Jump to content

Τι τροφοδοτικό?

venom7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά!Θα θέσω κατευθείαν την ερώτηση!

Λοιπόν, θέλω να μοντάρω έναν υπολογιστή αλλά δεν ξέρω ποσα watt τροφοδοτικό χρειάζομαι!Και θα ήθελα να μου πείτε σας παρακαλώ!

Αυτά που θα μπουν είναι

μητρική asusP5E

κάρτα γραφικών GTX260 216cores

μνήμες 2x2GB 1066

cpu intel core2 6300

2 σκληροί δίσκοι ide,ένα rom sata & fdd

και η κάρτα ήχου που έχει η μητρική μαζί όπως και κάποια ανεμιστηράκια

Αν ξέχασα και χρειάζεται τίποτε άλλο πείτε μου.

Ίσως γίνει αλλά λίγο κάποια στιγμή o\c του στυλ από 1.86 που είναι άντε να το πάω μέχρι 2.3.

Σκέφτομαι από 500watt μέχρι 600watt.Νομίζω θα μου είναι μια χαρά.Το θέμα όμως είναι μήπως με το 500άρι θα είμαι υπερκαλλημένος και το 600άρι είναι περιτό ή και με 400άρι ακόμα θα είμαι καλημένος!Δεν ξέρω ακριβώς!Τι να κάνω?

Τα φώτα σας παρακάλω!Σας ευχαριστώ!

Γνώμη μου, επειδή οι τιμές των τροφοδοτικών στα 500watt και 600watt είναι ίδιες ή άντε να έχουν 5€ διαφορά πάρε ένα 600άρι για να είσαι καλυμμένος και για το μέλλον. Πάντως σίγουρα σε καλύπτει και ένα καλό 500άρι.

Enermax 525W @ Πλαισιο 62Ευρώ

Είσαι καλυμένος και με ένα καλό ποιοτικό 400άρη, αλλά καλύτερα στο παραπάνω να έχεις και περιθόριο για microαναβαθμίσεις/oc.

@unstoppable: Seasonic or CWT το παραπάνω Corsair ?

Οπότε λέτε ότι και 400άρι είναι οκ αλλά το καλύτερο θα είναι 500άρι ενώ 600άρι περιττό.Ε?

Και σας ευχαριστώ όλους που με βοηθάτε!

Εγώ πήρα Corsair 620 για να είμαι ΥΠΕΡ καλυμμένος (απο άποψη κατανάλωσης, και φόρτου) με setup πολύ παρόμοιο με το δικό σου, και γιατί η τιμή ήταν κοντά με τα αντίστοιχα 500κάτι,

Παραπάνω δε χρειάζεσαι πιστεύω με τίποτα. Και με ένα καλό 500κάτι θα είσαι μια χαρά εκτός αν σου έρθει αύριο να βάλεις 2χ295 πάνω να γουστάρεις.

Η διαφορα σε τιμη( για ποιοτικα τροφοδοτικα) ειναι πολυ μικρη, καλυτερα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και σε μελλοντικη αναβαθμιση.

Παιδιά το pc που θα στηθεί θα μείνει έτσι για 2 με 3 χρόνια!Δεν με ενδιαφέρει κάτι παραπάνω σε watt για μελλοντική και καλά αναβάθμιση.Όταν είναι να ξαναγίνει έχει ο θεός και πράτουμε ανάλλογα.Προς το παρόν θέλω ένα το οποίο να είναι ότι πρέπει για αυτά που θα έχει τώρα.Χωρίς παρεξήγηση αλλά είναι πεταμένα τα παραπάνω λεφτά για κάτι που δεν χρειάζομαι προς το παρόν κατά την γνώμη μου για μένα.

Οπότε 500άρι???

Ναι :)

εγώ στο παλίο πι-σι είμαι με ενα Tagan 480 και έχει παρει πάνω 3 σκληρούς, 8800, και και και, και δεν τσινισε ποτέ.

πάντος και για μένα ισχυει αυτο που είπε και ο ασταμάτητος.

αν πχ το 520 έχει 80 και το 620 100, πάρε το 620 ειδικα αφου οντος ειναι κατι που το κρατας για καιρο.

unstopable και εγώ να σου πω την αλήθεια αυτό είχα τσεκάρει

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700193

αλλά είδα και αυτό

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1209671&PriceRange=%E2%82%AC+++++59-79&category=69977705&catalog=20

που είναι και λιγάκι πιο οικονομικό!

Οπότε ποιο από τα δύο?

Στα 61 ευρω η δικια μου επιλογη και με 5 χρονακια εγγυηση και αθορυβο..(για να μην ακουσω τιποτα)

Και πιστευω θα επαιζε ανετα στο συστημα μου..χωρις να ιδρωνει και πολυ..συμφωνα με το Zalman fan controller καιω 420-440w οταν παιζω GTA Iv ολα high :giveup:

Απλα εσυ τωρα συγκρινεις τιμες , εγγυησεις και τα καλωδια που προσφερει το καθε psu και αναλογα την κριση σου διαλεγεις το καλυτερο!

Προσωπικα δεν θα επερνα το ocz ειπαμε ποιοτικο.. ( Ασχετα οτι η PcP&C αγοραστηκε απο την OCZ )

Στα 61 ευρω η δικια μου επιλογη και με 5 χρονακια εγγυηση και αθορυβο..(για να μην ακουσω τιποτα)

Δεν υπάρχει και δεν θα το ξαναφέρουν!Για αυτό ρώτησα και ανάμεσα σε αυτά τα δύο!

Δεν υπάρχει και δεν θα το ξαναφέρουν!Για αυτό ρώτησα και ανάμεσα σε αυτά τα δύο!

τοτε το corsair ;)

Στην κατηγορία που κοιτάς, τα modu/pro 82+ και corsair 520 είναι σχεδόν μονόδρομος.

Από τα 2 παραπάνω, το enermax είναι ελαφρώς καλύτερο (προβλέπεται, είναι μεταγενέστερο design) σε θόρυβο και ρεύματα ενώ αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο corsair είναι τα μαύρα καλώδια του.

EPR525AWT

CMPSU-520HX

Προσωπικά πάντως, έχω και το 520 και το 620 της corsair, είναι καταπληκτικά τροφοδοτικά. So, you CANNOT go wrong either way...:upside:

Οκ παίδες!!!Βρήκα μεταχειρισμένο το corsair 620watt στα 60e και το τσίμπισα!!!Καλή επιλογη,έτσι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.