Jump to content

Θερμοκρασία cpu! Τι συμβαίνει εδώ???

palavomaras

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα είμαι κάτοχος ενός Ε2220 2.4Ghz dual core!!!Έχω το εξής πρόβλημα!!!Η θερμοκρασία του σύμφωνα με το sensorview pro του επεξεργαστή μου έλεγε ότι έιναι γύρω στους 57 βαθμούς!!!Αποφάσισα λοιπόν να ρίξω λίγο τη θερμοκρασία του με μία θερμαγώγιμη πάστα!

Χρησιμοποίησα αυτή...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808006

Το πρόβλημα όμως είναι ότι τώρα μου βγάζει μεγαλύτερη θερμοκρασία (61 βαθμούς idle και σε full λειτουργία χτυπάει κάτι 87ρια ξεγυρισμένα) ενώ λογικά θα έπρεπε να έχει πέσει κατά πολύ!!!Τί συμβαίνει μπορεί να μου πεί καποιος σας παρακαλώ???Μήπως δέν ήταν καλής ποιότητας αυτό που πήρα???

Ευχαριστώ

Κατ'αρχάς το σωληναριάκι είναι σε μέγεθος ενός νυχιού!!!περιέχει πάρα πολύ λίγο!έτσι το έβαλα όλο!!!αφού αφαίρεσα το ανεμιστηράκι πάνω απο τον επεξεργαστή και το απλωσα πάνω στην κεντρική μεταλική επιφάνεια του επεξεργαστή !και μετά πήρα μία τηλεκάρτα και το άπλωσα να υπάρχει σε όλο το τετράγωνικό εμβαδό!!!

Δεν εχω πιάσει το συγκεκκριμένο σωληνάριο στα χέρια μου, αλλά οσο μικρό και να είναι, δεν πρέπει να το βάλεις ολο.

Η ποσότητα που θα βάλεις πρέπει να είναι οσο ενας κόκκος ρυζιού ή μια φακή.

Ώχ....τότε έβαλα σίγουρα πολύ!Την προηγούμενη (εργοστασιακή) δεν την είχα καθαρίσει νόμισα ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα ούτως η άλλως είχε ελάχιστη!!!Και τί κάνουμε τώρα?Υπάρχει λύση ή την πατήσαμε???

α οκ φίλε μου!!!τώρα ψιλόηρέμησα!! θα χρειαστεί να βάλω κανένα οινόπνευμα τίποτα???με τί να το καθαρίσω???Σόρρυ για τις συνεχείς ερωτήσεις αλλά πρώτη φορά ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα!!!

Ευχαριστώ!!!

Φιλε μου είσαι μεγάλος!!!Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου!!!μου πρότεινες πρίν την artic silver 5 άν δεν κάνω λάθος!!!επειδή μου έχει μείνει λίγο απο την προηγούμενη να βάλω η δεν μου την προτείνεις???υπάρχει καμία ουσιώδης διαφορά???

και πάλι ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Ναι έχει το ανέμιστηρακι της μαμάς του.από το κουτί του.αλλά μου ανέβαζε θερμοκρασίες γύρω στους 87 βαθμούς όταν έπαιζα κανα farcry2 με αποτέλεσμα να το νοιώθω ότι από ένα σημείο κ μετά δεν απέδιδε το σύστημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.