Jump to content

Βοήθεια με Full HD

NooDle

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πρόσφατα αγόρασα την οθόνη της υπογραφής.

Αγόρασα λοιπόν καλώδιο hdmi 1.3 και παρατήρησα οτι οταν μπαίνει το pc στην αναμονή η οθόνη δεν σβήνει ή οταν

κλείσω το pc το led της οθόνης παραμένει μπλε, και οταν ανοίγω το pc δεν έχω σήμα στην οθόνη μονο μαύρη εικόνα.

Πρέπει να βγάλω την οθόνη απο την πρίζα για να νιώσει και να ανοίξει δηλαδη αν δεν κάνω λαθος ειναι σαν να μην παίρνει η οθόνη εντολή απο το hdmi.

Μηπως ειναι κάποια ρύθμιση απο το καταλιστ? μου διαφευγει κατι δεν ξέρω βοηθήστε παιδιά γιατι ειναι πολύ εκνευριστικό :rant:

Βασικα για να εχεις κ στις δυο εικονα θα πρεπει να τις κανεις clone και μετα να βαλεις primary την τηλεοραση.

Λογικα με αυτο θα εισαι οκ

Βασικα για να εχεις κ στις δυο εικονα θα πρεπει να τις κανεις clone και μετα να βαλεις primary την τηλεοραση.

Λογικα με αυτο θα εισαι οκ

τι εννοείς? Μια οθόνη έχω.

Εχεις δικιο.Ακυρο....

Δεν ειμαι σιγουρος γιατι σου συμβαινει αυτο, αλλα οπως κ αν εχει γιατι δεν την συνδεεις με DVI την οθνη σου?

Την οθόνη την έχει αναγνωρίσει σωστά το λειτουργικό σου; Είναι ενεργοποιημένα όλα τα power features?

Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις κανονικό DVi καλώδιο. Ίσως τα power features να μην μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μέσω HDMI.

Δοκίμασε να βάλεις και το προγραμματάκι της οθόνης σου (την βλακειούλα που σου επιτρέπει να αλλάζεις τις ρυθμίσεις απο τα windows) να δεις άμα δουλεύει σωστά μέσω HDMI.

Την οθόνη την έχει αναγνωρίσει σωστά το λειτουργικό σου; Είναι ενεργοποιημένα όλα τα power features?

Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις κανονικό DVi καλώδιο. Ίσως τα power features να μην μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μέσω HDMI.

Δοκίμασε να βάλεις και το προγραμματάκι της οθόνης σου (την βλακειούλα που σου επιτρέπει να αλλάζεις τις ρυθμίσεις απο τα windows) να δεις άμα δουλεύει σωστά μέσω HDMI.

οχι δεν το έχω βαλει το forte manager αν θυμάμαι έτσι λεγεται.

γιατι βλέπω ταινίες Full hd δεν έχει διαφορά το dvi απο το hdmi ???

Όχι δεν έχει διαφορά. Dvi=hdmi (απλά δε περνάει ήχος απο το dvi).

παλι μ....κ με πιάσανε :rant:

θα το παω πίσω να πάρω κατι άλλο ευχαριστώ όλουσ για τις απαντήσεις σας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.