Jump to content

ATI for graphics, nVidia for Physx?

goku_dbz

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply
Ελπιζω να δουλεψουν και οι δυο πυρηνες της nvidia οχι οτι δεν δουλευουν αλλα σαν phsyx δεν ξερω ακομα τι μπορει να κανει πως θα δουλεψει..

Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί (ένας ή δύο πυρήνες), πάντως ξέρω ότι δουλεύει καλά από ένα τεστ με (κρατηθείτε) 2χ4870Χ2 CF και GTX295 για PhysX. Το είδα σε ένα forum, δε το έκανα εγώ.

Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί (ένας ή δύο πυρήνες), πάντως ξέρω ότι δουλεύει καλά από ένα τεστ με (κρατηθείτε) 2χ4870Χ2 CF και GTX295 για PhysX. Το είδα σε ένα forum, δε το έκανα εγώ.

εχουνε ξεφυγει...:crazy_pilot:

αν εχεις κανα λινκ, θα θελα πολυ να δω τι εγινε!

ξερεις καποιος αν χρειαζεται καποια ρυθμιση για να δουλεψουν μαζι?

http://forums.slizone.com/index.php?showtopic=33521

Εγώ έτσι το έκανα. Βρήκα όμως και έναν άλλο οδηγό που είναι λίγο πιο απλός. Απλά βάζεις την ΑΤΙ με τους οδηγούς της, μετά τοποθετείς την nvidia στο κουτί και βάζεις οδηγούς WDDM 1.1 μέσω του windows update στα 7 (αν και μάλλον δε χρειάζεται αν έχεις την RC 7100 γιατί τους βάζουν μόνα τους) και μετά εγκαθιστάς μόνο PhysX οδηγούς και όχι ολόκληρους της nvidia π.χ 185.85. Δοκίμασε και πες μας.

εχουνε ξεφυγει...:crazy_pilot:

αν εχεις κανα λινκ, θα θελα πολυ να δω τι εγινε!

Το είχα βρει τυχαία. Θα το ψάξω πάλι και θα σου πω.

αυτα ειναι!!δλδ με αυτη εδω

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=9ca8hJfGz483noLk&templete=2

μπορεις να χωσεις 2x 4870x2 + 2x gtx295 ???:-O:-O

εντω μεταξυ υπαρχει αυτο το mobo εδω ελλαδα?? lol:jump:

αυτα ειναι..

Supports up to 4 dual-GPU graphics cards!!!!!!!:jump:

σημερα δεν καταφεραμε να το κανουμε και αυτο απο μια λαθος επιλογη η οποια τα χαλασε ολα και μετα δεν διορθωνοταν με τιποτα....τουλαχιστον δεν τα καταφεραμε να το διορθωσουμε...παντως θα ξαναδοκιμασουμε συντομα.αφου το ψαξουμε λιγο για το πως γινεται

Η διαδικασία που υπαρχει στο site που έδωσε ο wacko_gr2004 είναι συγκεκριμένα για τα 7 απο οτι είδα.Απαιτείτε κατι ανάλογο ή διαφορετικό για τα xp? ή εκεί τα πράγματα είναι πιο απλά?

Γεια χαρά ρε παιδιά!

Να ρωτησω κάτι;

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι γίνεται...

Δηλαδή τι διαφορά θα έχει κάποιος αν βάλει και nvidia για physx;

Θέλω να πω, θα παίζει καλύτερα τα παιχνίδια η μόνο για benches;

Επίσης, έχω μια bloodrage και έχω πάνω 2x4890 σε vista x64 sp2

μπορώ να κάνω και εγώ κάτι αντίστοιχο;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.