vazelos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2009 Καλησπερα...Πριν μερικες μερες και μετα απο 2 χρονια που ειχα μονο laptop αγορασα ενα συστηματακι ι7 (της υπογραφης) με μητρικη την Asus RAMPAGE II GENE.Αφου τα εστησα ολα και περασα τα προγραμματα μου πηγα να ασχοληθω λιγο με oc ετσι για να θυμηθω τα παλια...Αλλα μαλλον δε θυμαμαι και πολλα...Πολλα νεα κολπα και ολλα στο auto.Εκανα μια αποπειρα να τα ρυθμισω και το ανεβασα και λιγο (στα 3000) και θα ηθελα τη βοηθεια σας στις ρυθμισεις του BIOS πριν προχωρησω αλλα για να εχω το καλυτερο αποτελεσμα αλλα και να μην κανω καμια μ@λ@κι@...Σας δινω τις ρυθμισεις που εχω κανει εγω και οποιος μπορει ας βαλλει ενα χερακι να ξεμπλεξουμε...Ευχαριστω... Τuning Mode [Extreme OC] Ai OC Tuner [Manual] OC from Level Up [Auto] OC From memory Level up [Auto] CPU Ratio [20.0] CPU Power Limit [Enabled] BCLK Frequency [151] PCIE Frequency [100] DRAM Frequency [Auto] for ''locked'' CPU only DDR-800 and DDR3-1060 can work QPI Link data rate [Auto] EPU II Phase control [Full Phase] CPU Load line calibraton [Auto] CPU Differential Amplitude [Auto] NB OCP [Enabled] DRAM OCP [Enabled] CPU Spread Spectrum [Auto] PCIE Spread Spectrum [Auto] CPU Clock Skew [Auto] IOH Clock Skew [Auto] Extreme OV [Enabled] CPU Voltage [1.15625] CPU PLL Voltage [1.81592] QPI/DRAM Voltage [1.21250] IOH Voltage [1.17966] IOH PCIE Voltage [1.51106] ICH Voltage [1.11341] DRAM BUS Voltage [1.51106] :help::help::help::help::help::help::help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 15, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2009 βάζελε, έχουμε και λέμεΤuning Mode [Extreme OC]Ai OC Tuner [Manual]OC from Level Up [Auto]OC From memory Level up [Auto]CPU Ratio [20.0]CPU Power Limit [Disabled]BCLK Frequency [200]PCIE Frequency [105]DRAM Frequency [1603]QPI Link data rate [Auto]EPU II Phase control [Full Phase]CPU Load line calibraton [Enabled]CPU Differential Amplitude [Auto]NB OCP [Enabled]DRAM OCP [Enabled]CPU Spread Spectrum [Disabled]PCIE Spread Spectrum [Auto]CPU Clock Skew [Auto]IOH Clock Skew [Auto]Extreme OV [Enabled]CPU Voltage [1.?] πάει ανάλογα το κομμάτι, κάνε δοκιμέςCPU PLL Voltage [1.83]QPI/DRAM Voltage [1.24]IOH Voltage [Auto]IOH PCIE Voltage [Auto]ICH Voltage [Auto]DRAM BUS Voltage [1.65]με αυτές τις ρυθμίσεις, εγώ είμαι 4ghz stable (απλά εμένα θέλει τραγικά πολύ ρεύμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toxic Μάϊος 15, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2009 με αυτές τις ρυθμίσεις, εγώ είμαι 4ghz stable (απλά εμένα θέλει τραγικά πολύ ρεύμα)Εχεις φαει degrade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 15, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2009 Εχεις φαει degrade? ολοκαίνουργιος, απλά holy banana degrade γιατί να φάω? με auto ήμουν αλλά ήθελε περισσότερο :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowjump Μάϊος 17, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 Αν εχεις D0 i7, με αυτην την μητρικουλα θα θες 1.24-1.28V. Καπου κει παιζω εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artshadows Αύγουστος 1, 2009 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2009 εχω αυτο το m/b αλλα εχασα το cd με τον κωδικο για την x-fi μπορει κανεις να μου τον στειλει παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
artshadows Αύγουστος 1, 2009 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2009 παρακαλω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vazelos Αύγουστος 3, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2009 Δεν την εχω πια αυτη τη μητρικη φιλε μου...Εχω παει σε P6T deluxe v2.0...Δε μπορω να βοηθησω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.