csaris Μάϊος 17, 2009 #21 Μάϊος 17, 2009 Mη παρεις τπτ τωρα.. Παρε μια απο τις επομενες που να να υποστηριζει DX11 φιλε.
tasatva Μάϊος 17, 2009 #22 Μάϊος 17, 2009 Ναι , γιατί θα το αξιοποιήσεις σε κανα 2χρονο με την παρά-επόμενη που θα πάρεις...Πάρε μία dx10 όταν βγουν αυτές που θα υποστηρίζουν το 11
tsimposa Μάϊος 17, 2009 #23 Μάϊος 17, 2009 καταρχιν το οτι θα βγει εγαρμογη που θα υποστηριζει dx 11 σε τουλαχιστον 2 χρονια δεν ειναι τπτ αλλο περα απο φημες!μπορει να βγει και πολυ νωριτερα!και περα απο αυτο το dx δεν εχει να κανει μονο με τα παιχνιδια!θελω να δω ποσοι απο αυτους που τωρα λενε οτι δεν εγινε και τπτ που θα βγει dx 11 θα αντισταθουν στο να αλλαξουν hardware οταν βγει!πολυ φοβαμε οτι λιγοι θα ειναι αυτοι...και σιγουρα δεν βρησκονται εδωμεσα...εδω συζηταμε για αλλαγες απο 280 σε 285 οποτε φανταζομαι τι εχει να γινει οταν θα μιλαμε για μεταβαση απο dx10 σε dx11!
tasatva Μάϊος 17, 2009 #24 Μάϊος 17, 2009 Εγώ πάντως δέν θα αλλάξω, για τουλάχιστον ενα χρόνο, καί αλλό ένα που την έχω 2.Προφανώς και δέν αναφέρομαι στους παραπάνω που κάνουν τέτοιες αλλαγές.Άν είσαι ένας απο αυτούς ,τότε απλά πήγαινε δώσε 300 ευρώ και σε 3 μήνες ξαναδώσε, np.Αν πιστευέις ότι είναι φήμες, να σου θυμίσω την έλευση του dx10. Η ιστορία είναι τεχνογνωσία....Σκέψου οτι οι εταιρείες παραγωγής δέν ήταν έτοιμες να ακολουθήσουν την εξέλιξη, παρά μόνο μετά απο ένα χρόνο και κουτσουρεμένα, παρόλο που το dx9 υπήρχε στην ζωή μας για χρόνια και κανονικά θα έπρεπε το dx να ακολουθεί τα παιχνίδια και όχι το αντίθετο.Edit: Επίσης αναλογίσου το ότι οι παιχνιδάδες θα πρέπει να αναπτύσουν και το Larabee ταυτόχρονα...
caution Μάϊος 17, 2009 #25 Μάϊος 17, 2009 GTX 280 -> GTX 285 είναι λίγο fail σαν κίνηση εκτός και αν πουλήσεις @ πολύ καλή τιμή την πρώτη. IMO, κάτσε στα αυγά σου
ProPitsiriko$ Μάϊος 17, 2009 #26 Μάϊος 17, 2009 θα τρελαθουμε...1. σε καμια περιπτωση δεν χρειαζεσαι πανω απο 1gb vram σε κανενα παιχνιδι!!!Εγω που θελω να παιζω ΤΕΡΜΑ το gta σε 1920*1080 θελω πανω απο 1gb :man_in_love:@tsimposa,csaris Αμα ειναι να περιμενεις Dx11 θα γερασουμε ολοι εδω μεσα!Με τετοιο σκεπτικο ΔΕΝ περνεις ΠΟΤΕ τιποτα...απλα περιμενεις και βγενει ολο και κατι καινιουργιοΔΕΝ την προλαβενεις την τεχνολογια..ακομα να το παρετε χαμπαρι ? :baby:Επισης tsimposa θα παρεις μια καρτα που θα υποστηριζει dx11 αλλα ΔΕΝ θα εχεις games και software γενικα για να το αξιοποιησεις ?Ειναι σαν να μου δωσεις εμενα τωρα εναν 64core cpu και να παιζω pac-man :computer:Φιλικα παιδες...και διαβαστε λιγο παραπανω πριν γραψετε..γιατι διαβαζουν και ατομα που θελουν να μαθουν...Η παραπληροφορηση ειναι στην καθημερινοτητα μας..ας την αποφυγουμε,καλο κανει για ολους:daisy:
