Jump to content

9800 gx2 overclock

Kenz0

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

θα θελα να ρωτησω ποιος ειναι ο απλουστερος τροπος για να κλοκαρω την καρτα μου με rivatuner?Φτανει μεχρι ενα σημειο χωρις ρευμα αλλα πως θα μπορουσα να ανεβασω το ρευμα της ωστε να ανεβασω λιγο παραπανω τα clock της?

Θελει hardware mod (vmod δηλαδη).

Τα plugins που εχουν βγει τον τελευταιο καιρο για το rivatuner (Οπως επισης και τα voltage factory , voltage tuner κλπ) , ναι μεν δειχνουν οτι δουλευουν στην GX2 , αλλα στην πραγματικοτητα μπορουν να μεταβαλουν την ταση μονο του 1ου πυρηνα.

δηλαδη Stelaras μπορει να με βοηθησεις με καποια βηματα να το κανω ?

βασικα θελω να την κλοκαρω ανεβαζοντας ρευμα με καποιο προγραμμα και μετα συχνοτητες με το rivatuner

μα σου ειπε ο στελιος

Τα plugins που εχουν βγει τον τελευταιο καιρο για το rivatuner (Οπως επισης και τα voltage factory , voltage tuner κλπ) , ναι μεν δειχνουν οτι δουλευουν στην GX2 , αλλα στην πραγματικοτητα μπορουν να μεταβαλουν την ταση μονο του 1ου πυρηνα.

Δε δουλευουν σε ολες τις GX2 τα plugin . Ακομη και εαν δειχνει οτι ακουει την ταση , θα πρεπει να το σιγουρεψεις με ενα πολυμετρο.

Στην καρτα μου πχ δεν ανεβαζε τον 2ο πυρηνα (το εδειχνε , αλλα το πολυμετρο εδειχνε default ταση) .

Το να ανεβασεις μονο την ταση του 1ου πυρηνα δεν εχει κανενα νοημα.

• 2 weeks later...
μου ειπαν οτι ενας τροπος ειναι να κανω flash αλλο bios

Εχεις βρει καπου bios?

Γιατι μονο το default βρισκω...

Μπαα τιποτα...προσπαθω να δω μεχρι που πανε οι ρυθμισεις με rivatuner για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα γιατι δεν με βλεπω για flash bios

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.