Jump to content

Ιδέες και βοήθεια

$@39@

Recommended Posts

Παιδιά έχω ένα παλιό ιαπωνέζικο κλιματιστικό 9000 νομίζω btu το οποίο δουλεύει άψογα. Κάθεται 4 χρόνια περίπου στην αποθήκη του μαγαζιού και τις τελευταίες μέρες έπεσα κατά τύχη πάνω του. Πως μπορώ να το εκμεταλευτώ σε σχέση με έναν υπολογιστή; Μπορώ να φτιάξω κάτι που να έχει σχέση με το extreme cooling γιατί δε είμαι σχετικός (ακόμα); Κάτι σε cascade αν δεν κάνω λάθος...:tomato:

Ευχαριστώ πού Jason.Κάτι εκτός υδρόψυξης δεν γίνεται; Πάντως αποκλείεται να μην είχε καμία διαρροή ο τύπος με τόσα σωληνάκια παντού. Δεν παίζει... Για να ξαναγυρίσω στο θέμα μου θα με ενδιέφεραι κάτι που θα φτάνει έναν 8600 πάνω σε μια maximus 2 formula κοντά στους 0 αν όχι κάτω από το 0... ζητάω πολλά ε;:nerd:

Το κοίταξα και στο γκουγκλ αλλά δε βρήκα κάτι να βοηθάει τώρα θα κοιτάξω λίγο καλύτερα να δω καμιά ιδέα αλλιώς... καθόμαστε στα αυγά μας :to_pick_ones_nose3:Αν όμως κανένας γνωρίζει κάτι που θα με βοηθήσει ας μιλήσει μη βαρεθεί ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.