tsimposa Μάϊος 17, 2009 #27 Μάϊος 17, 2009 φιλε μου για ποια παραπληροφοριση μιλας?μπορεις να εγγυηθεις εσυ στο παιδι οτι δεν θα βγουν αμεσα εφαρμογες που θα υποστιριζουν dx11??τα win 7 καταρχιν θα το υποστηριζουν...και ειναι πολυ πιθανον περα απο διαφορετικα γραφικα το dx11 να δινει τη δυνατοτητα στη gpu να αναλαμβανει και να διαχειριζετε πολυ καλητερα απο τωρα και αλλες λειτουργιες του συστηματος που σημαινει οτι ολο το συστημα θα λειτουργει καλητερα!και τελος σε παρακαλω συγκρινε σε επιδοσεις μια 7800 με μια 8800...εγω αυτο φοβαμε κυριως!γιατι ετσι οπως παμε και με τις φημες που διαδιδονται υπαρχει περιπτωση να βγουνε τπτ τουμπανα που να δινουνε καμια 100αρια frames στο crysis με ολα full!γιατι να μν περιμενει να παρει μια τελειως διαφορετικη καρτα που μπορει να ειναι και πολυ πιο δυνατη?εκτος και αν κανουν να βγουν πανω απο 6 μηνες...και σε παρακαλω πες μου που εντοπισες την παραπληροφοριση?μηπως εσυ εχεις σιγουρες πληροφοριες για το τι θα γινει?το μονο σιγουρο ειναι οτι τουλαχιστον οι καινουριες καρτες ακομα και αν δεν υπαρχει εφαρμογη dx11 θα ειναι γρηγοροτερες απο τις υπαρχουσες και θα αξιζει να παρεις μια γιατι θα αποτελει ουσιαστικη αναβαθμιση...http://www.brightsideofnews.com/news/2009/4/22/nvidias-gt300-specifications-revealed---its-a-cgpu!.aspx
goku_dbz Μάϊος 17, 2009 #28 Μάϊος 17, 2009 γιατι goku?σου ακουγετε παραλογο?το λεω απλα γιατι θυμαμε τι ειχε γινει με τις καρτες της σειρας 7 οταν ειχε βγει το dx10...και πολυ φοβαμε οτι μια απο τις επομενες καρτες που θα υποστιριζει dx 11 αν δεν σκοτωνει ακομα και gtx295 θα ειναι ισαξια τουλαχιστον!(για παιχνιδια dx 10 μιλαω παντα...σε dx11 θα τη σκοτωνει σιγουρα!!):tongue: ηρεμησε φιλε tsimposa...δεν το ειπα ειρωνευτικα! ειλικρινα πιστευω πως ειναι πολυ καλη ιδεα! απλα οχι για ολους!
SirDiman Μάϊος 17, 2009 #29 Μάϊος 17, 2009 και τελος σε παρακαλω συγκρινε σε επιδοσεις μια 7800 με μια 8800...εγω αυτο φοβαμε κυριως! Αυτο όμως οφείλεται στο Hardware κομματι της κάρτας οχι to software(dx10)
goku_dbz Μάϊος 17, 2009 #30 Μάϊος 17, 2009 Εγω που θελω να παιζω ΤΕΡΜΑ το gta σε 1920*1080 θελω πανω απο 1gb :man_in_love:θα τρελαθουμε...1. τι εννοεις τραβαει μνημη απο την ram του συστηματος? ψαξτο και απενεργοποιησε το απο τα bios(αν υπαρχει κατι τετοιο)! σε καμια περιπτωση δεν χρειαζεσαι πανω απο 1gb vram σε κανενα παιχνιδι!!!2. απο 280 σε 285 ειναι τελειως μα τελειως ασκοπη αλλαγη! δεν θεωρειται καν αναβαθμιση και ποσο μαλλον στην αναλυση σου...αναφερομουν στην συγκεκριμενη συνθεση του φιλου μας και στα 1650*1080, που πολυ το αμφιβαλλω να θελει πανω απο 1γβ (ακομα και στα 1920...)απορια τωρα δικη μου....δηλ στην αναλυση που λες γονατιζει και μια gtx295 που στην ουσια δεν εχει 1gb ανα πυρηνα???και αν ναι, ο χρηστης τι "βλεπει" στο παιχνιδι???
