Jump to content

H ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ 4ΝΕΤ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ €€

voudas

Recommended Posts

Ναι κρατάνε. Είναι υποχρεωμένοι βάσει νόμου να έχουν όλα τα cdrs. Αν δεν τα έχουν μπορούμε να αρχίσουμε όλοι να γελάμε με την διαγεγραμμένη μοίρα τους.

καλα το traffic δε νομιζω να ειναι αποδεικτικο στοιχειο γιατι δεν ειναι απαραιτητο οτι κατεβαζεις κλπ.

μπορει καποιος να εχει 24αρα και απλως να surfarei και να εχει ιδιο traffic με εναν που εχει 1mbit ( Οπως εγω δλδ )

σωστα ;

Δηλαδη τωρα να καταλαβω σε τι φαση βρισκεσαι ; εκρεμη καποια ιστορια ;

τα πληρωσες ολα ; η εκρεμει το θεμα πιστωτικου ;

παιδια εγω ειμαι ευχαριστημενος απο το 2play της forthnet...ενα χρονο κατοχος και συγχρονιζω στα 23997 (επισης κατεβαζω με τοσα ;) ) ... ολοι μου ελεγαν οτι σε λιγο καιρο θα μου αρχισει τα κουλα αλλα εχει περασει τοσος καιρος και ουδεν προβλημα.

Δεν εχει να πει το ιδιο και ο θειος μου που κατοικει ακριβως στον ιδιο οροφο με μενα...για καποιο περιεργο λογο, οι γραμμες ΟΤΕ και FORTHNET μπλέκονται και δεν έχει ουτε τηλέφωνο ούτε internet...οι λογαριασμοί παρολα αυτα του ερχονται κανονικα, αυτος ομως εννοειται πως δεν τους πληρωνει, και ετσι περνει internet απο μενα μεσω wifi...

ο ΟΤΕ ρίχνει την ευθυνη στη 4net και το αντιστροφο...αυτο γινεται εδω και 9 ΜΗΝΕΣ, χωρις να εχει βρεθει μια κοινη λυση! Εχουν ερθει 2-3 τεχνικοι αλλα το μονο που εχουν καταφερει ειναι να τα κανουν

ακομα χειροτερα...

Και ετσι, στον ιδιο οροφο, τα 2 ακρα αντιθετα συμβενουν...εγω, με full 24 και :no: problems, και ο θειος με :no: 24 και full problems... :no::no:

Απο εκει και περα ειναι θεμα τυχης (υποδομης , καλωδιων στην οικοδομη κλπ...)

Κριμα παντως για τη 4net, αν μπορουσε να αντιμετωπισει σωστα αυτα τα προβληματα δεν θα ειχε παραπονα. Ο κοσμος μολις αντιμετωπισει αυτο αναγκαζεται να γυρισει στο μεν χαρατσι , δε αξιοπιστια του ΟΤΕ...:yes2:

η ολη κατασταση σ αφηνει ομως ετσι :crazy::crazy::crazy:

καλα το traffic δε νομιζω να ειναι αποδεικτικο στοιχειο γιατι δεν ειναι απαραιτητο οτι κατεβαζεις κλπ.

μπορει καποιος να εχει 24αρα και απλως να surfarei και να εχει ιδιο traffic με εναν που εχει 1mbit ( Οπως εγω δλδ )

σωστα ;

Δηλαδη τωρα να καταλαβω σε τι φαση βρισκεσαι ; εκρεμη καποια ιστορια ;

τα πληρωσες ολα ; η εκρεμει το θεμα πιστωτικου ;

μα εγώ ισχυρίζομαι ότι θα πρέπει το traffic να είναι MHΔΕΝΙΚΟ... τη γραμμή δε τη δούλεψα ποτέ... την κούμπωσα 10 φορές πάνω να βλέπω συγρονισμό κ μετά ΞΗΛΩΝΑ ΤΟ ROUTER... μόνο τους πρώτους 1-2 μήνες ήταν πάνω ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ PC να τραβάει ΤΙΠΟΤΑ...

έχω να πληρώσω τη συγκεκριμένη γραμμή από τον ιούλιο του 08 περίπου που σταμάτησα... υποτίθεται είχαν συμφωνήσει για την πίστωση των πληρωμένων μετά τη διακοπή αλλά έγινε αυτό που είπα στο τέλος... οπότε τους είπα ότι επιφυλάσομαι να το κυνηγήσω αλλά σίγουρα θα τους τα βγάλω δημόσια, όπως κ έκανα...

ειναι φοβερο το πως βλεπουν οτι κατεβαζουμε παρανομο υλικο και μετα να μας λενε οτι δε μπορουν να δουν το traffic..απλα για γελια ειναι

πραγματικα vouda , σκιστους ολους και αυτους και το adorama :hehe:

Αυτό που μου έμεινε εμένα είναι ότι στη βράση κολλάει το σίδερο.

