Jump to content

Αm2 or Am3

maccent

Recommended Posts

AM2= DDR2

AM3= DDR3

Αυτό. Αν έχεις μνήμες ddr2 πας για την πρώτη αλλιώς πας για την άλλη. Και φυσικά οι επεξεργαστές που μπαίνουν είναι διαφορετικοί έτσι;

ΑΜ3 πανε σε ΑΜ2+ αλλα ΑΜ2 δεν παει σε ΑΜ3

και εγώ δεν το κατάλαβα αυτό

Λοιπον οι PII βγαινουν σε 2 εκδοσεις τους AΜ2+ με 940 pin(ποδια) και τους ΑΜ3 με 938 pin... Τωρα ολοι οι ΑΜ2+ cpu μπορουν να δουλεψουν μονο με ddr-2 μνημες!!!Επισης κουμπωνουν ΜΟΝΟ πανω σε AM2 μητρικες ανεξαρτητου chipset!!!Δηλ εγω που εχω στο κατεβαστηρι μου μια m2n32 24++ μηνων μαμα αν κανω bios update μπορω να βαλω πανω οποιον AM2+ ΡII θελω.

Ολα καλα μεχρι εδω?

Οπως προειπα υπαρχουν και οι ΑΜ3.Αυτοι μπορουν να παιξουν πανω σε ολες τις μητρικες.Επισης εχουν δυο ελεγχτες μνημης,ενα για DDR2 και ενα για DDR3!

Σα συνεπεια αυτου μπορουν να δουλεψουν και με τους δυο τυπους μνημης.

Ελπιζω να τα ξεκαθαρισα αρκετα καλα.

Ελπιζω να τα ξεκαθαρισα αρκετα καλα.

Τώρα ναι. Ευχαριστώ

:yes4:

• 2 weeks later...
εχουν βgει μητρικες am2+ κ ddr3?

λαθος εχουν βγει ορισμενες μητρικες am3 με υποστηριξη ddr2(μια απο αυτες ειναι η asus) και οχι am2+ ,επειδη οταν κυκλοφορησαν οι am2+ δεν ειχαν βγει οι phenom 2 που υποστηριζουν ddr2 k ddr3(εχουν 2 imc).

(μια απο αυτες ειναι η asus) και οχι am2+ ,επειδη οταν κυκλοφορησαν οι am2+ δεν ειχαν βγει οι phenom 2 που υποστηριζουν ddr2 k ddr3(εχουν 2 imc).

οι οποιες δεν ειναι καθολου αξιοπιστες μιτρηκες:fie:

μανταρα τα κανε η amd με το am3...

ολος ο κοσμος μπερδεμενος ειναι

Η amd τα εχει ξεκαθαρα!Τωρα οταν η καθε εταιρεια παει και κανει οτι της ερθει στο κεφαλι δεν φταιει η amd.Αυτη απλα δινει αδεια κατασκευης μητρικων με το chipset της.

μια χαρα τα εχει κανει η AMD και σε μητρικες και σε chipset, αλλα οι μητρικες που υποστιριζουν και DDR2 και DDR3 δεν ειναι και τοσο καλες.

οι υπολιπες ειναι μια χαρα.

μπορει να πει κανεις κουβεντα για την M479T? η την GA-MA790FXT-UD5P? και σε λιγο ερχετε και η Asus ROG Crosshair IIΙ Formula... και αλλες πολες ακομα.

οπως φαινετε οι εταιριες αρχισαν να περνουν στα σοβαρα την AMD:neo:

Κοιτα ολες οι εταιρειες κοιταν το συμφερον τους!Αυτη την περιοδο η amd ανεβαζει πωλησεις και το buget της οποτε την υποστηριζουν καλυτερα.

σωστα! αφου βγαζει καλους επεξεργαστες....:victory: γιατι να μη βγαλουν και καλες μητρικες οι εταιριες! και αυτοι λευτα θα βγαλουν!!:inlove:

• 4 weeks later...

Δεν νομίζω για το επόμενο 1 χρόνο να έχει κάποιος πρόβλημα με ΑΜ2+ οπότε γιατί να δώσεις τα παραπάνω χρήματα για μία ΑΜ3;

Δεν νομίζω για το επόμενο 1 χρόνο να έχει κάποιος πρόβλημα με ΑΜ2+ οπότε γιατί να δώσεις τα παραπάνω χρήματα για μία ΑΜ3;

Κοιτα μπορεις να παρεις ΑΜ3 επεξεργαστη και να περιμενεις για καλυτερες μνημες και μητρικη!Εγω αυτο εκανα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.