NooDle Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2009 πρόσφατα αγόρασα την οθόνη της υπογραφής.Αγόρασα λοιπόν καλώδιο hdmi 1.3 και παρατήρησα οτι οταν μπαίνει το pc στην αναμονή η οθόνη δεν σβήνει ή οταν κλείσω το pc το led της οθόνης παραμένει μπλε, και οταν ανοίγω το pc δεν έχω σήμα στην οθόνη μονο μαύρη εικόνα.Πρέπει να βγάλω την οθόνη απο την πρίζα για να νιώσει και να ανοίξει δηλαδη αν δεν κάνω λαθος ειναι σαν να μην παίρνει η οθόνη εντολή απο το hdmi.Μηπως ειναι κάποια ρύθμιση απο το καταλιστ? μου διαφευγει κατι δεν ξέρω βοηθήστε παιδιά γιατι ειναι πολύ εκνευριστικό :rant:
pigassos19 Μάϊος 19, 2009 #2 Μάϊος 19, 2009 Βασικα για να εχεις κ στις δυο εικονα θα πρεπει να τις κανεις clone και μετα να βαλεις primary την τηλεοραση.Λογικα με αυτο θα εισαι οκ
NooDle Μάϊος 19, 2009 Author #3 Μάϊος 19, 2009 Βασικα για να εχεις κ στις δυο εικονα θα πρεπει να τις κανεις clone και μετα να βαλεις primary την τηλεοραση.Λογικα με αυτο θα εισαι οκτι εννοείς? Μια οθόνη έχω.
pigassos19 Μάϊος 19, 2009 #4 Μάϊος 19, 2009 Εχεις δικιο.Ακυρο....Δεν ειμαι σιγουρος γιατι σου συμβαινει αυτο, αλλα οπως κ αν εχει γιατι δεν την συνδεεις με DVI την οθνη σου?
Volrath Μάϊος 19, 2009 #5 Μάϊος 19, 2009 Την οθόνη την έχει αναγνωρίσει σωστά το λειτουργικό σου; Είναι ενεργοποιημένα όλα τα power features? Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις κανονικό DVi καλώδιο. Ίσως τα power features να μην μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μέσω HDMI.Δοκίμασε να βάλεις και το προγραμματάκι της οθόνης σου (την βλακειούλα που σου επιτρέπει να αλλάζεις τις ρυθμίσεις απο τα windows) να δεις άμα δουλεύει σωστά μέσω HDMI.
NooDle Μάϊος 19, 2009 Author #6 Μάϊος 19, 2009 Την οθόνη την έχει αναγνωρίσει σωστά το λειτουργικό σου; Είναι ενεργοποιημένα όλα τα power features? Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις κανονικό DVi καλώδιο. Ίσως τα power features να μην μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μέσω HDMI.Δοκίμασε να βάλεις και το προγραμματάκι της οθόνης σου (την βλακειούλα που σου επιτρέπει να αλλάζεις τις ρυθμίσεις απο τα windows) να δεις άμα δουλεύει σωστά μέσω HDMI.οχι δεν το έχω βαλει το forte manager αν θυμάμαι έτσι λεγεται.γιατι βλέπω ταινίες Full hd δεν έχει διαφορά το dvi απο το hdmi ???
pigassos19 Μάϊος 19, 2009 #7 Μάϊος 19, 2009 http://forum.ecoustics.com/bbs/messages/34579/122868.html
Volrath Μάϊος 20, 2009 #8 Μάϊος 20, 2009 Όχι δεν έχει διαφορά. Dvi=hdmi (απλά δε περνάει ήχος απο το dvi).
NooDle Μάϊος 20, 2009 Author #9 Μάϊος 20, 2009 Όχι δεν έχει διαφορά. Dvi=hdmi (απλά δε περνάει ήχος απο το dvi).παλι μ....κ με πιάσανε :rant:θα το παω πίσω να πάρω κατι άλλο ευχαριστώ όλουσ για τις απαντήσεις σας
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.