nmaggioros Μάϊος 15, 2009 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2009 υγ: βαλε απο τα bios το vcore στα 1,25 που ειναι και το vid του cpu σου πριν κανεις οτιδηποτε...μπορει να ανεβασει λιγο θερμοκρασιες (που δεν εχεις προβλημα οπως σε βλεπω) αλλα θα τον πας ψηλοτερα!Στο δικό μου bios δεν βρήκα τίποτα σχετικό με vcore...υπάρχει περίπτωση να λέγεται αλλιώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertox25 Μάϊος 15, 2009 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2009 του επεξεργαστη την ταση εννοει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmaggioros Μάϊος 15, 2009 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2009 ΟΚ τόσο την είχα την τάση.Έκανα μερικές δοκιμές να ανέβω πάνω απο τα 400 αλλά είτε βγάζει errors είτε κάνει restart... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertox25 Μάϊος 15, 2009 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2009 ανεβασε ενα κλικ την ταση και ξαναδοκιμασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmaggioros Μάϊος 15, 2009 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2009 το δοκίμασα να ανέβω 1 και 2 clicks πιο ψηλά την τάση αλλά πάλι chrassarei μετά απο περισσότερη ώρα όμως(σε σχέση με το 1.25). Επίσης δοκίμασα με vcore: auto (idle μου δίνει 1.32 στο cpuid) και φαίνεται stable...Θέλει τόση τάση για να ανέβει ψηλότερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Μάϊος 15, 2009 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2009 το δοκίμασα να ανέβω 1 και 2 clicks πιο ψηλά την τάση αλλά πάλι chrassarei μετά απο περισσότερη ώρα όμως(σε σχέση με το 1.25). Επίσης δοκίμασα με vcore: auto (idle μου δίνει 1.32 στο cpuid) και φαίνεται stable...Θέλει τόση τάση για να ανέβει ψηλότερα;φαινεται ή ειναι σταθερο? την ταση του nb(northbridge) δοκιμασε να την ανεβασεις και αυτη 1-2 κλικ και δες τι γινεται....παραξενο παντως να μην παει πανω απο 400 με στοκ ρευματα...στις μνημες ποσο εχεις? γενικα ειναι καλο να μην αφηνεις τιποτα, και ειδικα μνημες, στο auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmaggioros Μάϊος 16, 2009 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2009 Όλα auto τα έχω εκτός του vcore. Το οποίο με auto (υψηλή τάση) και 420bus είναι σταθερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertox25 Μάϊος 16, 2009 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2009 και απο θερμοκρασιες εισαι οκ?γιατι αν και απο θερμοκρασιες εισαι οκ τοτε εισαι jet.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Μάϊος 16, 2009 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2009 και απο θερμοκρασιες εισαι οκ?γιατι αν και απο θερμοκρασιες εισαι οκ τοτε εισαι jet.... οτι ειπε...420 ειναι αρκετα καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmaggioros Μάϊος 16, 2009 Author #30 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2009 Σας παραθέτω θερμοκρασίες me 420bus, vcore: auto (υψηλή δυστηχώς), DRAM Voltage: 2.10 Μνήμες: 1:1 Με αυτές τις ρυθμίσεις είμαι stable. Επίσης έκανα δοκιμή να ανεβάσω τις μνήμες στα 1120(4:3 αναλογία) και ένα κλικ κάτω αλλά μετά απο λίγη ώρα prime κάνει restart. Διαβασα όμως ότι δουλέυουν καλά σε αυτές τις ταχύτητες οι OCZ. Επίσης που μπορώ να δώ τι ΝΒ Voltage μου δίνει με auto για να το ανεβάσω και αυτό λίγο όπως μου είπατε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmaggioros Μάϊος 17, 2009 Author #31 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 Κανένα hint παιδιά για τις μνήμες;;;Τις ακούω που φωνάζουν κι'άλλο κι'άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Μάϊος 17, 2009 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 Σας παραθέτω θερμοκρασίες me 420bus, vcore: auto (υψηλή δυστηχώς), DRAM Voltage: 2.10 Μνήμες: 1:1 Με αυτές τις ρυθμίσεις είμαι stable. Επίσης έκανα δοκιμή να ανεβάσω τις μνήμες στα 1120(4:3 αναλογία) και ένα κλικ κάτω αλλά μετά απο λίγη ώρα prime κάνει restart. Διαβασα όμως ότι δουλέυουν καλά σε αυτές τις ταχύτητες οι OCZ. Επίσης που μπορώ να δώ τι ΝΒ Voltage μου δίνει με auto για να το ανεβάσω και αυτό λίγο όπως μου είπατε; οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα! μονο 15' λεπτα ειδα οτι ετρεχε το prime...εισαι σταθερος σε αυτη την συχνοτητα και με αυτες τις ρυθμισεις και παραπανω ωρα? (15' δεν ειναι αρκετα...) δοκιμασε καλυτερα και το intel burn test στο 20Χ να σαι καλυμενος(google και download)! το nb voltage μπορει να λεγεται και mch στα bios σου! δοκιμασε να το ανεβασεις 2-3 κλικς με τις μνημες στα 1120 που λες και δες αν εισαι σταθερος! (τρεξε και κανα memtest) σημειωση: στις μνημες δωσε την ταση που λενε εργοστασιακα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmaggioros Μάϊος 17, 2009 Author #33 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 Το ΝΒ Voltage το βρήκα και το έχω βάλει στα 1.4 (0.15 step έχει) είναι λίγο;Γιατί με αυτό το NB μόλις ανεβάσω μνήμες κάνει restart... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πόσο είναι το normal για να το ανεβάσω κι'άλλο. Επίσης στις μνήμες έχω βάλει 2.10 τάση νομίζω τόση είναι η εργοστασιακή γι'αυτές τις συχνότητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmaggioros Δεκέμβριος 23, 2009 Author #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Επανέρχομαι στο θέμα μετά από αρκετό καιρό μιας και έχω αλλάξει κουτάκι και M/B και απ' ότι βλέπω οι θερμοκρασίες μου είναι αρκετά καλές. Λέτε να ανεβαίνει κι' άλλο η cpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.