brwmogazos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2009 Παιδες..ειπα στο πισακι μου να δωσω 1 γιγα ακομη μνημη και πηρα το κιτακι της ocz 3200 platinum gold XTC 2 x 1 giga me 2-3-2 ταιμινγκς μιας και δεν εβρισκα μνημες σαν τις δικες μου.. ocz 2 x 512 3500 EBΑν δεν δουλεψουν ολες μαζι θα τις ξηλωσω τις παλιες δεν λεω...αλλα αρχικα πως πρεπει να τεσταρω τις μνημες μου?Εννοω για καψιμο...με τι προγραμμα ...ποια ειναι η ακολουθια και τα σχετικα.Παλιοτερα δουλευαμε το memtest θυμαμαι αλλα εκτοτε ουτε που θυμαμαι..Επισης εχει κανεις το memtest σε bootable? να το σωσω αν ειναι για δοκιμες...?
mech5107 Μάϊος 19, 2009 #2 Μάϊος 19, 2009 Αφού είναι 2x1gb δεν είναι σίγουρα winbondοειδή, αρά δεν νομίζω να ακούσουν ιδιαίτερα στο burn-in.Ασ' τες με default ρεύμα και timmings, μέχρι εκει που περνάνε memtest χωρίς λάθη, όλο το βράδυ και δες αν μετά ανεβαίνουν καθόλου. Επίσης δοκίμασε κάμποσες λούπες 3dmark και να rip κάποιο μεγάλο dvd μερικές φορές...
brwmogazos Μάϊος 19, 2009 Author #3 Μάϊος 19, 2009 *****.Εχω γιου ες μπι πληκτρολογιο και δεν το αναγνωριζει μολις μπουταρω το μεμτεστ μαλλον...τρεχα γυρευε...βασικα θα ηταν ιδανικο αν δουλευαν μαζι με τις παλιες ΕΒ μου...στα ιδια ταιμπινγκ ας πουμε....δεν θα με χαλαγε...ωστε να εχω συνολο 3 γιγα και οχι 2...αλλα θα δειξει...που φτασαμε...για να μην αλλαξω ολο το πισι ειπα να παρω λιγη μνημη...οι ντι ντι αρ 2 τσαμπα...και οι 1 ακομα στα υψη..απο Αγγλια 110 ευρα τις τσιμπησα
brwmogazos Μάϊος 19, 2009 Author #5 Μάϊος 19, 2009 Ουτε καν απο το κουτι τους δεν τις εχω βγαλει ακομη.P4 prescott D0 3.4 που με το μαχ 2 τζιτι μου τοοοοοοτε ειχε αγγιξει τα 5202 μεγαχερτζ.Πλεον με νερο...στα 3700 χαλαρα γιατι δεν σηκωνει παραπανω χωρις ρευματαAbit ic 7 max 3ocz pc 3700 eb 2 x 512Asetek waterchillαυτα κυριως που μας ενδιαφερουν.ΑΠο ρευματα εχουμε τροφοδοτικο το ο σι ζεντ παουερ στριμ 520 και οι γραμμες του ειναι μια χαρα.θα τις βαλω να τις τεσταρω φυσικα απλως δεν ασχολουμαι εδω και χρονια πλεον αφου το μαχ 2 επαθε ζημια (ψιλολογια αλλα δεν ξερω που να το επισκευασω) και ετρεχε μαμα για χρονια...
mech5107 Μάϊος 19, 2009 #6 Μάϊος 19, 2009 Λογικά θα τις παίξει και τα 4dimm, αλλά δύσκολα θα ανέβει αρκετά... Τώρα για το Mach2 ψάξε λίγο εδώ μέσα και κάτι θα βρείς(esdee)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.