Jump to content

Ubuntu 9.10 alpha

linuxovios

Recommended Posts

H πρώτη alpha του ubuntu 9.10 είναι διαθέσιμη . Οι αλλαγές μέχρι στιγμής είναι μόνο "κάτω από το καπό" και αφορούν Linux 2.6.30 kernel , GCC 4.4. και το GNOME 2.27,.

Αναμένουμε από την 4-5η alpha και τις αλλαγές στο desktop από την ομάδα επαγγελματιών που δουλεύουν στην Canonical γι΄αυτό το σκοπό.

Πηγή :

Ubuntu 9.10 Off To A Great Performance Start

Άντε να δούμε τι θα γίνει και με εκείνο το περίφημο Kernel Modesetting.

Ας ελπίσουμε να επαναφέρουν τον συνδιασμό ctrl-alt-back space και να βάλουν default σύστημα αρχείων το ext4.

Αυτοί οι επαγγελματίες γραφίστες πάντως, τρομερή δουλειά!

To ctrl-alt-backspace όποιος θέλει το ενεργοποιεί. Το ext4 καλύτερα να δοκιμαστεί για αρκετό καιρό πριν γίνει default. Εγώ θα πρότεινα και στην 9.10 να είναι κατ' επιλογή.

Τι εννοείς για την τρομερή δουλειά των γραφιστών ? Εγώ δεν την έχω δει ακόμα.

Κι εγώ ελπίζω να το επαναφέρουν το ctrl-alt-backspace γιατί βαριέμαι κάθε φορά που κάνω format να το βάζω...

Ορίστε και μία εικόνα για το πότε θα βγει η κάθε έκδοση:

post-5096-1416073988,5979_thumb.jpg

Το όνομα αυτής της έκδοσης θα είναι Karmic Koala

To ctrl-alt-backspace όποιος θέλει το ενεργοποιεί. Το ext4 καλύτερα να δοκιμαστεί για αρκετό καιρό πριν γίνει default. Εγώ θα πρότεινα και στην 9.10 να είναι κατ' επιλογή.

Τι εννοείς για την τρομερή δουλειά των γραφιστών ? Εγώ δεν την έχω δει ακόμα.

Δεν σου αρέσουν δηλαδή τα φόντα κλπ, το theme του gdm στην έκδοση 9.04;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.