Jump to content

NZXT Alpha Window Black Case

jimakoZzz

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Ζηταω την βοηθεια σας επειδη εσεις ξερετε κατι παραπανω σε αυτο το θεμα

Έχω στήσει ένα pc με turbo x κουτί και απόσο θυμάμαι και συγκρίνω με το NZXT στις photo του review πιστεύω είναι σχεδόν ίδιο.

:)

Για το θέμα του NZXT, πράγματι το συγκεκριμένο δεν είναι τέρας ποιότητας, ειδικά στις ανοχές. Επιβεβαιώνω πάντως, πως δεν έχει προβλήματα συντονισμού ή ταλαντώσεων λόγω συναρμολόγησης ή ανοχών.

Για την NZXT γενικά πάντως, η ποιότητα εξαρτάται από το μοντέλο. Για παράδειγμα, αν πιάσεις στα χέρια σου ένα adamas ή Khaos (πραγματικά τανκ και τα 2), θα σου φαίνονται τα αντίστοιχα lian li και silverstone παιδικά σε αίσθηση στιβαρότητας. Thats welded 3mm alu all around...XD

Για κουτάκι τώρα μέχρι 65, ρίξε μια ματιά και στα εξής:

COOLERMASTER RC-334-KKN1-GP ELITE 334 BLACK

CoolerMaster Sileo 500 Black Case (RC-500)

COOLERMASTER RC-590-KKN1-GP CENTURION 590 MIDI TOWER

Silverstone Precision SST-PS02B Case

THERMALTAKE VJ40001W2Z V9 WINDOW BLACK

ANTEC THREE HUNDRED BLACK XT

SHARKOON REBEL9 VALUE

Γιατί στην αρχή θα μείνεις με τη χαρά του καινούριου και της :pleasantry:αναβάθμισης:pleasantry:, μετά όμως θα καταλάβεις ότι πέταξες τα λεφτά σου. Εγώ πρότεινα κάτι σε προηγούμενη σελίδα και άμα θες το ακολουθείς. Αν όχι, δεν πειράζει. Δικά σου είναι τα € και τα κάνεις ό,τι θες.

βασικα δικιο εχεις αλα θελω και εμφανιση...Βασικα εχω μια απορια που δεν μου εχει λυθει ακομα..ειναι καλυτερο απο το δικο μου η το ιδιο ή λιγο καλυτερο????

Αν μιλάτε για το NZXT εχτές το είδα στο πλαίσιο.. χορούς δεν έχει είναι απαίσιο και μάλλον μικρότερο και από το turbo x σε ύψος..

To Silverstone και το Thermaltake που προτεινε Dante80 ειναι παρα πολυ καλα,αν μαλιστα θες να ειναι και καπως εμφανισημο χτυπα το Thermaltake :yes4:

Aν σε ενδιαφερει εγω εχω αυτο,βεβαια μην φανταστεις τιποτα τρελους χωρους,εχει οσο χωρο χρειαζεσαι ουτε παραπανω ουτε λιγοτερο,βεβαια μην νομιζεις οτι θα χωρεσει και τιποτα τρελες ψυκτρες...αστο καλυτερα. ;) Αν και πιστευω πως ειναι λιγο παλιο αξιζει!Απο θερμοκρασιες μια χαρα 40-42 βαθμους με clock-αρισμενο cpu,μνημες και καρτα γραφικων,2 ανεμιστηρακια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.