Jump to content

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ I7 PC(ΕΩΣ 1700)

deneided

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΥΡΓΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΑΛΩ

ΤΟ PC ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Να φτιάξεις ένα που να έχει ξηλωμένο το CAPS LOCK

χαχαχα!!!τα εσπασες!

φτιαξε λιγο τα κεφαλαια και καντα μικρα ειναι σαν να ΦΩΝΑΖΕΙΣ για κατι..το λεει αλλωστε και στους κανονισμους!!

edit: 40386775.th.png

καλά είδες. Τα γραφιστικά θέλουν μνήμη, όσο περισσότερη τόσο καλύτερα. Σε συνδυασμό βέβαια με x64 λειτουργικό. Για gaming 3-4GB φτάνουν αλλά για δουλεία το θέλει ο deneided.

4890 = no-CUDA το οποίο μπαίνει όλο και πιο "γερά" στην επεξεργασία εικόνας & video. H 4890 κάνει και θόρυβο ακόμα και σε idle (όχι εκνευριστικό ή δυνατό αλλά δεν είναι τόσο αθόρυβη όσο η 275)

Εγώ θα ένα undo στο πέταμα λεφτών στους SSD,θα έβαζα τριπλό raid 0 με Caviarιδες,για να έβαζα γρηγορότερες μνήμες 12gb,καλύτερη μητρική,και μια gtx295 που είναι η ultimate gpu αυτήν την στιγμή,και πολύ καλύτερη απ'την 275 και την 4890.

Κάτι τέτοιο:

sinthesh.jpg

Εμένα μου αρέσει το σύστημα που έχει προτείνει ο johnsonb, στο οποίο θα άλλαζα όμως τα εξης :

1) Αντι για GTX295, προτείνω GTX285 (με την επιφύλαξη ως προς το τι monitor έχει ο φίλος)

2) Θα έβαζα μια aftermarket ψύκτρα για τον επεξεργαστή.

Επίσης δε ξέρω αν θα ήταν καλό να βγεί ο ενας σκληρός, και να μείνουν 2Χ1ΤΒ. Έτσι ίσως μπορείς να βάλεις μια καλή ψύκτρα και να κρατήσεις και τη GTX295. Kρίνε σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

@ChSin7

αθόρυβη η Gigabyte;;; Χα χα χαααα, αν υπάρχει ανάγκη για "αθόρυβη+cuda" η λύση είναι αυτή

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512728

To reference cooler των 275 GTX έχει και έκανα σύγκριση με την 4890.

http://ht4u.net/reviews/2009/zotac_geforce_gtx_275/index10.php

http://ht4u.net/reviews/2009/zotac_geforce_gtx_275/index11.php

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΥΡΓΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ...
Η 285 και η 295 δεν θα "βγάλουν" μεροκάματο, ούτε βέβαια η 275 αλλά δεν είναι κρίμα για μερικά frames παραπάνω να δώσει κάποιος 100+ ευρώ ?

Sorry παιδια για τα κεφαλαια...δν θα ξαναγινει...πολυ ενδιαφερουσες οι προτασεις και σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον...το pc ειναι κ για gaming κ για graphic design..εγω σκεφτομαι να εχω 2 σκληρους..ο ενας gaming κ ο αλλος της δουλειας..η οθονη που εχω ειναι eizo 22"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.