geokokos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2009 Γεια σας παιδιά μάλλον πως έχω κολλήσει κάποιον ιό και στον εξωτερικό μου δίσκο που έχω όλη μου την δουλειά σε μερικούς φακέλους έχει μπει η κατάληξη .exe και δεν μπορώ να τον ανοίξω και έχω πολύ σημαντικά πράγματα σε αυτούς του φακέλους. Ε χω δοκιμάσει με kaspersky και nod32 και δεν μου δείχνουν κάποιο ιό έχετε τίποτα εσείς υπόψη σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toxic Μάϊος 14, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2009 Αd aware,spybot kai skanare αυτους τους φακελους ΜΟΝΟ με τα ηδη υπαρχοντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 14, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2009 καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και κάποιο άλλο antivirus. πχ το Norton 2009. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 14, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2009 για κανε show hidden files απο τα folder options να δεις αν ειναι οι φακελοι σου Hiddenκαι επισης στο autoplay καθε φορα που βαζεις τον εξωτερικο σου εμφανιζει κανονικα τις επιλογες ; η px σου εχει xxx.exe σα πρωτη επιλογη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
geokokos Μάϊος 14, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2009 θα κάνω ότι μου είπατε και θα σας ενημερώσω σας ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
geokokos Μάϊος 16, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2009 για κανε show hidden files απο τα folder options να δεις αν ειναι οι φακελοι σου Hiddenκαι επισης στο autoplay καθε φορα που βαζεις τον εξωτερικο σου εμφανιζει κανονικα τις επιλογες ; η px σου εχει xxx.exe σα πρωτη επιλογη ;έβαλα όλα τα antivirus που μου είπατε εδώ βρηκαν κάποιους ιούς αλλα το πρόβλημα παραμένει, ναι οι φακέλοι είναι ηιδδεν και ετσι κατάφερα να πάρω τα αρχεία μου αλλα δεν μπορώ πάλι να κάνω format διότι ο υπολογιστης ειναι στο γραφειο μου και εχει προγράμματα τα οποία θα πρεπει να έρθει προγραμματιστής απο αθήνα (Μένω Χανιά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάϊος 17, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 Δοκίμασε να απενργοποιήσεις την Επαναφορά Συστήματος. Μετά κάνε scan και καθάρισε τα αρχεία σου. Όταν τα καθαρίσεις ενεργοποίησε ξανά την επαναφορά συστήματος. Γενικά αυτή είναι η προτεινόμενη διαδικασία όταν κάνουμε scan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GdamprXP Μάϊος 17, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 βαλε panda να σωθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 17, 2009 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 αν πχ εχεις εναν φακελο "files" και ειναι hidden τοτε λογικα θα σου εχει εμφανισει ενα αρχειο με εικονιδιο φακελου και να λεει files.exeΟΤΙ τετοια αρχεια βλεπεις σβησταεπισης κανε show system files kai το show extension files.(uknown κατι ειναι) ωστε να δεις τα *.exe αρχειαοποτε τα σβηνεις μετα κανεις unhidden τους φακελουςσβηνεις το autorun.infαλλαζεις ονομα στον δισκοτους αποσυνδεειςρεσταρτσυνδεσε τους.λογικα το autoplay θα εχει ολες τις επιλογες και θα εισαι κομπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Μάϊος 17, 2009 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 Επίσης, μπορεί να χρειάζεται να απο-επιλέξεις το "Hide operating system files" στις επιλογές φακέλων για να δεις αυτά τα αρχεία, όχι μόνο να εμφανίσεις τα κρυφά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 17, 2009 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 Επίσης, μπορεί να χρειάζεται να απο-επιλέξεις το "Hide operating system files" στις επιλογές φακέλων για να δεις αυτά τα αρχεία, όχι μόνο να εμφανίσεις τα κρυφά.ναι αυτο λεω λεγοντας system files για να δει το autorun.inf μονο ετσι μπορει να το δειedit : επισης μπορει να εχει κιαλλα φιλες με .exe καταληξη που ειναι μεσα στο autorun.infανοιξε το autorun.inf με ενα notepad να δεις ποιο .exe ειναι σα πρωτη επιλογη και σβηστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geokokos Μάϊος 17, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 αν πχ εχεις εναν φακελο "files" και ειναι hidden τοτε λογικα θα σου εχει εμφανισει ενα αρχειο με εικονιδιο φακελου και να λεει files.exeΟΤΙ τετοια αρχεια βλεπεις σβησταεπισης κανε show system files kai το show extension files.(uknown κατι ειναι) ωστε να δεις τα *.exe αρχειαοποτε τα σβηνεις μετα κανεις unhidden τους φακελουςσβηνεις το autorun.infαλλαζεις ονομα στον δισκοτους αποσυνδεειςρεσταρτσυνδεσε τους.λογικα το autoplay θα εχει ολες τις επιλογες και θα εισαι κομπλε.αυτό το έκανα φίλε μου αλλα με ένα restart ξανά πάλι τα ίδια .exe στους φακέλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 17, 2009 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 ψαξου λιγο περισσοτερο για τον τροπο λειτουργιας του..δες τα processes που τρεχουν.δες στο msconfig στο startup tab μη τρεχει κατι περιεργο.δες στα services απο το κοντρολ πανελ μην σου εχει μπει κανα περιεργο service.ψαξε λιγο στα εσωτερικα του εμενα ακριβως τα ιδια ειχα παθει και τα εφτιαξα με τον ιδιο τροπο. δες επισης μεσα στο c:\windows\system32 αν υπαρχουν hidden φακελοι me 4-5χαρακτηρες του στυλ : 4PT8N (η παρομοιο) και μεσα να εχει .exe αρχεια.(1 βασικα αλλα και αυτο hidden) Link to comment Share on other sites More sharing options...
geokokos Μάϊος 17, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 ok thanks θα το κοιτάξω αύριο που θα πάω στο γραφείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Μάϊος 17, 2009 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 δοκίμασε κάποιο rescue disk αν αποτύχουν όλα τα άλλα..της Avira π.χ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.