FLO Μάϊος 19, 2009 #21 Μάϊος 19, 2009 Με την σιγουρια θα μεινεις....Κοίτα επειδή την ειρωνία δεν την γουστάρω.Reviews υπάρχουνε κάμποσα στο internet.Και να μην βρεθεί κάτι παρόμοιο, έχω εδώ το hardware να το κάνω δοκιμή ο ίδιος...
sebastian Μάϊος 20, 2009 #23 Μάϊος 20, 2009 Βασικα στο cryοstasis το θυμαμαι καθαρα σε 1920χ1200 με ΑΑ και ΑΦ στο benchmark με την 280 Gtx εβγαζα καπου 30 με 35 fps και με την 8800 Gt για Physics εβγαζα 10-15 fps παραπανω! Σου λεω κατι που το θυμαμαι σιγουρα, μιλαω με στοιχεια που ειχα δει απο το συστημα μου τον Ιανουαριο γιατι μετα πηρα την 295 gtx και αφου εβαλα πανω την 8800 gt ειδα δεν χρειαζοτανε και την πουλησα τον φεβρουαριο
LevelOne Μάϊος 21, 2009 #26 Μάϊος 21, 2009 Ευχαριστούμε για την υποσημείωση... Εχεις να πείς κατι επι του θέματος ή απλα τρολάρισμα;
sebastian Μάϊος 21, 2009 #27 Μάϊος 21, 2009 Απο τα 30 στα 45 ειναι 50% αυξηση οχι 30Απανταω στον φιλο λοιπον μην παιρνεις τα ανωτερα γιατι μπορει να ειναι και 35-45 και η διαφορα να ειναι 10 frames...Την 10 αρα στο cryostasis την θυμαμαι σιγουρα, το ποσο πανω απο το 10 δεν θυμαμαι μεταξυ 10-15 εδινε στο δικο μου setup!
Occultist Μάϊος 21, 2009 #28 Μάϊος 21, 2009 Γιατί πολύ απλά δε βγάζετε ένα screenshot με specs και score για τις εν λόγω συνθέσεις;;Τα θυμάμαι και νομίζω και είδα όνειρο δεν προσφέρουν κάτι σε μια διαφωνία για πολύ χειροπιαστά πράγματα - δεδομένα.ps. Το troll-άρισμα πήγαινε στο υφάκι "με τη σιγουριά θα μείνεις κλπ" , που το έχουμε δει πολλές φορές από το συγκεκριμένο μέλος, αλλά για κάποιο λόγο εκεί δε σας πειράζει. Να πεις ότι προσέφερε και ουσία κάπου στα διαλείμματα από την "κόλαση", να πω πάει στον κόρακα.
sebastian Μάϊος 22, 2009 #29 Μάϊος 22, 2009 Γιατί πολύ απλά δε βγάζετε ένα screenshot με specs και score για τις εν λόγω συνθέσεις;;Τα θυμάμαι και νομίζω και είδα όνειρο δεν προσφέρουν κάτι σε μια διαφωνία για πολύ χειροπιαστά πράγματα - δεδομένα.ps. Το troll-άρισμα πήγαινε στο υφάκι "με τη σιγουριά θα μείνεις κλπ" , που το έχουμε δει πολλές φορές από το συγκεκριμένο μέλος, αλλά για κάποιο λόγο εκεί δε σας πειράζει. Να πεις ότι προσέφερε και ουσία κάπου στα διαλείμματα από την "κόλαση", να πω πάει στον κόρακα.Tο οτι ολοι ειστε σιγουροι, οτι δεν ειναι αυτο που λεω εγω, αλλα δεν βλεπω να κανετε κατι για να αποδειξετε το αντιθετο....Ναι φιλε μου εισαι ενα κακο ΤΡΟΛ, απορω πως σε αφησε και ελευθερο να ποσταρεις ξανα στο θεμα....Το οτι υπαρχουν ατομα που με εχουν ακουσει σε πολλα θεματα και εχουν καθορισει την επιλογη τους πανω στα λεγομενα μου αυτοματα με καθιστουν, αξιοπιστο σε αυτα που βλεπω και τελικα κρινω. Το θεμα της κολασης το λεω καθαρα για χαβαλε και μονο αυτο αλλα δεν περιμενα να το καταλαβεις! αυτοι που με ξερουν γνωριζουν με ποιο τροπο τα λεω.....Μπηκα στον κοπο να σου απαντησω αλλα μαλλον εχασα τον καιρο μου....
GoMaR Μάϊος 22, 2009 #30 Μάϊος 22, 2009 Ναι φιλε μου εισαι ενα κακο ΤΡΟΛ, απορω πως σε αφησε και ελευθερο να ποσταρεις ξανα στο θεμα....απορω εσενα πως μπορεις εδω και ενα χρονο να ποσταρεις στο φορουμ.....
