Jump to content

Βγείτε για δείπνο με την Όλγα Φαρμάκη στο Galaxy του Hilton

GoMaR

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

για να καταλάβω.......τα λεφτά που θα μαζευτούν θα είναι για να δει κανείς την Όλγα ή γιατί πραγματικά θέλει να βοηθήσει τα παιδιά στο Χατζηκυριάκειο?

και μην ακούσω καμιά πατατιά οτι η Όλγα δεν έχει να δώσει από μόνη της 600-100ευρώ αν είναι τόσο ευαίσθητη ψυχή....

εμενα μαρεσει που υπαρχουν προσφορες απο κατω

fragma πηγαινετην στα κοτοπουλαδικα να γλυτωσετε τα γκαφρα του χιλτον να πανε περισσοτερα στα παιδακια

fragma πηγαινετην στα κοτοπουλαδικα να γλυτωσετε τα γκαφρα του χιλτον να πανε περισσοτερα στα παιδακια

sorry φίλος....θα δείξω μεγάλη καρδιά και θα στη στείλω με το ΚΤΕΛ επάνω....θα έρθει φθηνότερα και από κοτοπουλάδες και θα μου χρωστάς και χάρη:crazy_pilot:

sorry φίλος....θα δείξω μεγάλη καρδιά και θα στη στείλω με το ΚΤΕΛ επάνω....θα έρθει φθηνότερα και από κοτοπουλάδες και θα μου χρωστάς και χάρη:crazy_pilot:

:rofl:

Αφού έφαγε τη γυναίκα του Θεοδωρίδη (του κυρ-Σάββα ντε, του γραφικού που κάνει δηλώσεις), πάει να ΜΑΣ (το τονίζω) την Όλγα. Αίσχος. Που είναι το κράτος πρόνοιας; :hehe:

Τι να το κάνω το δείπνο;

Εγώ θέλω κοκο.

Αχ αυτη η νεα γενια... θελει να ζζζμπρωξει χωρις να κερασει πρωτα ενα πιατο φαϊ, ενα ποτακι, ενα σινεμαδακι βρε αδερφε...

Ενθυμουμαι το 1937 Χαριλαε που επερπατουσαμε στο παρκακι χερι χερι, κρυφα, και καθομασταν στο παγκακιον πισω απο την ακακια...

Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Τσαμτσικα?

Αχ αυτη η νεα γενια... θελει να ζζζμπρωξει χωρις να κερασει πρωτα ενα πιατο φαϊ, ενα ποτακι, ενα σινεμαδακι βρε αδερφε...

Ενθυμουμαι το 1937 Χαριλαε που επερπατουσαμε στο παρκακι χερι χερι, κρυφα, και καθομασταν στο παγκακιον πισω απο την ακακια...

Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Τσαμτσικα?

με τον χαριλαο επερπατουσατε στο παρκακι χερι χερι, κρυφα, και καθοσασταν στο παγκακιον πισω απο την ακακια...???:crazy:

με τον χαριλαο επερπατουσατε στο παρκακι χερι χερι, κρυφα, και καθοσασταν στο παγκακιον πισω απο την ακακια...???:crazy:

Αλλες εποχες... που να καταλαβετε εσεις :p

ω ρεεεεε πλουσιο θα γινει το χατζηκυριακειο ιδρυμα....ανεβαινουν οι προσφορες:p

@SLN : αφου ολα στο τελος στο κοκο καταληγουν , τι το παιδευουμε ?:p

ω ρεεεεε πλουσιο θα γινει το χατζηκυριακειο ιδρυμα....ανεβαινουν οι προσφορες:p

O macmini παιζει ρεστα... Δεν εχει αφησει προσφορα αναπαντητη :p

Παιζει να εχει γεμισει το δωματιο .... αφισες του Ολγακιου.

:sarcastic: Εργαζοταν καποιο καιρο και αυτη και η αδερφη της σε ενα απο τα θεατρα της εταιρειας που δουλευα και εγω (IT ημουν εγω εκει)

Οχι για λογους αντιρρησιας αλλα πραγματικα εαν την δειτε μπροστα σας και χωρις βαψιμο δεν θα σας κανει και την τοσο τρομερη εντυπωση. Υπαρχει τρομερη διαφορα δηλαδη με αυτο που φαινεται στο γυαλι ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.