Jump to content

Pin remover

Jerry007

Recommended Posts

Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρώ στην Ελλάδα κάτι τέτιο,δεν θέλω όμως να πληρώσω 25Ε για ενα τσιμπίδι που λέει πάνω murdermod.Υποθέτω οτι είναι πολύ φτηνά, ξέρει κανείς που τα πουλάνε?

Η έστω, μπορώ να φτιάξω ενα μόνος μου?

Pin_Remover_by_M_49c6bff3d3b9b_75x75.jpg

υπαρχει στο PSU mod kit της AC Ryan απο Eshop (13€)

η μπορεις να κανεις κατι τετοιο(η πλακα ειναι οτι ειχα ανοιχτο το παραθυρο γιατι το ψαχνα πριν φτγω για τη σχολη)

http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=47415

Και οι δύο πολύ καλές ιδέες,θα τις κοιτάξω!

Τα sata και τα καλλώδια του κουτιού για power κτλ πώς τα βγάζουμε?Τα δεύτερα είναι πολύ μικρά για κατσαβίδι....

πολλα λεφτα IMO.

Μπορει να ειναι φοβερα αλλα και με το kit της AC Ryan κανεις καλη δουλεια -αν οχι παρομοια- σε πολυ μικροτερο κοστος.

Βεβαια δεν ξερω αν υπαρχει διαθεσιμοτητα στα ελληνικα καταστηματα.

Α και το sleeve της Murdermod ειναι καλυτερο ποιοτικα.

Με "διπλη" επιστροση το AC Ryan στα "critical" καλωδια...

Όχι στο σπίτι αλλα στο κουτί τίποτα δεν θα μείνει όρθιο :p

Btw το πακέτο στο murdermod έχει 10μέτρα sleeve και αλλα 5 για τα Sata :hehe:(Ακόμα το θεωρείς ακριβό?)

Δεν ξέρω αν θα θέλεις να με περιμένεις.Θα ξεκινήσω το project που ετοιμάζω Ιούνιο όταν τελειώσουν οι εξετάσεις :suicide2:.

Άμα θες να πάρεις μια ιδέα ο billy εδώ χρησιμοποίησε τα ίδια ;)

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=64084

Όχι στο σπίτι αλλα στο κουτί τίποτα δεν θα μείνει όρθιο :p

Btw το πακέτο στο murdermod έχει 10μέτρα sleeve και αλλα 5 για τα Sata :hehe:(Ακόμα το θεωρείς ακριβό?)

Δεν ξέρω αν θα θέλεις να με περιμένεις.Θα ξεκινήσω το project που ετοιμάζω Ιούνιο όταν τελειώσουν οι εξετάσεις :suicide2:.

Άμα θες να πάρεις μια ιδέα ο billy εδώ χρησιμοποίησε τα ίδια ;)

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=64084

i know.

εχω δει και τα κουτακιου που εχουν στησει και οι ιδιοι.

Μ αρεσουν σχεδον ολα.

το κιτ που σου λεω δινει 3 ή 4 διαφορετικα "size'' sleeving σε αρκετο μηκος για να φτασει για ολα τα καλωδια.

Μια ερώτηση, αν και μπορεί να σας φαίνεται χαζή :

Τα καλώδια για τα ρεύματα το καταλαβαίνω να μπαίνουν σε τέτοια "κάλτσα". Είναι πολύχρωμα, πολλά και μπερδεύονται. Αλλά τα SATA γιατί ? Αν δεν σας αρέσουν τα κόκκινα και κίτρινα χρώματα που έχουν γιατί δεν παίρνετε ένα μαύρο-ματ σπρέι να τα βάψετε ?

Αυτο είναι επιλογή του καθενώς.Άμα είναι έτσι γιατί πολλοί μodάρουν τα pc τους,βάζουν plexy,τα βάφουν τα κόβουν τα ράβουν δεν ξέρω και εγώ τι.

Ο ενας κάνει Μod,του άλλου του αρέσει,τι να πείς ;)

Εγώ προσωπικά τα πέρνω γιατί το καλοκαίρι ετοιμάζω ενα project και δεν με κάλυπταν τα απλά μαύρα,αυτο είναι δικό μου κόλλημα βέβαια θέλω να είναι όλα τα καλλώδια ομοιόμορφα...

Και το καλλώδιο του mouse θα sleevάαρω που λέει ο λόγος :hehe:(Θα το έκανα αλλα είναι ήδη sleeved :haha:)

Πάντως να ξέρετε ότι γενικά οι πιο μεγάλες μαστοριές γίνονται με λίγα και απλοϊκά εργαλειάκια. Εκεί φαίνεται ο μάστορας για μένα ;) .

Βέβαια κάθε μάστορας εκτιμά τα εξειδικευμένα εργαλεία και ξέρει πότε να χρησιμοποιήσει το καθένα και με πιο τρόπο. Απλά επειδή το κιτάκι που συζητάμε εδώ το θεωρώ λίγο υπερβολή, καλύτερα να κρατάμε ένα μέτρο.

Peace :flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.