Αν δεν μας κάνει μια υπηρεσία κι έχουμε συμβόλαιο που δεν μας επιτρέπει να την καταργήσουμε, αρχίζουμε άμεσα τη διαδικασία καταγγελίας της σύμβασης.

Η διαδικασία όσο θυμάμαι είναι η εξής.

Αρχίζουμε με τηλέφωνα για βλάβη, όπου κρατάμε μέρα, ώρα και όνομα τεχνικού για ένα μήνα και στη συνέχεια κάνουμε αίτηση για αιτιολογημένη καταγγελία της σύμβασης στον πάροχο.

Κρατάμε αντίγραφο της αίτησης καταγγελίας της σύμβασης, τις τυχόν απαντήσεις με ημερομηνίες και μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία - ιστορικό - επισκέψεις τεχνικών κτλ τα υποβάλουμε στην ΕΕΤΤ.

Μεγάλο καφενείο η Forthnet. Εγώ περίμενα 2.5 μήνες για σύνδεση τηλεφώνου και adsl και τελικά πήγαν και το σύνδεσαν σε λάθος διεύθυνση και μου είπαν ότι πρέπει να περιμένω άλλους 2-3 μήνες για να γίνει η σωστή σύνδεση στην πολυκατοικία μου. Έπαιρνα και ξαναέπαιρνα τηλ και αποτέλεσμα 0. Τελικά δεν ξανασχολήθηκα μαζί τους, έβαλα ΟΤΕ και ηρέμησα. Τους τράβηξα και 2 καταγγελίες αλλά όχι ότι ίδρωσε και το αυτί τους.

Υγεία Vouda,

αν και τέτοιες ιστορίες μάλλον στη ροκανίζουν. Δυστυχώς προπλήρωσες, οπότε μόνο με μήνυση παίρνεις πίσω αυτά που έδωσες. Δηλαδή χαμένη υπόθεση από χέρι.

Για όσα τους οφείλεις, ο συμψηφισμός ισχύει, είναι γνωστή και πάγια τακτική της εταιρίας και δεν θα τα δούνε ούτε με τουφέκι. Άλλο αν αυτοί τώρα δεν το δέχονται παρά το γεγονός ότι το υποσχέθηκαν. Και σε μένα το υποσχέθηκαν, το έλεγξα και πράγματι μου τα συμψήφισαν πολλές φορές στο παρελθόν. Δεν κατάλαβα τι τους έπιασε τώρα. Πρόκειται για κατάπτυστη και αλαζονική συμπεριφορά συγκεκριμένης υπαλλήλου, που όμως θα πρέπει να λογοδοτήσει στη Forthnet για αυτή τη συμπεριφορά. Δεν είναι τσιφλίκι της να μιλάει για ανύπαρκτη πολιτική εταιρίας.

Έχω ξαναγράψει στο thelab από πολύ παλιά το πόσο εκνευρίζομαι όταν ακούω από υπάλληλο «είναι η πολιτική της εταιρίας μας».

Το άκουσα πρώτη φορά στην Αμερική. Στην Ελλάδα δεν υπήρχαν τέτοιες παπαριές. Όταν γύρισα στην Ελλάδα και το άκουσα κι από μια κότα που εκπροσωπούσε μια εταιρία του ποπού μου άναψαν τα λαμπάκια. Τουλάχιστον στην Αμερική πράγματι οι εταιρίες είχαν πολιτική, που όμως ήταν σύννομη 100% και ενημέρωναν λεπτομερώς τους πελάτες για την πολιτική τους.

Log κρατάνε για πολλά χρόνια στη Forthnet.

Όσο ήσουν γραμμένος μπορούσες να μπεις στο λογαριασμό σου και να ζητήσεις να σου εμφανίσει αναλυτικά την κίνηση σου upload - download καθημερινά αλλά και κατά μήνα.

Δεν κάνεις και μια δοκιμή να μπεις στον παλιό λογαριασμό σου με όνομα και κωδικό, μήπως ακόμα μπορείς να τα δεις?

Παρε ενα τηλ το Sisman να σου τυπωσει την ιστορια σε καμια 500αρια φυλαδια. Στην επομενη εκθεση εξω απο το "περιπτερο" τους παρε καμια δεκαρια πιτσιρικαδες απο το internet cafe (δωστους δωρεαν 8ωρο wow) και αστους να τα μοιραζουν στους περαστικους.

Δεν μπορουν να σε κανουν τπτ και θα τσουξει :p

Πραγματικά εσύ το έπαθες εγώ τα πήρα!

