Jump to content

Pin remover

Jerry007

Recommended Posts

Πάντως να ξέρετε ότι γενικά οι πιο μεγάλες μαστοριές γίνονται με λίγα και απλοϊκά εργαλειάκια. Εκεί φαίνεται ο μάστορας για μένα ;) .

Βέβαια κάθε μάστορας εκτιμά τα εξειδικευμένα εργαλεία και ξέρει πότε να χρησιμοποιήσει το καθένα και με πιο τρόπο. Απλά επειδή το κιτάκι που συζητάμε εδώ το θεωρώ λίγο υπερβολή, καλύτερα να κρατάμε ένα μέτρο.

Peace :flower:

Αν εγώ που έχω τρελα με moddes sleeving και λοιπά δεν θα κοιτάξω τα 20 η 30 ευρώ που θα έχει ένα κιτακί.

Αν είναι καλύτερα από τα AC rayan θα τα πάρω ;)

Jerry και εγώ ετοιμάζω κάτι για summer.. sleeve και κουτάκι :p

• 3 weeks later...

εγω παντως τσιμπησα απο εδω* 55μ sleeve

και 18μ θερμοσυστελλουμενο διαφορων διαμετρων στα 50€

μπορει να μην ειναι ποιοτητας techflex αλλα δεν ειναι ουτε ACRyan σε καμια περιπτωση....

μαζι με μια τσιμπιδα λεπτη των 4€ για τα ΑΤΧ pins

(δωστε βαση να ειναι πολυ λεπτα τα ακρα σε παχος και απο σκληρο μεταλλο)

4pin molex xtractor push pin κυκλοφορουν στον Κατουμα κατα καιρους -εχω ενα απο εποχη MPC-01

τα acryan 4 pin remover μια χαρα ειναι...

τα ΑΤΧ pin extractor που δινει το κιτ τους βεβαια ειναι Γ.Τ.Π.Κ. τελειως

(πολυ μαλακο στραβωνει με το καλημερα)

image_2380.jpg

1PK-102T.jpg

εαν παντως πετυχει κανεις πουθενα κανενα τετοιο κιτακι

ας ριξει μια ενημερωση μιας και απ'οσο εψαξα δεν βρηκα κατι

(μονο Ακτινιο και Radioshack δεν πηγα)

yhst-6322588560062_2050_86206611

*Τhanx ΓιαγκΤ :flower:

Επίσης ενας καλός τρόπος για να βγάλεις τα molex, ειναι με μια κεραία απο ενα παλιό ραδιόφωνο (αυτες τις πτυσσόμενες). Απλα βρές ποιό τμήμα της μπαίνει ακριβώς, και hey presto.

Επίσης ενας καλός τρόπος για να βγάλεις τα molex, ειναι με μια κεραία απο ενα παλιό ραδιόφωνο (αυτες τις πτυσσόμενες). Απλα βρές ποιό τμήμα της μπαίνει ακριβώς, και hey presto.

το link που ανεβασα στην προηγουμενη σελιδα ειναι πιο "οικονομικο" και στο "σωστο" μεγεθος ΑΚΑ Mini Jack mod.;)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.