Jump to content

ATI for graphics, nVidia for Physx?

goku_dbz

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply
Ναι μονο που εγω επαιζα με dual core! οταν πηγα σε quad, γεια σας!

Σε θεωρώ τον πιο αναξιόπιστο και αλαζόνα χρήστη του forum

Όταν είσαι στα -5fps ή στα ίσα, είσαι κορυφή!

Αν πας όμως στα +5fps είσαι ΚΟΛΑΣΗ!

Εδώ πήγες να βγάλεις την 295 ανώτερη από τις 285@SLI..

Κάθε στιγμή, το σύστημα σου είναι uber alles!

Σνομπάρεις ανελέητα..

Μηδενίζεις τις επιλογές ή τις δυνατότητες των άλλων

Kαι εδώ είμαστε, και βάζω στοίχημα ότι τα ίδια θα λές για τις Αti όταν βγουν τα fermi

Δεν θα δεχτείς με τίποτα να έχεις έστω και λίγο χαμηλότερες επιδόσεις (δεν θα το αντέξεις)

Επί του θέματος, δεν βλέπω πουθενά τίποτα κακό να κάνει κάποιος να δουλέψουν physx με ΑΤΙ + nvidia

Kαι χαίρομαι που ασχολούνται και υπάρχει τρόπος.. γιατί όχι?

Αλλά όχι όμως να βγαίνουν μερικοί να μηδενίζουν και να σνομπάρουν τα physx και μετά να ασχολούνται να το κάνουν να δουλέψει

όχι όσο δεν τα έχουμε να είναι χάλια, ένα τίποτα, και μετά να μας αρέσουν..

Λογω οτι εκτος του shift πανε και αλλα πραμματα σφεντονα....

Με την μαμα ψυξη της μονο ο 9550 ειναι σε νερακι.

gtxmd.jpg

Μιλας για φουρνο ενω εχεις 5970?

Friendly tip το οποιο και σου εχω ξαναδωσει παλαιοτερα.Ειναι κριμα να γινεσαι τουλαχιστων γραφικος με οτι εχεις στα χερια σου καθε στιγμη.

Γραφικος γινεται αυτος που δεν καταλαβαινει τη διαβαζει και απλα ενα πρωι μπαινει thelab να κανει ποστ! Εαν με διαβαζες θα μπορουσες να καταλαβεις αλλα....

Σε θεωρώ τον πιο αναξιόπιστο και αλαζόνα χρήστη του forum

Όταν είσαι στα -5fps ή στα ίσα, είσαι κορυφή!

Αν πας όμως στα +5fps είσαι ΚΟΛΑΣΗ!

Εδώ πήγες να βγάλεις την 295 ανώτερη από τις 285@SLI..

Κάθε στιγμή, το σύστημα σου είναι uber alles!

Σνομπάρεις ανελέητα..

Μηδενίζεις τις επιλογές ή τις δυνατότητες των άλλων

Kαι εδώ είμαστε, και βάζω στοίχημα ότι τα ίδια θα λές για τις Αti όταν βγουν τα fermi

Δεν θα δεχτείς με τίποτα να έχεις έστω και λίγο χαμηλότερες επιδόσεις (δεν θα το αντέξεις)

Επί του θέματος, δεν βλέπω πουθενά τίποτα κακό να κάνει κάποιος να δουλέψουν physx με ΑΤΙ + nvidia

Kαι χαίρομαι που ασχολούνται και υπάρχει τρόπος.. γιατί όχι?

Αλλά όχι όμως να βγαίνουν μερικοί να μηδενίζουν και να σνομπάρουν τα physx και μετά να ασχολούνται να το κάνουν να δουλέψει

όχι όσο δεν τα έχουμε να είναι χάλια, ένα τίποτα, και μετά να μας αρέσουν..

1ον ) Οτι ειμαι ΚΟΛΑΣΗ και ΚΟΡΥΦΗ ειμαι! :hehe: ....Τι να σου πω...

Ειπα εγω οτι το 285 sli ειναι χειροτερο απο την 295 !

Ειχες το πακετο X58+I7+DDR3+SLI ? Το ειχες! Τελος, ελπιζω να καταλαβες!

Λοιπον για να σε βλεπαμε εαν ειχες nforce mobo εαν ελεγες τα ιδια για το sli!

Πισω απο το χ58 πολλα τραγουδια λες αλλα στο χορο δεν μπηκες ποτε! Πλασαριζοσουνα με ενα αλλο μηχανημα....και με αλλα κλοκια...

Aκομη και τωρα το λεω το 295 ηταν σαφως πιο τιμιο για τα λεφτα του απο το 285sli, που ηθελε ενα x58 για να δουλεψει normal! Αλλα ποτε δεν καταλαβες τι ελεγα....

ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΕΝΙΚΑ και ΛΑΘΟΣ επιθεση!

Οσο για την δευτερη παραγ δεν τα λες για μενα φανταζομαι!!!