Δεν σου λέω να τους κυνηγήσεις ούτε να τους αφήσεις γιατί αυτό είναι δική σου επιλογή,αλλά καλύτερα να έκανες πολλές καταγγελίες όχι μια στην ΕΕΤΤ,μέχρι στο δικαστήριο να πας και ας χάσεις που λέει ο λόγος,για να μην νομίζουν ότι τα κάνουν και περνάνε έτσι.

Όμως αφού τα διάβασα αυτά βλέπω ότι έκανες και εσύ ένα λάθος... Από την στιγμή που έχεις δύο γραμμές με το που είδες τι παίζει με την forthnet δεν έπρεπε ούτε πολλά τηλέφωνα να πάρεις,ούτε τίποτα,απλώς έκανες διακοπή και έβαζες άλλη εταιρία,την δουλειά σου θα την έκανες με την άλλη γραμμή,αυτό είναι το κόλπο.:ph34r:

Πάντως λίγο πολύ όλες οι εταιρίες έτσι είναι,και εγώ που έχω τελλάς από 4mbps είχα 2-3.5 το 2007,μετά πήγε έως 24mbps και μου έπεσε στο 1.8 (οι δωρεάν αποσυνδέσεις και τα τηλέφωνα στο τμήμα βλαβών συμπεριλαμβάνονται),και το καλό είναι ότι όλοι οι γείτονες έχουν on telecoms,hol,netone και ταχύτητες 14-16mbps.Τώρα μετά από πολύωρο πρήξιμο στο τμήμα βλαβών πιάνω 4mbps χωρίς dc και τους έχω γράψει.

Πάντως λίγο πολύ όλες οι εταιρίες έτσι είναι,και εγώ που έχω τελλάς από 4mbps είχα 2-3.5 το 2007,μετά πήγε έως 24mbps και μου έπεσε στο 1.8 (οι δωρεάν αποσυνδέσεις και τα τηλέφωνα στο τμήμα βλαβών συμπεριλαμβάνονται)

Συμφωνώ και επαυξάνω. Κόιταξε βιβόντι, χολ

μια και το θεμα αφορα τη forthnet να πω και εγω τη μικρη ιστοριουλα μου με το 2play της.

1/4/2007 αιτηση για 2play. Η περιοχη μου δεν υποστηριζεται απο το ιδιοκτητο και εχει αναμενομενη ημερομηνια ενταξης την 1/6/2007. Με διαβεβαιωνουν οτι ας αρχισω ετσι, στο 1mbps και με παγιο ΟΤΕ, και σε 2 μηνες θα μπω στο ιδιοκτητο.

1/6/2007 δεν εχει γινει ακομα το ιδιοκτητο στην περιοχη, μια μικρη καθυστερηση ειναι αναμενομενη και κατανοητη.

1/7/2007 Πραγματι υπαρχει ιδιοκτητο στην περιοχη μου, παιρνω τηλεφωνο για α με μεταφερουν και μου λενε οτι θα γινει αυτοματα...

1/8/2007 Δεν εχει γινει τιποτα, ξαναπαιρνω τηλεφωνο και μου λενε οτι σε 20 μερες το πολυ θα εχει γινει, απλα ειναι μεγαλος ο ογκος αυτων που μεταφερονται. Παω διακοπες και λεω να ξανασχοληθω απο Σεπτεμβρη που λογικα θα εχει γινει.

1/9/2007 Φυσικα δεν εχει γινει τιποτα...ξαναπαιρνω τηλεφωνο και ακουω το "Ειστε σε σειρα προταιρεοτητας για μεταφορα, δε ξερω ποτε θα γινει, παντως θα γινει"

Παυω να ασχολουμαι και σκεφτομαι την διακοπη, αφου και το 1mbps ειναι τραγικο, αλλα και το παγιο του ΟΤΕ ειναι 20 ευρω που πληρωνω αλλα δε μου προσφερουν τιποτα αφου ολα δρομολογουνται μεσω forthnet. Παιρνω τηλεφωνα για διακοπη και με εκφοβιζουν οτι η περιπτωση μου (μη μεταφορα) δεν δικαιολογει διακοπη χωρις να πληρωσω το παγιο απενεργοποιησης των 70 ευρω. Αποφαιζω να κανω λιγο ακομα υπομονη.

1/1/2008 Μετα απο αλλο ενα τριμηνο φυσικα δεν εχει γινει τιποτα, στο τηλεφωνο και σε καταστηματα forthnet η απαντηση παντα ειναι οτι ειμαι σε σειρα προτεραιοτητας και δε ξερουν να μου πουν συγκεκριμενη ημερομηνια ουτε υπαρχει καποιος με τον οποιο να μπορω να μιλησω για να μαθω. Η υπομονη μου εχει εξαντληθει, αλλα μενουν 3 μηνες για τη ληξη της ετησιας δεσμευσης και τα 70 ευρω του παγιου απενεργοποιησης ισοδυναμουν με σχεδον τους 2 μηνες απο αυτους και δε θελω να τους τα χαρισω πλεον. Οποτε αποφασιζω να κανω υπομονη και με το τελος του ετους να παω σε αλλη εταιρεια.

