Jump to content

Εγγραφη προγραμματος Tv.

kert

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα. Χρειαζομαι τη βοηθεια σας , για ενα θεμα που δεν με εχει απασχολησει ξανα και δεν το κατεχω.

Συγκεκριμμενα , θελω να γραψω μια τηλεοπτικη εκπομπη και θελω να βρω με ποιον τροπο μπορω να το κανω. Δεν εχω video και το επιτραπεζιο dvd player δεν εχει σκληρο δισκο.

Αρα , ο μονος τροπος ειναι να συνδεσω τον desktop με την τηλεοραση. Η καρτα γραφικων ειναι μια nvidia 9500gt χωρις tv tuner. Μπορω να τον συνδεσω με την τηλεοραση και να γραψω οτι δειχνει η' χρειαζεται το tv tuner ;

Επισης , μια ενναλακτικη λυση ειναι να συνδεσω το laptop του αδερφου μου http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=10588. Μπορει να γινει με αυτον τον τροπο ;

Παρακαλω , πειτε μου μια λυση , οπως κι αν χρειαζομαι καποιο ειδικο προγραμμα (η' οτι αλλο χρειαζεται).

Ευχαριστω.

Οι Nvidia απο την σειρα 8 και μετα δεν εχουν video in οποτε δεν μπορεις δωσεις το σημα τηλεορασης στο pc.

Παρε μια καρτα τηλεορασης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.