Jump to content

Logitech Z-5500 και asus xonar d2x

Bidis

Recommended Posts

αν δεν κανω λαθος ειναι λιγο καλυτερη απο την d1.τωρα αν εννοεις την d2 δεν εδινα τοσα.

εγω θα πηγαινα σε Asus μονο και μονο λογω συμπεριφορας και αντιμετοπισης κατα των καταναλωτων εκ μερους της Creative.

(και να μην ξεχασουμε τα περιεργα που αναφερονται ανα καιρους για την ποιοτητα ηχου και λειτουργιων των προιοντων της)

αν οντως λες για την X-FI Titanium Fatality ξανασκεψου την ιδεα της D2X αφου η διαφορα στην τιμη ειναι στα 20 €

σαφεστατα ανωτερη σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις.

το pod των 5500 εχει πισω ενα διακοπτακι. βαλτο στη αλλη θεση. εσυ εκει που το έχεις έχει κανεις τις τρεις αναλογικές εισόδους να παιζουν ως τρεις διαφορετικες στερεο εισοδοι. αυτο θα το κανεις μόνο στην περιπτωση που θα μπουν τρεις διαφορετικες συσκευες. πες μας αν ειχες αποτελεσμα

στο 6.1 το εχω το βαλα στο αλλο αλλα δεν βγαζω ακρη εσυ τι διαφορα εχεις δει?

o διακοπτης στη μια θεση κανει τις τρεισ εισοδους να μη λειτουργουν ταυτόχρονα αλλα ως 3 στερεοφωνικες εισοδοι και στην αλλη λειτουργια λειτουργουν ταυτόχρονα έτσι ώστε να έχεις 5.1

στα παιχνιδια ειναι καλυτερη η fatality και δεν εχουν μεγαλες διαφορες γενικα ασε που η asus δεν υποστηριζει eax5.επισης ειχα πιστωτικο απο συγκεκριμενο μαγαζι και δεν ειχα πολλες επιλογες σε αυτα τα λεφτα

o διακοπτης στη μια θεση κανει τις τρεισ εισοδους να μη λειτουργουν ταυτόχρονα αλλα ως 3 στερεοφωνικες εισοδοι και στην αλλη λειτουργια λειτουργουν ταυτόχρονα έτσι ώστε να έχεις 5.1

τελικα ποια ειναι η σωστη????

Απο πισω ο διακοπτης πρεπει να ειναι στη θεση που σου δινει την επιλογη direct,και οχι στη θεση που που εχεις στερεο 1-3!Απο εκει και περα τωρα το σεταρισμα στην καρτα ηχου audio channels 6 μονιμα,sample rate εγω το εχω στα 96 khz,analog out 5.1 speakers,σεταρε και απο το control panel να ειναι 5.1 αν και θα το εχει κανει ηδη επειδη εχεις επιλεξει στην αρχη 6 channels!τελευταιοι οδηγοι μπλα μπλα!και απο εκει περα πρεπει να εχεις και υλικο που να εχει 5.1 ηχο και να τον επιλεγεις να παιξει απο το player που χρησιμοποιεις πχ vlc->audio->audio device->5.1!A και το effect στα Ζ-5500 να ειναι βεβαια στο 6 ch direct!

Απο πισω ο διακοπτης πρεπει να ειναι στη θεση που σου δινει την επιλογη direct,και οχι στη θεση που που εχεις στερεο 1-3!Απο εκει και περα τωρα το σεταρισμα στην καρτα ηχου audio channels 6 μονιμα,sample rate εγω το εχω στα 96 khz,analog out 5.1 speakers,σεταρε και απο το control panel να ειναι 5.1 αν και θα το εχει κανει ηδη επειδη εχεις επιλεξει στην αρχη 6 channels!τελευταιοι οδηγοι μπλα μπλα!και απο εκει περα πρεπει να εχεις και υλικο που να εχει 5.1 ηχο και να τον επιλεγεις να παιξει απο το player που χρησιμοποιεις πχ vlc->audio->audio device->5.1!A και το effect στα Ζ-5500 να ειναι βεβαια στο 6 ch direct!

ολα ετσι ακριβως τα εχω:jump1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.