Jump to content

Ερωτήσεις για Overclocking 9850

nirair23

Recommended Posts

Σας χαιρετώ όλους,όπως λέει και ο τίτλος έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με overclocking σε έναν amd 9850 be.Δεν έχω ασχοληθει ξανά στο παρελθόν οπότε οποιαδήποτε απάντηση θα με βοηθήσει.Η μητρική μου είναι η MSI K9A2 Platinum με ΒΙΟS ver 1.8 και η ψυκτρα είναι η arctic cooling freezer (αν θυμάμαι καλά :() Με το Αmd Overdrive και αλλάζοντας μόνο το multiplier (από 12,5 ->14) πήγα στα 2.8 Ghz. Έκανα το Stability test και όλα καλά.Οι θερμοκρασίες που έιχα στο 100% είναι 49-50 C ενώ idle είναι 34-35.Είναι φυσιολογικές? Επίσης αυτή η άνοδος στα Ghz προκαλεί καμία φθορά στη cpu ή μειώνει το χρόνο ζωής (Συγνώμη αν είναι ανόητη η ερώτηση )?Το pc δουλεύει 24/7

Κάτι τελευταίο, οι μνήμες μου είναι G Skill στα 800 Mhz (5-5-5-15) αλλά φτάνουν μέχρι και 1066.Αυτή τη στιγμή παίρνουν 1,9 V(δεν το έχω πειράξει) . Αλλάζοντας λίγο το ρεύμα πήγανε 1066 αλλά δεν εκινεί το pc (κάνει restart και επανέρχονται οι προηγούμενες ρυθμίσεις).Τι μπορώ να κάνω για να πάνε 1066? Αξίζει να μεγαλώσουνε τα timings για τη συχνότητα?

Συγνώμη αν σας κούρασα και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.