tsimposa Μάϊος 17, 2009 #31 Μάϊος 17, 2009 goku δεν σου μιλισα αγρια πριν...απλα το υφος μου ειναι δυσκολο να το διακρινεις μεσω του γραπτου λογου! ενταξυ το μονο θετικο με αυτη τη καρτα ειναι οτι ενας λογικος χρηστης μπορει να τη κρατησει ανετα 2-3 χρονια αφου θα ανταπεξερχετε ανετα σε ολα σχεδον τα games!για παραδειγμα καποιος που εχει μια 9800gx2 σιγουρα ακομα μπορει να παιξει οτιδηποτε υπαρχει σε αυτη την αναλυση και πιθανον θα μπορει για τουλαχιστον ακομα ενα χρονο...απλα εμεις ειμαστε λιγο τρελοι και αλαζουμε τις καρτες καθε 6 μηνες...
tsimposa Μάϊος 17, 2009 #32 Μάϊος 17, 2009 http://www.cpusers.gr/showthread.php?t=2218 δειτε και αυτο...ειδικα ενας gamer αξιζει να περιμενει...το crysis αν ισχυουν αυτα φανταζει νανουρισμα...και με βαση τη λογικη θα ισχυουν αφου σιγουρα το dx11 θα χρειαζετε περισσοτερη δυναμη απο το dx10!οποτε το συμπερασμα ειναι οτι το dx11 θα ειναι η χαρα του dx10!
tasatva Μάϊος 17, 2009 #33 Μάϊος 17, 2009 γιατι ετσι οπως παμε και με τις φημες που διαδιδονται υπαρχει περιπτωση να βγουνε τπτ τουμπανα που να δινουνε καμια 100αρια frames στο crysis με ολα full!http://www.brightsideofnews.com/news/2009/4/22/nvidias-gt300-specifications-revealed---its-a-cgpu!.aspxΣτα λόγια μας έρχεσαι... Πόσο καιρό παιχνίδι είναι το crysis (για μένα το μόνο που δείχνει αληθινά την δύναμη του dx10) ? Αυτό λέω ότι για τον οποιονδήποτε λόγο (κακογραμμένο κλπ) , κάρτα που να το παιζει πολύ καλά βγήκε πρίν απο πόσο, κανα 3μηνο?Το ίδιο (λογικά) θα συμβεί και για το dx11. Δηλαδή 1,5 χρόνο μετά την έλευση των win7 , δηλαδή 2 χρονια.
ChR666 Μάϊος 19, 2009 #34 Μάϊος 19, 2009 ΕΧΩ ΜΙΑ EGA GTX 280 1GB ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΩ ΤΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩhttp://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=113ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ Η ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.;ΕΧΩ ΜΟΝΙΤΟΡ 22ΑΡΙ ΤΗΣ LGEΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ PHENOM II X4 955 MOTHERBOARD ASUS M4N78PRO RAM 8GBPSU TOUGHPOWER 850 WOS: WINDOWS 7 RC 71Πέρα από το ότι είναι 100% πεταμένα λεφτά (και το εννοώ 100%), πιστεύω δεν είναι η κατάλληλη εποχή για αναβάθμιση (εκτός εαν κάποιος έχει κάρτα Geforce της σειράς 7 για παράδειγμα) γιατί από τέλος του χρόνου (σε κανένα 6μηνο δηλαδή) θα έχουν βγει οι κάρτες με υποστήριξη DX11,το οποίο σημαίνει ότι η GTX295, αν και παντοδύναμη αυτή τη στιγμή, θα τρώει άγριο ξύλο ειδικά στα DX11 games άρα συμπέρασμα περίμενε μέχρι τότε.
GoMaR Μάϊος 19, 2009 #35 Μάϊος 19, 2009 lol πιο πολλα fps διαφορα θα δεις αν αρχιζεις να σκαλιζεις το λειτουργικο , παρα αγοραζοντας την 285. Οσο για περι dx11 κλπ , το μονο που εχω να πω ειναι μπουρδες.Αυτες οι προγραμματισμενες αγορες ειναι το κατι αλλο
csaris Μάϊος 21, 2009 #36 Μάϊος 21, 2009 Φιλε μου, περιμενε μεχρι τον Αυγουστο που θα βγουν τα 40nm. το θεμα δεν ειναι οτι θα υποστηριζει dx11 αλλα θα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει απο αποψη hardware.To ιδιο εγινε με 7900gx2 kai 9800gx2. Μολις αρχιζουν τα σαντουιτς βγαινει κατι νεοτερο και καλυτερο.
