pusher Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2009 Η P6T Deluxe δε βλέπει πλέον το fan του case ούτε από το BIOS, ούτε από το PC Probe. Το fan βέβαια λειτουργεί κανονικά...Να αναφέρω ότι κάποια στιγμή ενεργοποίησα το ACPI 2.0 από το BIOS, αλλά νομίζω ότι λειτουργούσε και μετά από αυτό κανονικά το monitoring. Εν συνεχεία το απενεργοποίησα πάλι χωρίς να αλλάξει κάτι.Έκανα και update το BIOS από την έκδοση 1403 στη 1504 αλλά πάντα βλέπω 0 rpm στην ένδειξη του fan.Καμία ιδέα για το τι φταίει ή ακόμη καλύτερα καμία πρόταση για να λυθεί το πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάϊος 19, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 γιατι δεν δοκιμαζεις ενα αλλο ανεμηστηρι ?? (3πινο φυσικα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Μάϊος 19, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 γιατι δεν δοκιμαζεις ενα αλλο ανεμηστηρι ?? (3πινο φυσικα)Υπάρχει περίπτωση η λάθος ένδειξη να προέρχεται από τον ανεμιστήρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάϊος 19, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 δοκιμασε αλλο ανεμιστηρα να δεις τι φταιει Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Μάϊος 19, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 δοκιμασε αλλο ανεμιστηρα να δεις τι φταιειΔεν έχω άλλο ανεμιστηράκι πρόχειρο. Σε πρώτη φάση θα το συνδέσω σε άλλη υποδοχή να δω αν από εκείνη παίρνω ένδειξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάϊος 19, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 Δεν έχω άλλο ανεμιστηράκι πρόχειρο. Σε πρώτη φάση θα το συνδέσω σε άλλη υποδοχή να δω αν από εκείνη παίρνω ένδειξη...απλα μερικα δεν τα αναγνωριζει δοκιμασε σε 2 υποδοχες Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Μάϊος 19, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 απλα μερικα δεν τα αναγνωριζει δοκιμασε σε 2 υποδοχεςΤο θέμα είναι ότι το αναγνώριζε και ξαφνικά έπαψε να το βλέπει. Βέβαια όπως είπα ο ανεμιστήρας λειτουργεί κανονικά. Να προσθέσω πως είναι 3-pin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάϊος 19, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 Η μητρική μπορεί να έχει sensors που να έχουν χαλάσει. Έχω μία Intel μητρική και από τότε που την πήρα η θερμοκρασία της mobo είναι κολλημένη στους 67 βαθμούς. Αν θες στείλε και ένα mail στην εταιρία αν δεις πως δεν είναι θέμα ανεμιστήρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Μάϊος 20, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2009 Σήμερα το πρόβλημα διορθώθηκε χωρίς δική μου παρέμβαση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.