1/3/2008 Παω σε καταστημα forthnet, πληρωνω τον τελευταιο λογαριασμο (που καλυπτει και τον επομενο μηνα μεχρι 1/4/2008 δηλαδη που τελειονει το ετος) και ζηταω να κανω αμεσα αιτηση διακοπης με σκοπο να κλεισει η συνδεση με το τελος του μηνα τον οποιο εχω προπληρωσει πλεον. Μου λενε οτι δεν μπορει να γινει αυτο και θα κλεισει σε περιπου 20 μερες απο την αιτηση οποτε να παω 10 του μηνος ας πουμε για να πετυχω να κλεισει περιπου στο τελος του μηνα.

10/3/2008 Παω παλι στο καταστημα forthnet να κανω τη διακοπη. Αφου προσπαθουν λιγακι να με πεισουν να μην την κανω, ερχεται ενας "υπευθυνος" , που δεν ηταν του μαγαζιου αλλα απο τα κεντρικα της forthnet και με ρωταει γιατι θελ να διακοψω. Του εξηγω την ιστορια και μου λεει να κανω υπομονη αφου πρωτα μου ψιλοθαψει τον ανταγωνισμο. Οταν βλεπει οτι δεν αλλαζω αποψη και θελω να συνεχισω μ τη διακοπη, και λαμβανοντας υποψην του το ιστορικο μου, τι μου λεει ο θεος? "Αν κανω ενα τηλεφωνο και μεταφερθεις στο ιδιοκτητο σε 2-3 μερες, θες ακομα να προχωρησεις με τη διακοπη?" Εκει τα πηρα λιγο...δηλαδη τοσο καιρο με δουλευανε και τωρα που θα με ανανε απο πελατη ως δια μαγειας θα εμπαινα αμεσα... Παρ' ολ' αυτα κρατησα την ψυχραιμια μου, επειδη αν τυχον γινοταν αυτο, θα ειχα αυτο που ηθελα και δε θα περιμενα και κανα μηνα σε αλλη εταιρεια να με συνδεσει κλπ. Οποτε του λεω "αν γινει αυτο φυσικα δε θα εχω παλι ετησια δεσμευση αφου ηδη εχω περασει τον 1 χρονο, δε θα θεωρηθει νεα συνδεση ε?" Εκει η απαντηση ηταν αρνητικη και εγω στραβωσα, γιατι ειχα ακουσει για απειρα προβληματα στα ιδιοκτητα. Τελικα επεμεινα στην διακοπη, τον "εβρισα" πολιτισμενα για την προσφορα του που εδειχνε οτι με κοροιδευανε τοσους μηνες, και εκει που περναγε την αιτηση διακοπης, ειχε το θρασος να μου πει κιολας "σε 1 μηνα εδω θα εισαι παλι για αιτηση συνδεσης"...

15/3/2008 Η συνδεση κοπηκε....το 20αημερο τελικα κρατησε μονο 5 μερες....οταν ειναι να σε διακοψουν ολα γινονται ταχυτατα φαινεται....μου φαγανε τελικα και 15 μερες που ειχα πληρωσει....αλλα τι να πεις...αμα πηγαινα 5-10 μερες πριν ληψει να το κανω, τους εχω ικανους να την κοβανε 3/4 και να μου βαζανε να πληρωσω και 1 μηνα ακομα επειδη μπηκε 2 μερες στον Απριλιο...

Αυτα με τη forthnet, μια εταιρεια που εκτιμουσα πριν απο αυτο το περιστατικο και τους ειχα αφησει πολλακις τα λεφτα μου επι μια δεκαετια απο PSTN/ISDN μεχρι σε ADSL σαν σκετο provider.

Τελικα μετα απο 1χρονο+ ειμαι στην Tellas. Τα πραγματα δεν ειανι τελεια αλλα ειναι αρκετα καλα, τοσο ωστε αυτον τον μηνα που τελειωσε η αιτησια δεσμευση να μην εχω λογο να παω αλλου...

Άστα να πάνε. Και εγώ fnet είχα πριν 2 χρόνια και έφτυσα αίμα. 6 μήνες έκανε να ενεργοποιηθεί και όταν ενεργοποιήθηκε δεν δούλευε. Μετά άλλους 3 μήνες για να διακόψω και να βάλω τηλέφωνο στον ΟΤΕ συν ότι θέλανε να τους πληρώνω κιόλας. Τραγικοί.:tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.