linuxovios Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2009 H πρώτη alpha του ubuntu 9.10 είναι διαθέσιμη . Οι αλλαγές μέχρι στιγμής είναι μόνο "κάτω από το καπό" και αφορούν Linux 2.6.30 kernel , GCC 4.4. και το GNOME 2.27,. Αναμένουμε από την 4-5η alpha και τις αλλαγές στο desktop από την ομάδα επαγγελματιών που δουλεύουν στην Canonical γι΄αυτό το σκοπό.Πηγή : Ubuntu 9.10 Off To A Great Performance Start Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Μάϊος 17, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 Άντε να δούμε τι θα γίνει και με εκείνο το περίφημο Kernel Modesetting.Ας ελπίσουμε να επαναφέρουν τον συνδιασμό ctrl-alt-back space και να βάλουν default σύστημα αρχείων το ext4.Αυτοί οι επαγγελματίες γραφίστες πάντως, τρομερή δουλειά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
linuxovios Μάϊος 17, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 To ctrl-alt-backspace όποιος θέλει το ενεργοποιεί. Το ext4 καλύτερα να δοκιμαστεί για αρκετό καιρό πριν γίνει default. Εγώ θα πρότεινα και στην 9.10 να είναι κατ' επιλογή. Τι εννοείς για την τρομερή δουλειά των γραφιστών ? Εγώ δεν την έχω δει ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Μάϊος 18, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2009 Κι εγώ ελπίζω να το επαναφέρουν το ctrl-alt-backspace γιατί βαριέμαι κάθε φορά που κάνω format να το βάζω... Ορίστε και μία εικόνα για το πότε θα βγει η κάθε έκδοση: Το όνομα αυτής της έκδοσης θα είναι Karmic Koala Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Μάϊος 18, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2009 To ctrl-alt-backspace όποιος θέλει το ενεργοποιεί. Το ext4 καλύτερα να δοκιμαστεί για αρκετό καιρό πριν γίνει default. Εγώ θα πρότεινα και στην 9.10 να είναι κατ' επιλογή. Τι εννοείς για την τρομερή δουλειά των γραφιστών ? Εγώ δεν την έχω δει ακόμα.Δεν σου αρέσουν δηλαδή τα φόντα κλπ, το theme του gdm στην έκδοση 9.04; Link to comment Share on other sites More sharing options...
linuxovios Μάϊος 18, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2009 Νομίζω ότι το professional team που δουλεύει στην Canonical θα πρωτοδείξει τη δουλειά του στην 9.10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.