Jump to content

Killing Floor

GruntGR

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...

ανακαλυψα οτι μπορω να στειλω 2 προσκλησεις σε οποιον θελω να παιξει τσαμπε το παιχνιδακι η μια εφυγε οποτε μενει αλλη μια.. οποιος θελει ας μου πει..:neo::neo: μονο 1720 ευρω :neo::neo:...:suicide:

Sharpshooter level 6 πλέον...και 4πίστες στο suicidal είναι το μόνο που δεν έχω ξεκλειδώσει....

η αλήθεια είναι οτι θα προτιμούσα καμιά προσθήκη σε τερατάκια......πλέον τα headshot φεύγουν στο αυτόματο και το μόνο ζόρι είναι στο suicidal να βαράς τα ίδια και τα ίδια τέρατα απλά περισσότερες φορές για να τα κατεβάσεις.

καλό το παιχνιδάκι για Co-Op φάση αλλά ήθελε λίγο πιο πλούσιο περιβάλλον σε αντιπάλους.

Το παιχνιδι μια χαρα ειναι αρκει να λαβεις υποψη σου την τιμη του, το οτι ξεκινησε αρχικα σαν ut2004 mod το 2006 και το ποσο δωρεαν υλικο εχουν χαρισει στο κοινο τα παλικαρια της tripwire με τα updates που εχουν βγαλει.

Με το ingamevoice chat εχω παρατηρησει ενα θεματακι, καλο ειναι να παιζεις με γνωστους σου και να εχετε κανενα steam voice chat να τρεχει απο πισω για να συνενοειστε, υπαρχουν φυσικα και μερικα voice commands οπως στο cs αλλα ποιος τα ακουει με τον πανικο που γινεται :p

Επισης εχω την εντυπωση οτι σε windows xp σερνεται ελεεινα, εχω δει κατι 20fps στα μεγαλα waves του hard τελειως ακυρα :S βεβαια εχω και τα windows 7 σε dual boot καβατζα οπου εκει η κατασταση ειναι καλυτερη

• 2 years later...

Λοιπόν μετά το guest pass του [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] φορτώσαμε το game......Να είμαι ειλικρινής περίμενα κάτι παραπάνω αλλά δυστυχώς...:getlost:

Το παιχνίδι είναι οριακά ,κατά τη γνώμη μου, καλό.Τα γραφικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο χωρίς να σημαίνει ότι είναι χάλια.Συμπαθητικός ήχος και χιουμορίστικα τα voice effects των παιχτών. Αρκετά όπλα. Τα waves εχθρών δεν κρατάνε πολύ, με εξαίρεση ίσως το τελευταίο... αλλά εκεί πιθανότατα να επηρεάζομαι από τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας.:triniti:

Σε κρατάει λίγο, απλά για να ασχολήθείς 30 min.......Για κάτα από 8 € θα είχε μεγαλύτερη επιτυχία ίσως!

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.