για να γραψω μια ταινία.(Τον είχα παρατήσει λόγω εξετάσεων)Και απο οτι φαίνεται είχα ξεχάσει να συνδέσω το καλλώδιο τροφοδοσίας της 8800GT.Τον ανόιγω και το ηχειάκι της βαράει πολύ δυνατά.Το συνειδητοποιώ,τον κλείνω και το συνδέω.Κάνω reboot και καθόλου σήμα στην οθόνη.Δοκίμασα συνολικά 3 οθόνες.Έκανα clear cmos και άλλαξα το pci της κάρτας 2 φορές.Δεν έγινε τίποτα.Τώρα έχει καεί η κάρτα?Το fan της λειτουργεί αλλα καθόλου σήμα.Δεν έχω άλλο pc να την δοκιμάσω αυτη την στιγμή....Να πάω για rma?Ακούω ιδέες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάϊος 19, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 Δοκίμασε σε άλλο PC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 19, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 Διάβασες όλο το thread?:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάϊος 19, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 Αν με το "άλλαξα το pci της κάρτας 2 φορές" εννοείς ότι άλλαξες PC, τότε πάσο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 19, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 .....Τώρα έχει καεί η κάρτα?Το fan της λειτουργεί αλλα καθόλου σήμα.Δεν έχω άλλο pc να την δοκιμάσω αυτη την στιγμή.... Να πάω για rma?Ακούω ιδέες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 19, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 Την δοκίμασα και στα 2 pci της mobo,αλλα δεν έχω κανένα άλλo pc να την δοκιμάσω αυτη την στιγμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάϊος 19, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 Πάντως το βύσμα του ρεύματος δεν ειναι αιτία του κακού.Γιατί ήταν βγαλμένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 19, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 Έκανα cable management νωρίτερα και είχε ξεφύγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάϊος 19, 2009 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 Αν ήμουν στην θέση σου, θα το έλυνα όλο το PC και θα το έστησα πρόχειρα εκτός κουτιού...για τον φόβο βραχυκυκλώματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Μάϊος 19, 2009 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 και εγω μια φορα ειχα ξεχασει να βαλω το βυσμα, εκλεισα το τροφοδοτικο,το ενωσα και ολα οκ....οποτε δεν νομιζω να φταιει αυτο!!!κοιταξε μηπως ειναι κατι αλλο...τι σε κανει να νομιζεις πως ειναι η καρτα γραφικων???κοιταξε τον κωδικο του ηχου (στο μανουαλ της μητρικης, λεει ποιο ειναι το προβλημα αναλογως του ηχου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 19, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 Ο ήχος ακούστικε απο την κάρτα γραφικών και διάβασα οτι είναι για την τροφοδοσία.Σύνδεσα τώρα ενα ηχειάκι απο παλιο pc στην μητρική και bootάρω χωρίς κάρτα.Δεν κάνει κανέναν απολύτως ήχο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάϊος 19, 2009 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 Ψηφίζω μητρική που βραχυκυκλώνει στο case. Βγάλ' τα όλα έξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 19, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 Άμα γινόταν αυτο μήπως δεν θα άναβε όλο το σύστημα ή έστω θα με τίναζε η λαμαρίνα?Δεν νομίζω οτι είναι αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάϊος 19, 2009 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 Άμα γινόταν αυτο μήπως δεν θα άναβε όλο το σύστημα ή έστω θα με τίναζε η λαμαρίνα?Δεν νομίζω οτι είναι αυτο...Όχι, έτσι και αλλιώς είναι γειωμένο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 19, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 Hmmmm what are the odds?Την μητρική δεν την μετακίνησα καθόλου,ούτε υπάρχει κάνα καλλώδιο να κάμει βόλτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Μάϊος 20, 2009 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2009 Bαλε μονο μια ram πανω και βαλτην στο τερμα δεξια slot και δοκιμασε μια,μηπως εφαγε φλασια.edit επειδη και εγω θα βαριομουν να τα βγαλω ολα εξω απο το κουτι, αποσυνδεσε ολα τα περιτα και απο τη μητρικη και απο το τροφοδοτικο.Δοκιμασε δλδ να boot-αρεις μονο με μια ραμ και τη γραφικων(η και χωρισ αυτην)Βγαλε και τα καλωδια απο το front panel για καλο και για κακο.Το speaker αστο πανω και σημειωνε καθε φορα τα beep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάϊος 20, 2009 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2009 Bαλε μονο μια ram πανω και βαλτην στο τερμα δεξια slot και δοκιμασε μια,μηπως εφαγε φλασια.edit επειδη και εγω θα βαριομουν να τα βγαλω ολα εξω απο το κουτι, αποσυνδεσε ολα τα περιτα και απο τη μητρικη και απο το τροφοδοτικο. Δοκιμασε δλδ να boot-αρεις μονο με μια ραμ και τη γραφικων(η και χωρισ αυτην) Βγαλε και τα καλωδια απο το front panel για καλο και για κακο. Το speaker αστο πανω και σημειωνε καθε φορα τα beep. +1 8800GT έχω και στο δικό μου pc. Μου φαίνεται πως αν δεν βάλεις το PCI-E καλώδιο το fun της δε δουλεύει. Αν συμβαίνει αυτό, μπορεί να υπερθερμάνθηκε και.... Στη μητρική σου απ' όσο έψαξα δεν είδα να έχεις onboard κάρτα γραφικών για να δοκίμαζες με εκείνη να δεις αν η μητρική είναι εντάξει. Παρατήρησε αν η υποδοχή PCE-E που είχες βάλει την κάρτα γραφικών είναι μαυρισμένη. Αν βγάλεις κάρτα γραφικών και μνήμες και η μητρική δεν κάνει το κλασικό μπιπ, ύποπτοι είναι ο επεξεργαστής και η μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 20, 2009 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2009 πολλες φορες εχω ξεχασει επιτηδες το μολεξ της vga ωστε να σφυραει χωρις να εχει παθει κατι.Δε νομιζω να οφειλεται αλλα λυστα ολα και αφησε μονο ram , cpu , vga πανω και τσεκαρε.το ηχειακι της μητρικης δε κανει μπιπ ; η δε κανει τπτ ; αν δε κανει τπτ λυσε ,επεξεργαστες μνημες ολα απο την αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 20, 2009 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2009 Λοιπόν....Δεν είχα ποτε ηχειάκι στην μητρική...Και τώρα που έβαλα δεν κάνει beep.Όχι,το pci δεν είναι μαυρισμένο(θα μύριζε καμμένο σε αυτη την περίπτωση)Σήμερα μου έρχεται μια 4890,να την συνδέσω κατευθίαν να δούμε τι γίνεται?Η να κάνω όλα τα προηγούμενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 20, 2009 Author #20 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2009 Το δοκίμασα,έκανε 1 μεγάλο και 3 μικρά beep και βρήκα αυτο1 Long, then 3 Short Beeps: Video errorExplanation: The BIOS is unable to access the video system in order to write any error messages to the screen.Τώρα αυτο έγινε χωρίς κάρτα γραφικών.Τώρα με την κάρτα γραφικών κάνει ενα κανονικό beep και μετά απο 5sec 2 πολύ γρήγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.