lazarosleon Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2009 Εχω το τροφοδοτικο Cheiftec 1200 και θελω να μετρησω (μεσω καποιου προγραμματος) ακριβως ποσο ρευμα καταναλωνει, εκτος και εαν υπαρχει αλλος τροπος εκτος λογισμικου.Υποψιαζομαι απωλεια η μη σωστη διανομη και ψιλοφοβαμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 19, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 από που πηγάζουν οι υποψίες σου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Μάϊος 19, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 A. Εχω κλοκαρει την καρτα μου, που σε αλλο μηχανημα ιδιας συνδεσης παει μια χαρα, με ιδιο λογισμικο κλπ κλπ, ενω σε αυτο παγωνειΒ. Οταν συνδεω ιδιες συσκευες ειτε εσωτερικες, ειτε εξωτερικες, βλεπω μερικες να μην δουλευουν, πχ δισκος να μενει απο ρευμαΓ. Οταν και οι 11 ανεμιστηρες που εχω στο φουλ καποιες στιγμες της μερας, και θεσω καποια αλλη πηγη σε λειτουργεια πχ DVD, CD, πεφτουν οι στροφες των ανεμιστηρων, οχι σε ολους παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Μάϊος 19, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 Αν μιλας για το συστημα της υπογραφης σου ΣΙΓΟΥΡΑ δεν καις 1200w. Δες εδώ παντως να σου φυγει και η απορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 19, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 γενικά αυτά τα online calculators δεν νομιζω να ειναι και πολυ αξιοπιστα. αν θες να δεις μα ακριβεια πόσα Watt καις πάρε ενα βαττόμετρο και βάλτο στην πρίζα που συνδέεις τον υπολογιστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.