kert Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2009 Καλημερα. Χρειαζομαι τη βοηθεια σας , για ενα θεμα που δεν με εχει απασχολησει ξανα και δεν το κατεχω.Συγκεκριμμενα , θελω να γραψω μια τηλεοπτικη εκπομπη και θελω να βρω με ποιον τροπο μπορω να το κανω. Δεν εχω video και το επιτραπεζιο dvd player δεν εχει σκληρο δισκο.Αρα , ο μονος τροπος ειναι να συνδεσω τον desktop με την τηλεοραση. Η καρτα γραφικων ειναι μια nvidia 9500gt χωρις tv tuner. Μπορω να τον συνδεσω με την τηλεοραση και να γραψω οτι δειχνει η' χρειαζεται το tv tuner ;Επισης , μια ενναλακτικη λυση ειναι να συνδεσω το laptop του αδερφου μου http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=10588. Μπορει να γινει με αυτον τον τροπο ;Παρακαλω , πειτε μου μια λυση , οπως κι αν χρειαζομαι καποιο ειδικο προγραμμα (η' οτι αλλο χρειαζεται).Ευχαριστω.
kallileo Μάϊος 15, 2009 #2 Μάϊος 15, 2009 Οι Nvidia απο την σειρα 8 και μετα δεν εχουν video in οποτε δεν μπορεις δωσεις το σημα τηλεορασης στο pc.Παρε μια καρτα τηλεορασης.
kert Μάϊος 15, 2009 Author #3 Μάϊος 15, 2009 Δεν αξιζει να παρω καρτα τηλεορασης.Με το laptop γινεται ;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.