ProPitsiriko$ Μάϊος 21, 2009 #37 Μάϊος 21, 2009 αναφερομουν στην συγκεκριμενη συνθεση του φιλου μας και στα 1650*1080, που πολυ το αμφιβαλλω να θελει πανω απο 1γβ (ακομα και στα 1920...)απορια τωρα δικη μου....δηλ στην αναλυση που λες γονατιζει και μια gtx295 που στην ουσια δεν εχει 1gb ανα πυρηνα???και αν ναι, ο χρηστης τι "βλεπει" στο παιχνιδι??? Μεγαλε δεν ειχα ποτε dualGpu καρτα για να το γνωριζω αυτο..μια τυπικη 4870 εχω και εγω και δεν μου παιζει full τα textures στο GTA IV λογω μνημης :mamba: Παιδια το Θεμα του Thread ειναι οτι το παιδι εχει GTX 280 1g και ρωταει αν εχει διαφορες με την GTX 285 2g για να την παρει Δεν ρωταει για Dx11 ουτε για να περιμενει μεχρι να βγουν..Εχει μια χαρα καρτα και πολυ δυνατη στις αναλυσεις που παιζει.. ΟΠΟΤΕ stay ON topic Οταν με το καλο βγουν τα 40nm και το Dx11 ΑΛΛΑ και παιχνιδια που να το υποστηριζουν, μεχρι να ολοκληρωθει [το Dx11 (γιατι στην αρχη ολα τα νεα software εχουν μικροπροβληματα)] το ΞΑΝΑ συζηταμε :flower: Μεχρι τοτε ομως θα μενουμε με τις καρτες της αγορας Οποτε Οποιος θελει να απαντησει Ας απαντησει στο αρχικο post του Bliet_1975
babooni75 Μάϊος 21, 2009 Author #38 Μάϊος 21, 2009 Αξίζει να παω σε μια gtx 295? Με δεδομένο πως έχω τώρα την Gtx 280. Και μερικές ακόμα ερωτήσεις Τα 1798 MB ειναι και για τις 2 gpu ? οταν δουλεύει μόνο η μία ποση μνήμη έχει; Σε ποιές περιπτώσεις δουλεύουν και οι 2 gpu? Με ενα ενα Psu toughpower 850 Watt θα μπορέσω να συνδέσω την gtx 295 ή χρειάζεται μεγαλύτερο; Είναι αλήθεια οτι η Gtx 295 δεν ειναι τίποτα άλλο απο μια διπλή gtx 260? Στην παρακάτω εικόνα που ειναι απο το system information θα ήθελα να μου εξηγησετε αν μπορείτε για ποιον λόγο τραβάει η κάρτα 3582 MB απο το σύστημα; Αυτή την στιγμή έχω 8GB RAM και τα 3582 τα τραβάει η κάρτα και έχω δεί τρομακτικές διαφορές σε απόδοση απο τοτε που χρησιμοποιούσα την ίδια κάρτα με 2gb ram ομως στο σύστημα μου. Θα είναι προτιμότερο να περιμένω την καινούρια γενιά gtx 300? Πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτή ;;;; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις άλλα είμαι αρχάριος και θα ήθελα μια βοήθεια αν μπορειτε
GoMaR Μάϊος 21, 2009 #39 Μάϊος 21, 2009 σε 1680χ1050 υπεραρκετη σου πεφτει και η 280..οποτε κατσε εκει που εισαι
tsimposa Μάϊος 22, 2009 #40 Μάϊος 22, 2009 Είναι αλήθεια οτι η Gtx 295 δεν ειναι τίποτα άλλο απο μια διπλή gtx 260? η 295 ειναι ελαφρα ανωτερη απο 2 gtx 260(216 core) και ελαφρα κατωτερη απο απο 2 275!(μιλαμε για διαφορες 1-3 frames)!κλοκαρισμενη λιγο ομως ειναι πολυ δυνατη!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.