Τα physx τα εχει μηδενισει μονη της η nvidia με τις επιλογες της! Μονο το batman και σε αυτο ειχαμε τα drops.... Φοβερα τα physx αλλα με αυτα που κανει η nvidia θα τα θαψει! Εκτος εαν σου αρεσουν τα dark void, dark days και λοιπα .....τοτε low level player με Physx

λοιπον μετα απο αυτο το εξισου γραφικο μηνυμα απο τον Sebastian,

το Υπουργειο Υγειας προειδοποιει οτι μοιραζονται ΔΩΡΕΑΝ thread bans για οποιον συνεχισει στο ιδιο βιολι.

Ευχαριστω πολυ και καλη σας μερα.

• 2 months later...

Νέα έκδοση του patch (1.03)

Hybrid PhysX mod gives more flexibility for mixed NV+ATI configs

- added support for fixing a timebomb, introduced in 196.75 and 197.xx drivers (gravity reverse + overall slowdown after a few seconds of PhysX processing)

- mod will now attempt to patch PhysX System Software files (helps to eliminate desktop extension requirement on Windows 7)

- mod will now disable "nvsvc" service autostart (helps to fix problems with fake displays)

- improved patching process (no more need to reboot in Safe Mode or terminate any process)

- improved patching logic (mod will no more try to patch non-existent files)

- improved accuracy of some patterns to avoid unnecessary patching

Χτες εβαλα μαζι με την 4870 και μια 9600gt. Χρησιμοποιησα το 1.02 patch. Ολα οκ, στο FluidMark δείχνει πως εχω hardware physx και η κάρτα που κάνει το render ειναι η ατι αλλα το μόνο πρόβλημα ειναι που δεν ανοίγει το catalyst control center.Μου βγάζει το εξης μήνυμα : "ATI Catalyst Control Center cannot be started because the currently active GPU is not supported."

Δοκιμασα να κάνω αυτά που λέει [ame=http://www.youtube.com/watch?v=IdVEMMbf0zc&annotation_id=annotation_16078&feature=iv]εδώ[/ame] αλλα δεν δουλεψε. Πιθανως βέβαια να μην προσεξα κάτι σωστα. Εχει κανείς καμια ιδεα??

Οσο αναφορα παιχνίδια δοκίμασα μεχρι στιγμής μόνο το Mirrors Edge και φαίνεται να έχω physx.

Νομίζω έχει σχέση με το ποια σειρά βάζεις τους οδηγούς ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι. Κάποια στιγμή το είχα αντιμετωπίσει και εγώ αυτό αλλά δεν θυμάμαι πως το είχα λύσει. Μου είχε ψιλό σπάσει τα νεύρα πάντως. Δοκίμασε να αλλάξεις PCIe θέσεις στις κάρτες ή να εγκαταστήσεις με διαφορετική σειρά τους οδηγούς.

Και μενα ειχαν σπασει τα νευρα μου μεχρι να τα καταφερω, ειχα βαλει σαν πρωτη οθονη να αναγνωριζει την 5870 και την 9600 σαν δευτερη, μετα επαιζα με τα βισματα της οθονης δλδ τα εβγαζα και τα εβαζα εναλαξ μεχρι που δουλεψε

Θα το ξανακοιτάξω το θέμα με τον catalyst αλλα προς το παρόν δεν με πειράζει. Τρεχοντας το vantage πάντως με την 4870 default βγάζει 11 χιλιάδες και κάτι ψιλά. Αυτο ειναι καλό score εχοντας και την 9600 για physx??

παιδια δειτε και λιγο τα προηγουμενα post..

το ειχα πει τοτε που δοκιμαζα την 8800gt .. δεν χρειαζεται να βγαζετε τα βισματα..απλα εχετε το 1 με το dvi-hdmi στην ati και το αλλο d-sub στην nvidia..και μετα παιζετε με το input της οθονης σας..

• 1 month later...

κατ'αρχην σορρυ που θα κανω την ερωτηση για 1000η φορα αλλα το thread ειναι αρκετα μεγαλο για να το διαβασω ολο....γιαυτο μην με παρεξηγητε....λοιπον.....

εχω μια 4870(μελλοντικα θα παρω 5870) και θελω να βαλω μια gt210(μεταχ. 9600 δε βρισκω)για physx....αξιζει?

επισης πως το ενεργοποιω σε win 7? με ποια σειρα να περασω ατι/ενβιντια drivers?μετα την εγκατασταση των drivers πρεπει να κανω κατι αλλο?

κατ'αρχην σορρυ που θα κανω την ερωτηση για 1000η φορα αλλα το thread ειναι αρκετα μεγαλο για να το διαβασω ολο....γιαυτο μην με παρεξηγητε....λοιπον.....

εχω μια 4870(μελλοντικα θα παρω 5870) και θελω να βαλω μια gt210(μεταχ. 9600 δε βρισκω)για physx....αξιζει?

επισης πως το ενεργοποιω σε win 7? με ποια σειρα να περασω ατι/ενβιντια drivers?μετα την εγκατασταση των drivers πρεπει να κανω κατι αλλο?

Για το πρώτο ερώτημα η απάντηση είναι μάλλον όχι. Αν βέβαια την έχεις και κάθεται βάλε την. Απλά δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για 210. Για την δεύτερη η απάντηση βρίσκεται ένα post ποιο πάνω. Βάζεις τους 257.15 beta.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.