Dagalidis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2009 Ευχαριστώ πάρα πολύ όποιο καλό παιδί μου ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ακόμη και να ΔΩ το THREAD SSD's και αποδόσεις μετά από καιρό .... LINK...Aυτή είναι η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ σε ένα καθ'όλα δημοκρατικό FORUM.Ο νέος κανόνας είναι... όποιος δε συμφωνεί με τις προσεγκίσεις υφηλόβαθμων μελλών, τότε του ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ να έχει λόγο...Και επειδή είμαστε γεναιόδωροι, του απαγορεύουμε ακόμη και να παρακολοθήσει την συζήτηση...Νάστε καλά βρε παλουκάρια, μου φτιάξατε την ημέρα...
dubber Μάϊος 19, 2009 #2 Μάϊος 19, 2009 Μήπως έχεις φάει Thread ban? Αν ναι, λογικό. Επίσης το γιατί, θα σου ήρθε σίγουρα pm.Όσιο για τη δημοκρατία που μιλάς είσαι λάθος. Εδώ είναι forum, δεν έχει δημοκρατίες και λοιπές μλκίες. Αν σου αρέσει μένεις, αν όχι τότε φεύγεις (αν και θα προτιμούσα να μείνεις)
Dagalidis Μάϊος 19, 2009 Author #3 Μάϊος 19, 2009 PM δεν έχει έρθει ΠΟΤΕ.Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει και ουσιαστικά ακυρώνει την λειτουργεία του ίδιου του FORUM.1oν) Δεν έβρισα κανέναν, αλλά αντίθετα εισέπραξα αρκετά ειρωνικά σχόλια...2ον) Εξέφρασα άποψη και δεν έθιξα κανέναν3ον) Συμετέχω σε ένα Thread που ανοίχτηκε με αφορμή προβλήματα που έχουν καταγραφεί με τους SSD, και δεν έκανα κανενός είδους SPAM.4oν) Εαν υπήρχε πρόβλημα έπρεπε ο οποιοσδήποτε ADMIN να μου στείλει PM για να μου εξηγήσει το πρόβλημα που προέκυψε....5ον) Η άποψη άμα σου αρέσει ΜΕΝΕΙΣ αν ΟΧΙ Φεύγεις σε συνδιασμό με τα παραπάνω, είναι ότι χειρότερο μπορεί να πεί κάποιος σε έναν συμφορήτη όταν μάλιστα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΛΟΓΟΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ και ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ.....Λυπάμαι....:bye:
DJD Μάϊος 19, 2009 #4 Μάϊος 19, 2009 Αυτό έγινε:Αν δεν διαφωνείς κανείς, ο dagalidis έγινε banned από το thread γιατί obvious troll is obvious, εκτός κι αν προσέφερε κάτι επί του θέματος και δεν το είδα, kkthnxbi.Τι ακριβώς πρόσφερες στο θέμα πέρα από 3 τρολλοpost που δεν είχαν ουσία και σημασία στο θέμα και έπρεπε να σε κρατήσουμε κιόλας; Thread closed, τα παράπονα σου στο webmaster@thelab.gr
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.