Jerry007 Μάϊος 18, 2009 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2009 Δεν το λες υπερβολή,εγώ προσωπικά θα το χρησιμοποιήσω όλο το sleeve.Κάτι τέτιο ίσως και να είναι υπερβολή :computer:http://store.murdermod.eu/murderware/sleeving-kits/murdermod-mdpc-x-psychopack.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάϊος 19, 2009 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 Πάντως να ξέρετε ότι γενικά οι πιο μεγάλες μαστοριές γίνονται με λίγα και απλοϊκά εργαλειάκια. Εκεί φαίνεται ο μάστορας για μένα .Βέβαια κάθε μάστορας εκτιμά τα εξειδικευμένα εργαλεία και ξέρει πότε να χρησιμοποιήσει το καθένα και με πιο τρόπο. Απλά επειδή το κιτάκι που συζητάμε εδώ το θεωρώ λίγο υπερβολή, καλύτερα να κρατάμε ένα μέτρο. Peace :flower: Αν εγώ που έχω τρελα με moddes sleeving και λοιπά δεν θα κοιτάξω τα 20 η 30 ευρώ που θα έχει ένα κιτακί. Αν είναι καλύτερα από τα AC rayan θα τα πάρω Jerry και εγώ ετοιμάζω κάτι για summer.. sleeve και κουτάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Μάϊος 19, 2009 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 Jerry και εγώ ετοιμάζω κάτι για summer.. sleeve και κουτάκι Μονο εσυ ? :tongue: Btw Jerry περιμενουμε Photos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάϊος 19, 2009 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 Μονο εσυ ? :tongue: Ναι μωρέ είσαι και εσύ.. σε ξέχασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 19, 2009 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2009 Θα έχετε worklog,μην φοβάσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Μάϊος 21, 2009 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809544αυτο το κιτ που εχει συζητηθει εχει παντως pin remover! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 6, 2009 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2009 http://www.watercoolinguk.co.uk/forums/showpost.php?p=83626&postcount=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιούνιος 9, 2009 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 Τέλεια η πατέντα Αν και είναι φτηνός αυτός ο εξολκέας για τα βισματάκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 9, 2009 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 εγω παντως τσιμπησα απο εδω* 55μ sleeve και 18μ θερμοσυστελλουμενο διαφορων διαμετρων στα 50€ μπορει να μην ειναι ποιοτητας techflex αλλα δεν ειναι ουτε ACRyan σε καμια περιπτωση.... μαζι με μια τσιμπιδα λεπτη των 4€ για τα ΑΤΧ pins (δωστε βαση να ειναι πολυ λεπτα τα ακρα σε παχος και απο σκληρο μεταλλο) 4pin molex xtractor push pin κυκλοφορουν στον Κατουμα κατα καιρους -εχω ενα απο εποχη MPC-01 τα acryan 4 pin remover μια χαρα ειναι... τα ΑΤΧ pin extractor που δινει το κιτ τους βεβαια ειναι Γ.Τ.Π.Κ. τελειως (πολυ μαλακο στραβωνει με το καλημερα) εαν παντως πετυχει κανεις πουθενα κανενα τετοιο κιτακι ας ριξει μια ενημερωση μιας και απ'οσο εψαξα δεν βρηκα κατι (μονο Ακτινιο και Radioshack δεν πηγα) *Τhanx ΓιαγκΤ :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούνιος 9, 2009 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 Επίσης ενας καλός τρόπος για να βγάλεις τα molex, ειναι με μια κεραία απο ενα παλιό ραδιόφωνο (αυτες τις πτυσσόμενες). Απλα βρές ποιό τμήμα της μπαίνει ακριβώς, και hey presto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 9, 2009 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 Επίσης ενας καλός τρόπος για να βγάλεις τα molex, ειναι με μια κεραία απο ενα παλιό ραδιόφωνο (αυτες τις πτυσσόμενες). Απλα βρές ποιό τμήμα της μπαίνει ακριβώς, και hey presto. το link που ανεβασα στην προηγουμενη σελιδα ειναι πιο "οικονομικο" και στο "σωστο" μεγεθος ΑΚΑ Mini Jack mod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaotic1416003342 Ιούνιος 20, 2009 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2009 εγω βρηκα αυτο http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p6628_Sunbeam-Molex-Extractor-Kit--Sleevingtool-.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιούνιος 21, 2009 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2009 Και εμείς λέμε για κάποια πιο φτηνή λύση Όχι με 17++€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιούνιος 21, 2009 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2009 ...2 κλιπς συρραπτικου.:big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.