venom7 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2009 Καλησπέρα παιδιά!Βασικά θα ήθελα την βοήθειά σας για κάτι που συμβαίνει με το msn μου.Λοιπόν, κάποιοι από αυτούς που έχω αποθηκευμένους στο msn ως friends μου λένε ότι τους στέλνω διάφορα περίεργα μνμτα και sites και ότι και καλά είναι ιοι παρόλο που μπορεί να είμαι και εκτός!!!.Όμως εγώ δεν τα στέλνω αλλά τα στέλνει από μόνο του προφανώς το msn και δεν ξέρω πως!Έκανα και έλεγχο με antivirus και antispyware αλλά δεν βρήκαν κάτι σχετικό και με τον καθαρισμό από άλλα σκουπίδια δεν άλλαξε το πρόβλημα!Ξέρετε τι παίζει και τι μπορεί να φταίει και τι να κάνω βρε παιδιά?Μου το έχουν πει πολοί και θα ήθελα με κάποιο τρόπο να το σταματήσω αυτό!Παρακαλώ την βοήθειά σας!Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 17, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 Άλλαξε το κωδικό πρόσβασής σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάϊος 17, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 Μπας και έχεις μπει σε καμιά από τις σελίδες του στιλ "find out who deleted me" Και άλλα τέτοιου τύπου? Άλλαξε γρήγορα κωδικό, γιατί μπορούν ακόμα και να σου αλλάξουν τον κωδικό, μαζί με ερωτήσεις και mail για αλλαγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 18, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2009 Thanks παιδια!Άλλαξα τον κωδικό αλλά δεν ξέρω κατα πόσο διορθώθηκε το πρόβλημα.Ο χρόνος θα δείξει!Αυτό όμως πως γινόταν???Πώς έστελνε από μόνο του διάφορα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slaughter18 Μάϊος 18, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2009 Ναι το έχω παρατηρηση και εγω... Αρχισε με μια απο τις επαφες μου και οι αλλοι οι βλακες πατησανε προφανως το λινκ γιατι ολοι ξαυνικα αρχισαν να μου στελνουν τετοιου ειδους μηνυματα: "Hey (insert email) I saw some nice pictures of yours last night(link με ιο) HAHA :D" Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 18, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2009 παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ με τη διαφορά ότι μου στέλνουν μηνύματα. σε όσους έχω πει να αλλάξουν κωδικό το πρόβλημα εχει σταματήσει (για την ώρα τουλάχιστον) Κανε και ένα σκανάρισμα με το MSN Cleaner να δεις μηπως εχεις τιποτα "σκουπίδια" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.