Jump to content

xilence frozen fighter 775 - βοήθεια

Διόνυσος

Recommended Posts

Καλημέρα. Μόλις αγόρασα τον core 2 duo E8500 και την ψύκτρα (xilence frozen fighter 775) http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1206427&HYPSIKTRAEPEXERGASTES=Intel&category=69977719&catalog=20

Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα. Δεν ξέρω πως να τη βάλω. Με μπερδεύει το πλαστικό που μπαίνει κάτω από τη ψύκτρα που είναι σε σχήμα Χ. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Ευχαριστώ

Τι σε μπερδεύει ακριβώς?

Δες πως πάνε οι τρύπες και φόρεσε το.Δεν έχει κάτι συγκεκριμένο.

Btw οδηγίες χρήσεως δεν έχει?:p

Μετά που θα την βάλεις πες μας και temps...

Είμαι περίεργος να δω τι κάνει αυτό το πράγμα πάνω σε έναν 8500

:)

Τελικά μου είπαν από το πλαίσο πως να το κάνω. Έπρεπε να ξεβιδώσω τη μητρική και να βάλω αυτο το πλαστικό πίσω από την μητρική για να βιδώσει η ψύκτρα σε αυτό. Από θερμοκρασίες μια χαρά φαίνονται για την ωρά. 38 βαθμοί σε αναμονή και 52 σε 100% χρήση. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Jason ;)

Την θερμοκρασία τη βλέπω με το HWmonitor και το PC wizard 2008. Και τα 2 έδειχναν την ίδια θερμοκρασία. Για μία ώρα συνεχόμενα έτρεχα το prime και το DX9 Real-Time High-Dynamic Range Image-Based Lighting (rthdribl_1_2). Έτσι είχα 98% δραστηρίοτητα με 82 βαθμούς στην κάρτα και 100% δραστηριότητα στον επεξεργαστή. Μετά τα πρώτα 20 λεπτά οι θερμοκρασίες είχαν σταθεροποιηθεί

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.