Goku Μάϊος 19, 2009 #21 Μάϊος 19, 2009 Παίζονται λεφτά με την ενδοοικογενειακή βία. Σου πληρώνουν δικηγόρο κλπ. Ψώνισαν την μικρή και οικονόμησαν στην πλάτη της.όχι και ψώνησαν την μικρή!Σε λίγο θα πάμε να της βάλουμε και λίγο κρέμα στο μαγουλάκι..Ανεπίτρεπτα πράγματα.. Στο κάτω - κάτω πατέρας της ήταν. Ούτε την βίασε, ούτε την μαύρισε στο ξύλο με σπασμένα κόκαλα κτλ. Ίσως αυτό το χαστούκι να έπρεπε να το δώσει αρκετά χρόνια πιο πριν,γιατί όπως φάνηκε πλεον είναι αργα.
Kostas007 Μάϊος 19, 2009 #22 Μάϊος 19, 2009 Δεν έπρεπε να την χαστουκίσει. Έπρεπε να την κλειδώσει από εξω.Κόψε της και το χαρτζηλίκι για κάνα μήνα - κόψε το κινητό της, να δεις άμα θα ενημερώνει μετά. Τι να πει κανεις...και μετα θα γυρναει στους δρομους και θα γινει η νουμερο ενα πορνη:wassat:
Jaco Μάϊος 19, 2009 #23 Μάϊος 19, 2009 Νταξ, το ότι δεν υπάρχουν πια αξίες είναι γνωστό...Αυτό είναι η κορυφή στο παγόβουνο, το τι οδήγησε σε αυτήν την κατάσταση είναι που έχουμε ξεχάσει... Ο κόσμος έχει χάσει την δυνατότητα της λογικής σκέψης και την συνδυαστική λογική και αντί πλέον να καταλαβαίνει την βάση του προβλήματος, καταλαβαίνει την επιφάνεια και γι' αυτό του φαίνονται όλα παράλογα...Κλείστο το χαζοκούτι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, μην είσαι μαλθακός και μάθε να σκέφτεσαι πρώτα τους γύρω σου και μετά τον εαυτό σου... αν ίσχυαν τα παραπάνω και κάποια άλλα, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα γιατί η ποιότητα του ανθρώπου θα ήταν καλύτερη...Επίσης η τιμωρία από τους γονείς (όταν είναι λογικοί και δεν έχουν κάποιο πρόβλημα) είναι απαραίτητη και κανείς δεν έπαθε τίποτα από μια σφαλιάρα ή λίγο ξύλο... δεν υπάρχει φίλος μου που να μην έφαγε ξύλο όταν ήταν μικρός (και γω μέσα σε αυτούς), αλλά αυτό δεν σημάινει ότι δεν μεγαλώσαμε σωστά...
Arxagelos Μάϊος 24, 2009 #24 Μάϊος 24, 2009 Δεν θέλω να φανώ κάπως αλλά αν γυρνούσε η κόρη μου 6 το πρωί θα την κρεμούσα ανάποδα. Δεν φθάνει που άργησε το μλκσμενο δεν απαντούσε και στο τηλέφωνο, γιατί δεν απαντούσε συνέντευξη έπαιρνε? ε?Αυτό που είπε ο Goku, αυτά τα κάνεις στην αρχή να στρώσουν χαρακτήρα γιατί μετά παίρνουν αέρα.
Kostas007 Μάϊος 24, 2009 #25 Μάϊος 24, 2009 Δεν θέλω να φανώ κάπως αλλά αν γυρνούσε η κόρη μου 6 το πρωί θα την κρεμούσα ανάποδα. Δεν φθάνει που άργησε το μλκσμενο δεν απαντούσε και στο τηλέφωνο, γιατί δεν απαντούσε συνέντευξη έπαιρνε? ε?Αυτό που είπε ο Goku, αυτά τα κάνεις στην αρχή να στρώσουν χαρακτήρα γιατί μετά παίρνουν αέρα. ναι,αλλα θα ειναι απο αυτε τις συνεντευξεις που εχει πολυ κοντα το μικροφωνο
Athens2004 Μάϊος 24, 2009 #26 Μάϊος 24, 2009 και μετα θα γυρναει στους δρομους και θα γινει η νουμερο ενα πορνη:wassat: Σιγα ρε φιλε . Γιατι να γινει πόρνη μια 16χρονη αν μεινει χωρις ρευστο μια βδομάδα ? Θα τρεχουν απο πισω οι δοσεις για την boxter η θα την κυνηγάνε τα δανεια και δεν θα τα προλαβαίνει ???
Kostas007 Μάϊος 24, 2009 #27 Μάϊος 24, 2009 Σιγα ρε φιλε . Γιατι να γινει πόρνη μια 16χρονη αν μεινει χωρις ρευστο μια βδομάδα ? Θα τρεχουν απο πισω οι δοσεις για την boxter η θα την κυνηγάνε τα δανεια και δεν θα τα προλαβαίνει ???ε μη τα παιρνεις τοις μετρητοις ρε ελεος...:drool:
GruntGR Μάϊος 24, 2009 #28 Μάϊος 24, 2009 ναι,αλλα θα ειναι απο αυτε τις συνεντευξεις που εχει πολυ κοντα το μικροφωνο Εγω παντως ενα πραμα πηρα τις μετροιτις,οτι το μυαλο σου παει συνεχεια στο κοκο οταν ποσταρεις :P
Kostas007 Μάϊος 24, 2009 #29 Μάϊος 24, 2009 Εγω παντως ενα πραμα πηρα τις μετροιτις,οτι το μυαλο σου παει συνεχεια στο κοκο οταν ποσταρεις :P :devil: το τσακισες το μετρητο
Tsakonas Μάϊος 26, 2009 #30 Μάϊος 26, 2009 Παίζονται λεφτά με την ενδοοικογενειακή βία. Σου πληρώνουν δικηγόρο κλπ. Ψώνισαν την μικρή και οικονόμησαν στην πλάτη της. και σίγουρα πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι αμερικανοι,ο διεθνής σιωνισμός και οι "κονφορμιστες" δωσίλογοι δηλωσίες....είναι "φανεροτατο"!!! ενώ ας πούμε ένας τρελός με στοιχειώδεις γνώσεις ποινικής διαδικασίας θα έλεγε πως στην αυτόφωρη διαδικασία γίνεται μήνυση εντός 48 ωρών από την στιγμή τις διάπραξης,άρα οι σκοτεινοί κακοί τρισάθλιοι τύποι που κρύβονται πίσω από όλα αυτά μυρίστηκαν στον αέρα ότι ο κατηγορούμενος είχε τάσεις χειροδικίας ,k ψώνισαν την μικρή εντός των 48 αυτών ωρών :rofl: ...Το ότι διορίζεται δικηγόρος (sometimes από τον έτερο κηδεμόνα τhς ανήλικης) και δεν πλερώνεται από τίποτα κρυφά λεφτά κλπ επίσης είναι μάλλον απόκρυφη γνώση ... πάντως η αναζήτηση μου για την πιο παραλογη θεωρία συνωμοσίας για το 2009 μόλις έληξε (για την πιο "funny" και το σχετικό oscar περιμένω και άλλες υποψηφιότητες πάντως) ΥΓ:Δηλαδή είναι αμφιβόλου ηθικής και μέλλουσα να αποτύχει οποια δεν ανέχεται να τις τρώει?Όσοι την κατακρίνουν έχουν άραγε ανεχτεί πολλές "ψιλές" στην ζωή τους και τώρα νιώθουν "ηθικοί"-σωστοί-whatever?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.