Hydra Μάϊος 22, 2009 #31 Μάϊος 22, 2009 απορω εσενα πως μπορεις εδω και ενα χρονο να ποσταρεις στο φορουμ..... Εγγραφή: 11-01-2004 5 ειναι
sebastian Μάϊος 22, 2009 #32 Μάϊος 22, 2009 Aσε τον νεο hydra!O gomarakos ειναι γνωστο μου παει κοντρα! Περα απο την πλακα παιζει να ειμαι απο τους πιο old στα site overclocker εποχης pctech....και μετα το κλεισιμο του site ηρθαμε εδω!!!Eχει περασει τονοι hardware απο τα χερια μου....απο μνημες 400 Bh5 hyperx , 500αρες Hyperx...λεφτα με το τσουβαλι!Eχουμε βγει offtopic οπως εχετε καταλαβει...το παλικαρι που δημιουργησε το θεμα, με ακουσε και να ξερει οτι επραξε ορθος...Δεν μπορω να εχω screenshot για ολες τις δοκιμες που κανω, δεν απανταω εαν δεν ξερω και βασιζομαι σε αυτα που βλεπω και μονο αυτα....δεν θα ελεγα την αποψη μου εαν δεν ειχα παρομοιο με το system setup που ηθελε το παλικαρι να φτιαξει....το ποσο σοβαρες ειναι οι αποψεις μου , προτειμω να απαντησουν ατομα που με ακουσαν και ειτε αγορασαν software or hardware με προτροπη δικια μου.....
takis-pa Μάϊος 22, 2009 Author #33 Μάϊος 22, 2009 Καλημερα στην παρεα.Εγω βασικα ειχα μια απορια την εθεσα,και πηρα τις απαντησεις μου.Δεν ηθελα να βγει κοντρα.Ομολογω οτι η γνωμη του sebastian μετραει για ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,γιατι τον παρακολουθω οτι αυτο που θα πει τοχει δοκιμασει.Σεβομαι ομως και ολων τις αποψεις.Απλα δεν ειναι ωραιες οι εντασεις.Καποια στιγμη ξεφυγε το θεμα.Ελπιζω οτι τελειωσαμε:flower:
christaras Μάϊος 22, 2009 #34 Μάϊος 22, 2009 Καλημερα στην παρεα.Εγω βασικα ειχα μια απορια την εθεσα,και πηρα τις απαντησεις μου.Δεν ηθελα να βγει κοντρα.Ομολογω οτι η γνωμη του sebastian μετραει για ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,γιατι τον παρακολουθω οτι αυτο που θα πει τοχει δοκιμασει.Σεβομαι ομως και ολων τις αποψεις.Απλα δεν ειναι ωραιες οι εντασεις.Καποια στιγμη ξεφυγε το θεμα.Ελπιζω οτι τελειωσαμε:flower:+1 και απο μενα.οντως οι εντασεις ειναι λαθος για μενα αλλα μερικοι με το που βλεπουν ποστ απο το σεμπαστιαν και τιποτα να μην λεει τον κραζουν.και ρε gomar δεν νομιζω οτι σε ρωτησε κανεις ποιος πρεπει να ποσταρει η οχι (ισχυει για ολους) ημαρτον δλδ και στην τελικη αμα δεν συμφωνεις με καποιον η δεν σου αρεσει αυτο που λεει δεν εισαι υποχρεωμενος να πεις κατι ουτε εμεις να τα διαβαζουμε φιλικα παντα. σταματηστε τις βεντεντες ρε παιδια το φορουν ειναι για αλλα πραγματα οχι για τσακωμους και κραξιματα
charly13 Μάϊος 22, 2009 #35 Μάϊος 22, 2009 Υπαρχει μια απιστευτη ανακαλυψη που λεγεται ignore list.Γιατι δεν την δοκιμαζετε?
GoMaR Μάϊος 22, 2009 #36 Μάϊος 22, 2009 και ρε gomar δεν νομιζω οτι σε ρωτησε κανεις ποιος πρεπει να ποσταρει η οχι (ισχυει για ολους) ημαρτον δλδ και στην τελικη αμα δεν συμφωνεις με καποιον η δεν σου αρεσει αυτο που λεει δεν εισαι υποχρεωμενος να πεις κατι ουτε εμεις να τα διαβαζουμε φιλικα παντα. σταματηστε τις βεντεντες ρε παιδια το φορουν ειναι για αλλα πραγματα οχι για τσακωμους και κραξιματακοιταξε δε θα μπω στη διαδικασια να απαντησω περι βεντετας και τα λοιπα σχολια και ουτε το πως θα πραξω στο φορουμ κλπ..ενα θα σου πω.οτι μετα απο καιρο θα καταλαβεις τι κλιμα επικρατει και ποιος διαφωνει και ποιος την λεει και ποιος κανει πλακα.φιλικα
christaras Μάϊος 22, 2009 #37 Μάϊος 22, 2009 κοιταξε δε θα μπω στη διαδικασια να απαντησω περι βεντετας και τα λοιπα σχολια και ουτε το πως θα πραξω στο φορουμ κλπ..ενα θα σου πω.οτι μετα απο καιρο θα καταλαβεις τι κλιμα επικρατει και ποιος διαφωνει και ποιος την λεει και ποιος κανει πλακα.φιλικαεγω δεν λεω σε κανεναν τι θα πει και τι θα κανει απλα εχω παρατηρησει ενα μονιμο κραξιμο σε ενα συγκεκριμενο μελος και το θεωρω λαθος.τωρα αν το κανεις για πλακα η οχι μονο εσυ το ξερεις οποτε αν ειναι ετσι εγω στη θεση σου θα το ξεκαθαριζα εννοειται φιλικα παντα
astrolabos Μάϊος 22, 2009 #38 Μάϊος 22, 2009 Περιοριστείτε στα του θέματος και αφήστε τις ίντριγκες για τη τηλεόραση
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.