Hydra Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2009 Τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω καποια προβληματα με το συστημα μου! Οταν παταω το κουμπι να ανοιξει,αυτο κανει εναν επαναλαμβανομενο σπαστικο ηχο χωρις να δειχνει κατι στην οθονη και αναβοσβηνει κα8ε 30 δευτερα και παλι ο σπαστικος ηχος για αλλα 30...Τελικα ανοιγει μετα απο κανα 15λεπτο Οταν μπαινει στην επιφανεια εργασιας μου βγαζει αυτο εδω το μυνημα : Mετα απο 5 λεπτα οτι και να κανω,μου πεταει μπλε οθονη και μετα ρεσταρτ ,οταν το ξανανοιξω παλι μετα απο 5 θα κολλησει και θα πρεπει αυτη τη φορα να το κανω εγω χειροκινητα ρεσταρτ απο το κουμπι.Την τριτη φορα που θα μπω στα Windows το συστημα λειτουργει αψογα εως τη στιγμη που θα το κλεισω εγω. Κανοντας μια μικρη αναζητηση στο google,βρηκα κατι σχετικο με το πως να διορθωσω το Rundll32(αν αυτο τελικα ευθυνεται για ολα τα προβληματα) και βρηκα τα εξης : First of All Run a System Repair Tool to Fix Rundll32.exe There are various tools available on the Internet that scan, analyze, and fix your computer. Besides fixing your rundll32.exe, these tools will remove any registry errors, remove invalid shortcuts and duplicate files, repair DLL files, and remove startup and runtime errors. A highly recommended tool is Errorsmart which is available for free at http://www.SpeedUpMyPc.Info. .......... Λετε να τρεξω το προγραμματακι αυτο η θα ειναι κανας ιος?Τι αλλο προτεινετε να κανω?Πιστευετε οτι το προβλημα μου εχει να κανει με το Rundll32 και αν το "φτιαξω" οπως λεει θα εχω μηπως προβληματα μετα και θα ειμαι για φορματ και τρεχαματα? Τωρα τρεχω ενα scan απο ZoneAlarm να δω για ιους. Αν εχετε να προτεινετε κατι θα σας ημουν πραγματικα ευγνομων. Pls help . :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάϊος 13, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Έτσι όπως έκανες το desktop αγνώριστο (τι λειτουργικό είναι αυτό?), το πιθανότερο είναι ότι αυτό φταίει. Το rundll δεν σου φταίει, αλλά το μετά που υπάρχει στην εντολή που εκτελέστηκε. Για παράδειγμα, αν γράψεις την εντολήC:\Windows\System32\rundll32.exe advapi32.dll,ProcessIdleTasksκαι κολλήσει το ProcessIdleTasks, θα σου βγάλει μήνυμα ότι φταίει το rundll32, γιατί αυτό φαίνεται ότι τρέχει.Σίγουρα δεν τρέχεις αυτό που λες.Καλύτερα τρέξεsfc /scannow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 13, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Σίγουρα δεν τρέχεις αυτό που λες.Καλύτερα τρέξε sfc /scannow Εννοεις το scan που ανεφερα?Να τα αποτελεσματα,δεν ξερω αν λενε κατι... Σχετικα με τα κολληματα και την καθυστερηση οταν ανοιγει τι να φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάϊος 13, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Κάποιο πρόγραμμα ή οδηγός μπορεί να σου καθυστερεί το boot και να είναι αιτία για τα προβλήματα που βλέπεις.πχ σε μένα αν βάλω τον τελευταίο οδηγό network της nvidia, τριπλασιάζεται ο χρόνος boot.Πάντως το μήνυμα rundll συνήθως είναι αθώο και δεν πρόκειται για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Με msconfig, μπορεί να δεις τι φορτώνει στην έναρξη ο υπολογιστής και σε ποιο σημείο της registry είναι γραμμένο.Αυτά που δείχνεις στη φωτό δεν νομίζω ότι φταίνε.Το gamespy το χρειάζονται κάποια παιχνίδια αλλά δεν το έχω και σε πολύ εκτίμηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 13, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Χμμμ τωρα που το λες,το συστημα απο τοτε που το εστησα δεν ειχε κανενα απολυτως προβλημα,μεχρι που εβαλα τους drivers της nVidia,ξερεις ποιοι ειναι υπ αριθμον οι προ-τελευταιοι γιατι παντα χανω την μπαλα με αυτους τους αριθμους.?????Σε ευχαριστω πολυ Μαριε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάϊος 14, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2009 Στο site της Nvidia θα τους δεις εκεί που λέει beta.Έχεις και τους κανονικούς, οπότε διαλέγεις.Αλλά συνήθως δεν φταίνε οι τελευταίοι, αλλά ότι δεν έκανες πλήρη απεγκατάσταση όλους τους προηγούμενους της Nvidia.Πχ όταν τελειώσει η απεγκατάσταση του οδηγού της Nvidia ξανακάνε μέχρι να εξαφανιστεί και να φορτώσει VGA drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 16, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2009 Το προβλημα με το Rundll32 το ελυσα ,αλλα ακομα παραμενει αυτο με τα ατελειωτα μπιπ... σημερα λοιπον ειπα να ανοιξω το κουτι να ψαχτω και αρχισα τις δοκιμες τελικα οταν εβγαλα την μια μνημη δουλεψε κανονικα(οταν κανει τα ατελειωτα μπιπ εμενα,δεν δειχνει τιποτα στην οθονη) ,δοκιμασα καθε φορα με μια απο τις δυο μνημες και παρατηρησα οτι με την μια απο τις δυο κανει παλι τα ιδια,ακομα και αν η αλλη λειπει.Μονο με την μια απο τις δυο(συγκεκριμενη) σταματαει το προβλημα.Εχω 2x2 (4Gb) DDR3 sta 1333Ghz μνημες!!! παιδια τι να κανω,μηπως εχει χαλασει η μια μνημη?Τι να κανω,τωρα ειμαι με την μια μονο και οταν δοκιμαζω την αλλη μονη της,τιποτα δειχνει σαν να ειναι χαλασμενη η κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάϊος 17, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2009 Δοκίμασε να δεις τις μνήμες με το memtest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.